Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorchanntall
    • CommentTimeDec 9th 2011
     permalink
    a mnie naprawde boli dół♥ brzucha, z prawej strony - może wziąć nospe??
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    piję poranna kawę - któraś się przyłączy? :rolling:
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Ja też piję kawkę:) nospe możesz brać
    --
  1.  permalink
    bryyy ;-)

no ja i korda idziemu rowno hihi ;-))) bedziemy razem testowac :devil:

mgielka - nie panikuuuuuuj!! xD i roob ten test!!

rumba... kolejna co mnie o zawal przyprawi z ciekawosci.... no zesz kurde robxie te testy!!

ja jestem przeziebiona ;-(((
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    justa, a jak Ty się czujesz? Mdłości były?

Ok:) nudności miałam ale wymiotowałam raptem góra 5razyalt to w pierwszych 8tc jak chodziłam jeszcze do pracy. a w domu raz zdarzyło mi sie wymiotowac jakis tydzień temu:confused: ważne żeby jeść czesto a po troszku a wtedy jest ok.ja w pracy nie miałam takiej możliwości bo przerwe miałam tylko na jeden krótki posiłek. a inne objawy juz dawno przeszły (u mnie głównym i meczacym była zgaga).:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    pogoda paskudna, zdrówka zyczę :)
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandy a kiedy masz jeszcze monit?
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    justa ale ten czas leci;) dbaj mocno o Was;)
    --
  2.  permalink
    chan. - dziekuje ;-))

korda.. mialam.w 9 dc ... wczoraj w 12 dc i teraz mam we wtorek czyli 16 dc ;-) 14/15 jest przewidywana owulka... a Ty kiedy?? :-))

jakie sa.domowe sposoby na przeziebienie??
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    a ja ide na monit 14 dc i potem zobaczymy co dalej;)
    --
  3.  permalink
    u mnie w ndz nie robia usg nigdzie ;-(
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandy ale z Ciebie dobry matematyk;) jak szybko wyliczyłaś;)
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    duzo czosnku :) herbata z miodem i cytryna

czosnek moze ugotowac na parze a potem posmarowac nim kanapke i na to jakas wedlinka
  4.  permalink
    wlasnie czytalam ;-) juz to robie chan;*

kordka kochana.. bo mamy te same dnie cyklu ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    na endo jest magnez nie?
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    wiem wiem Kandy
    tylko ja mam zawsze dlugie cykle 32-45
    owu ok 20 dc, no ale może clo troche mi je skróci

nie wiem czy ostatecznie mnie nie wyprzedzisz;)
    --
  5.  permalink
    hehe. ja to bete testowac pewnie ok 28 /12 jesli bedzie w ogole taka potrzeba hyhs... bo jesli @ prYjdzie wczesniej to nie..
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    duzo czosnku :) herbata z miodem i cytryna

Właśnie ja sie oststnio leczyłam czosnkiem:wink: a cytryne starałam sie pić że wszystkim co tylko było mozliwe, z herbata z sokiem z malin i innymi herbatami owocowymi. a z tym miodem to czytałam gdzieś że rzeczywiście jest skuteczny ale jesli jest to prawdziwy miód i jesli jest stosowany na zimno...:confused: czyli nie z goracym mlekiem czy goraca herbata. ale nie wiem ile w tym prawdy.
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    justa ale ten czas leci;) dbaj mocno o Was;)

Leci...leci.. piąty miesiąc właśnie zaczęty:bigsmile: a ja chyba nadal tak do końca w to nie wierze....:bigsmile:
    --
  6.  permalink
    ja zjadlam z kanapka 3 zabki czosnku i druga z lososiem mniaaam... pije herbate z cytryna i miodem i lyknelam 3 x rutinoscorbin i magnez z b6 oraz wiesiolka i zaraz eatrofem...
    --
  7.  permalink
    justa trzymam kciuki za kazdy dzien Twojego malenstwa w brzuszku i Twojego zdrowka :-))
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    kandy:grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    aborta ja brałam luteinę i dostałam jak w zegarku @, więc to chyba nie reguła że blokuje?
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeDec 9th 2011 zmieniony
     permalink
    justa :*

ale sie czuje beznadziejnie a trzeba sie wziac w kupe niedlugo i poserduszkowac jakos...

ostatnio przytylam 2 kg od kiedy te leki wszystkie biore.. jestem przerazona..
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Ja zaraz uciekam i nie wiem czy pojawie sie do poniedziałku wiec życzę jak najwiecej plusikowych testów:bigsmile: bardzo mocno trzymam za Was kciuki dziewczynki:wink:
    --
  8.  permalink
    ja tez sie kurowac :-) wyszlam wczoraj z wilgotna glowa i mam za swoje.. obym doszla do siebie w te 3 dni no...
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    ostatnio przytylam 2 kg

