Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Madź Ty chociaż powiedz że masz te 2 krechy :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 10th 2011
     permalink
    Cześc Myszki

Widzę że żadna z nas świętować dziś nie będzie :shocked: a miało być tak pięknie:confused:

U mnie też lipa zarobiłam dwa testy (10miu i 25 miu) oba negatywne:shocked:

A @ jak nie było to nie ma, tak się zastanawiam czy w ogóle do owu doszło??

Ahhh Idę się zdrzemnąć :beard:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Halo :)
    Szkoda! ale możesz teraz powiedzieć W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE!!!:crazy:
    --
  2.  permalink
    JA W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ !! nie ma uja :rolling:
    Madź :grouphug:
    --
  3.  permalink
    Ja już widzę jak moje endo się złuszcza...
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    dzien dobry kochane !Nie jestescie same z kolejnym rozczarowaniem ..
    -mnie tez juz rwie ból brzucha jak na @ pomimo ze mam dostac go dopiero za 3dni ...w tej sytuacji zostaje mi tak samo jak Wy wczoraj pisałyscie -zabrac sie za siebie ,dietka itd
    Reraz sie zastanawiam ,lekarz mi przepisał clo -wnioskujac ze mam malo pecherzyków(a badał mnie tuz przed @) widział moje wyniki -gdzie progesteron pokazywał ze mam owulke ,teraz mysle ze to chyba bez sensu ,,,,bralam 2 cykle clo i odstawiam je -bez monitoringu nie ma co ! Wkrótce bede w PL i poczawszy od Wigili jestem umówiona z moim lekarzem kazdego dnia przez praktycznie tydzien (onijajc 2 dni swiat )
    Zostaje mi badanie na wrogosc sluzu -jesli to nie to to juz poddaje sie i bede wiedziała ze to moja psycha za bardzo pragnie tego dzieciatka:cry:
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    mgiełka i tak trzymaj -ja tez bylam pozytywnej mysli ...teraz jakos jestem subiektywnie nastawiona :neutral:
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    abortaW, jak Twoje 8 ?????
    --
  4.  permalink
    bryy.. ale zaszalalam wczoraj.. chyba cala butelke wina wciagnelam hyhs.. a dzis jade na zaatrzyk z pregnylu ;-) no i tempka wysoka jakas vo ciagle nie spada ponizej 36,7 ale jest tez zaklocona ciagle bo albo o poznek porze mierze albo jeatem po alko... ehhh nie widze spadku..
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    dziendoberek :) mam pytanie temp zawsze mierze ok 8 30 a dzis sie przebudzilam o 6 40 bo musialam isc do wc ale przed wstaniem zmierzylam temp i nie wiem czy mam naniesc taka jak mi termomert pokazal czy powinnam dodac stopien albo dwa??
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Pół godziny wcześniej to 0.5 stopnia plus,pół godziny póżniej to 0.5 minus.W metodzie Rotzera zaznacza się jako zakłóconą
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeDec 10th 2011 zmieniony
     permalink
    ginka , iza ;-*

no ja tez zaznaczylam zaklocona wlasnie bo zawsze mierzylam o 7 a teraz sie budzilam..zasypialam i w koncu o 9 mierzylam ale to zaklocenie zaznaczylam.
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    czy zawsze temp na owulke spada o kilka kresek?
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Czytałam ,że przed owulką albo w dniu ow. może spaść nawet do 36.4
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    dziekuje :)
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    kandy kiedy idziesz na kolejny monitoring po zastrzyku???
  5.  permalink
    kandy a to najpierw nie sprawdzasz ile pecherzyki maja ??
    --
  6.  permalink
    mgielka. kazal mi tak specjalista z novum bo dzis pecherzyk ma ok 18-20 mm wiec kazal dzis tylko jeden wziac a nie trzy dzien po dniu i owu bedzie w ciagu 12-36 h... takze akurta on wie co mowi.
    mam we wtorek usg czy byla.
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Hejo Laski :swingin:

Mgielka - przykro mi :( ten cykl bedzie Twoj !!

Rumba - poki nie ma @ jest jeszcze szansa, wiec 3mam kciuki :)

U mnie tempka na tym samym poziomie..
    Zaraz jedziemy do centrum, spotkac sie ze znajomymi, wiec pewnie dzionek zleci..

Jeszcze musze sie tylko wykapac, moj M. bedzie odkurzac, a ja umyje podlogi, zeby czysciutko bylo ;)
    --
  7.  permalink
    mi w tym cyklu tempka zawodzi bo mam duzo zaklocen..
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - mozliwe, ze te zaklocenia sa wlasnie.. a bez nich tempka bylaby ok.. kiedy masz monitoring kolejny?
    --
  8.  permalink
    madziu w 16 dc czyli wtorek bo w czwartek bylam.. w klinice kazali mi zrobic zastrzyk dzis i przyjsc we wtorek by zobaczyc czy pekl i jest ok :-)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - sama sobie zastrzyk robisz? :shocked:

Mi na szczescie pekl sam, bez zastrzyku, bo w sumie podczas wizyty u gin zapomnialam, ze mam go w lodowce..
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    od czego zależy dawka pregnylu???
  9.  permalink
    Kandy Ok dzieki za info ;) teraz sama będę wiedziała co i jak...bo też chce mieć pregnyl ;)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - dopiero doczytalam, piekny pecherzk !!!!
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    witam jeny jak wy tu naszkrobalyscie ja jeszcze pare dni i dostane @ i 3 cykl z clo ale 2x1 od 5-9 dnia kurcze jeden cykl stracony przez mojego M a drugi za maluni pecherzyk mam nadzieje ze 3 cykl bedzie ok
    --
  10.  permalink
    witaj iwoas30...ja dzis zaczynam 3 cykl z clo :/ ale zmniejszam dawke...
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Iwoas, Mgielka - 3mam za WAs kciuki by ten cykl okazal sie szczesliwy :)))
    --
  11.  permalink
    madziu.. sama nie robie. jade do medicoveru ..