ja przytyłam od duphastonu bynajmniej tak mi sie wydaje. zreszta moja ginka powiedziała że tak może być ale to przed ciążą. teraz jestem na plusie 4,5kg....
    kandy trzymaj sie, musisz coś zrobić z tym Twoim facetem bo humorki tu nie pomogą a zły nastrój w związku również nie służy serduszkowaniu.....Musicie chyba sobie wyjasnic pare spraw, bez tego chyba sie nie obejdzie a dopóki nie wyjasnicie problem bedzie narastał i wracał niestety....życzę aby miłość i chęć poczęcia dzidziusia zwyciężył wszystkie problemy.
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    I zdrówka życze:)
    --
  9.  permalink
    Moja siostra mnie pocieszyła, żebym się nie martwiła jak przytyję, bo jak zajdę w ciążę to będę wymiotowała to mi spadnie raz dwa. I pewnie tak będzie.
  10.  permalink
    u mnie to bardziej skomplikowana sprawa w zwiazku. gdyby nie ten jego wieczny dystans i brak umiejetnisci okazywania uczuc toby loby ok ale on nigdy nie potrafil i chyba nie bedzie potrafil okazywac uczuc... tylko dzieciom potrafi.. doroslym juz nie.. co zrobic... nic sie nie da.. on jest za stary i juz pewnie sie nie zmieni..
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    No to fakt zmienić sie raczej nie da...ale jakimiś sposobami myslę że można go troche utęperować, musi przede wszystkim wiedziec jak cie rani i co dla ciebie znaczą comiesieczne rozczarowania ziazane z chęcia zajścia w ciaża, do cholery przecież to ma być WASZE dziecko a nie Twoje....dobra sorki bo chyba sie nakręcam.
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    A jesli chodzi o to przytycie to poamiętam że moja ginka stwierdziła ze to dobrze że troszke przytyłam (2kg) bo wazyłam 44kg a ona twierdzi że waga poniżej 45kg nie sprzyja zajsciu w ciaże wiec jak mnie zważyła i zobaczyła 46kg to była zadowolona.
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Dzien Dobryyy :bigsmile:
  11.  permalink
    no to ja osiagnelam krytyczna wage 59 kg i nigdy tyle nie wazylam ;-(((
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    mgielka wlasnie zrobilam test,krecha juz po sekundzie i nie jest to zaden bladzioch.
    juz sie nie martwie bo to szkodzi.
    zakupy sie udaly az zuglodnialam:wink:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Jery... gdzie wszystkie sie rozplynely? :shocked:
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    gina no to super!!!

mnie korci zebys isc teraz zrobic, bo martwi mnie ten bol pdbrzusza dzis :(
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    czesc dziewuszki :)

kandy, ja polecam syrop z cebuli, dziala naprawde, odkad pamietam mama zawsze nam podawala ten specyfik przy przeziebieniu :) a moj m to az oczy ze zdziwienia wybaluszyl co ja przyrzadzam i dlaczego jem ( pije ) zepsuta cebule hahahaha. tutaj z kolei podaje sie lyzeczke kminku startego jak kogos boli zoladek , tylko ze on jest hmmmm suchy i masakra go polknac, jakby sie jadlo siano. Ale dziala, przechodzi jak reka odjal. Co kraj to obyczaj :)

a co do czosnku to nie jedz przed serduszkowaniem :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Czesc Moya :bigsmile:

Co do syropu z cebuli, zgadzam sie w 100%, mnie tez on sie kojarzy z dziecinstwem. Nie wspominam go zle, wiem ze pomagal. :bigsmile:

A dodatkowo pamietam tez mleko z czosnkiem na cieplo, smak ciut gorszy, ale trzeba sie przemoc, bo pomaga.
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    chantal poczekaj do jutra bo moze byc za wczesnie,chyba ze masz wiecej testow to zrob dzisiaj ale postaraj sie dwie godziny nic nie pic
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorsinoma
    • CommentTimeDec 9th 2011 zmieniony
     permalink
    A ze zrobieniem tego syropu z cebuli, nie ma zadnej filozofii, bo kroi sie cebule w talarki, wklada np. do sloika, zasypuje cukrem i pije ten sok, ktory pusci cebula :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    no walsnie pospieszylam sie i zrobilam....

i nic :cry:

dwie godz temu pilam kawe, a test byl o czulosci 25, ten brzuch to pewnie boli na @ a temp wysoka po luteine :(
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    channtall, moze to za wczesnie, nie ma @ jest nadzieja, wiec glowa do gory, tym razem to poczekaj do jutra :)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    sinoma, no dokladnie tak sie robi :)
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    chann ja tez odczekalabym jeszcze troche i powtorzyla test, jesli @ nie przyjdzie.
    Jeszcze nadzieja jest :bigsmile:
    3mam kciuki!
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Moya, a pamietasz mleko z czochem?
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    oj głupia, ja głupia.... co mnie podkusiło :cry:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Chann jeszcze nic straconego, takze glowa do gory. Najgorsze jest to czekanie i niecierpliwosc, nie jestes sama. Kazda z nas sie z tym zmaga :smile:
  12.  permalink
    a ja sie znow wkurzylam. chcialam sie wykapac z chloperm to powiedzial ze nie vo on tak nie lubi . on chce sobie polezec w wannie i znow awantura.. kurfa.. to wszystko nie ma sensu... za bardzo czuje sie samotna by myslec o staraniach.. ostatecznie oglaszam : ja odpuszczam bo to nie ma sensu. mam jasnisc sytuacji i w takin razie trzeba odpuscic..

pojde sobie do frycka i zmienie diametralbie kolor wlosow.. wroce do blondu.. zadbam i siebie i pomysle co dalej.. moze trza.bedzie po prostu sie rozstac i tyle. nic na sile..

nawet nie jest mi przykro tylko czuje zlosc i rozczarowanie.. jesli on sexu nie potrzebuje to ja sie narzucac nie bede.

kurde nie sadzilam ze bede miec tak ciezko z chlopem.. myslalam ze ludzie dobieraja sie w pary bo chca ze aoba byc blisko ale ja chyba cos zle.rozumiem i jestem z kims ale nie blisko tylko obok...

chamsko :tooth:

dziecko w tej sytuacji nie ma sensu takze dziewczynki - wykruszam sie ostateczni i pozostane.tu by trzymac za Was kciuki ;-*
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    oj Kandy, pocieszam
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.