mgielko.. rozmawialam z dwoma specjalistami z kliniki i mi wyjasnili ze nie trzeba zekac az pecherzyk bedzie przerosniety i wtedy zaatrzyk. najlepiej jesli ktos tak jak ja na sklonnosc do torbieli badz w ogole bezowulacyjntch cykli... jest zrobic prY pecherzyku 18-20 mm.. wtedy w ciqgu 12-36 h nastapi iekniecie w zaleznosci jakie ma rozmiary... choc oczywiscie moze sie zdarzyc ze nie peknie ale to sporadycznie. takze mozna pregnyl podawac w odpowiednim dniu i tym dniem wyliczyl dla mnie jest dzis ;-)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - to teraz weekend serduszkowania macie co? ;)) 3mam kciuki :))
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    hej dziewuszki :*

przykro mi ze sie nie udalo, a wszystko zapowiadalo sie tak pieknie :*

zycze Wam milego weekendu mimo wszystko :) :*
    --
  12.  permalink
    hehe na razie moj musi dojsc do siebie po wczorajszej imprezie hehe a ja kade teraz sie kloc i na chwile apotkac Kolezanka i do domu potem. ale tak. gwalconko bedzie hihi
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    aha mam pytanie, dzis moja tempka 36,2 , a wczoraj 36,7 ; czy mozliwy jest taki spadek czy moj termometr jest jakis "lewy" ??wprawdzie mierzylam dzis godzinke wczesniej, ale czy mozliwy jest az taki spadek ??
    --
  13.  permalink
    kochane tak w ogole to glowa do gory.. za kilka dni zaczniecie nowy cykl i tym razem zajdziecie :-**
    --
  14.  permalink
    Afrykanka - mozliwe :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dzieki kandy :*

ja raz sprobowalam sobie sama zastrzyk zrobic, nie dosc ze nie moglam sie wkluc, zuzylam trzy igly, zajelo mi to pol godziny to na koniec sie rozbeczalam z nerwow.
    No i big siniaka na brzuchu sobie zrobilam. Zrobienie zastrzyku wydaje sie latwe, ale jak co do czego przyjdzie to juz takie nie jest :P Pozniej jezdzilam na zastrzyki do kliniki :)
    --
    • CommentAuthorbasiala
     permalink
    no hej piękne, ja już mam drugi cykl clo i pregnyl , dojrzewają mi pęcherzyki i pękają , są wrecz książkowe mówiła mi moja gin , no i nic mam normalnie pecha
    • CommentAuthorbasiala
     permalink
    mam już synka który ma dwa latla w grudniu, poprostu zaszłam z nim wciąże nawet nie wiem kiedy, a tera staramy się z mężem już ponad rok i nic
    • CommentAuthorbasiala
     permalink
    czasem mam już dośc, ale jak poczytam was to dostaje pałera, no i staramy się dalej:-)
  15.  permalink
    ja juz po zastrzyku i jak zwykle kreci sie w glowie ale dam rade ;-) teraz na plotu z kumpelka ;-)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    basiala - tak trzymac :thumbup: Pozytywne nastawienie to podstawa

kandy - milych pogaduszek :)
    --
  16.  permalink
    Oj dziewczyny ja liczylam na super wieści, ale to nic. W tym cyklu zachodzimy w ciążę :) Ja wczoraj miałam babski wieczór. Wpadły do mnie koleżanki ze starej pracy. Piłyśmy browarki i było milutko. A dziś zaszalałam kupiłam dwa komplety bielizny :) czarną i czerwoną :) Teraz stary mi się nie oprze. A tak w ogóle mnie dziś rano normalnie nosiło - libido ful wypas, a mój stary stwierdził że on jest nie świeży. Czesiek jeden. Wieczorem to ja mu nie daruję ;)
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    malutka tak trzymaj :):bigsmile:
  17.  permalink
    a jak jeszcze raz powie że on jest nie świeży to domestosem poleję :)
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    :clap:
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    MOj M jak ostatnio wrocil z pracy to sam stwierdzil ze wykapie sie chyba w domestosie :bigsmile::bigsmile::bigsmile: i mialam sie nie przytulac dopuki sie nie wykapie :D
  18.  permalink
    jejku wracaam do domu. umeczylam sie strasznie. kolezanka caly czas krzyczala na swoja corke 2,5 lat a ta robila vo chciala i byla na prawde bardzo niegrzeczna. o ole dziecko rozumialam itp tak ten krzyk ciagly kolezanki byl przerazajacy i krepujacy.. szybko sie zmylam.

teraz czuje bol mocny jajnika z pecherzykiem po tym zastrzyku ;-(
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Hej, dziewczyny muszę się pochwalić, nie uwierzycie! Mój prawy jajnik się obudził!!! :)
    Są dwa pęcherzyki jeden 21 mm, a drugi 19 mm, już zrobiłam sobie zastrzyk na pęknięcie i mamy działać jutro rano:)
    Endometrium 11 mm :)
    Oby się udało!
  19.  permalink
    Moniaaa trzymam kciuki ;-)))) uda sie. W TYM CYKLU ZACHODZIMY W CIAZE ;-)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.