dzien dobry kochane !Nie jestescie same z kolejnym rozczarowaniem .. -mnie tez juz rwie ból brzucha jak na @ pomimo ze mam dostac go dopiero za 3dni ...w tej sytuacji zostaje mi tak samo jak Wy wczoraj pisałyscie -zabrac sie za siebie ,dietka itd Reraz sie zastanawiam ,lekarz mi przepisał clo -wnioskujac ze mam malo pecherzyków(a badał mnie tuz przed @) widział moje wyniki -gdzie progesteron pokazywał ze mam owulke ,teraz mysle ze to chyba bez sensu ,,,,bralam 2 cykle clo i odstawiam je -bez monitoringu nie ma co ! Wkrótce bede w PL i poczawszy od Wigili jestem umówiona z moim lekarzem kazdego dnia przez praktycznie tydzien (onijajc 2 dni swiat ) Zostaje mi badanie na wrogosc sluzu -jesli to nie to to juz poddaje sie i bede wiedziała ze to moja psycha za bardzo pragnie tego dzieciatka
bryy.. ale zaszalalam wczoraj.. chyba cala butelke wina wciagnelam hyhs.. a dzis jade na zaatrzyk z pregnylu ;-) no i tempka wysoka jakas vo ciagle nie spada ponizej 36,7 ale jest tez zaklocona ciagle bo albo o poznek porze mierze albo jeatem po alko... ehhh nie widze spadku..
dziendoberek :) mam pytanie temp zawsze mierze ok 8 30 a dzis sie przebudzilam o 6 40 bo musialam isc do wc ale przed wstaniem zmierzylam temp i nie wiem czy mam naniesc taka jak mi termomert pokazal czy powinnam dodac stopien albo dwa??
no ja tez zaznaczylam zaklocona wlasnie bo zawsze mierzylam o 7 a teraz sie budzilam..zasypialam i w koncu o 9 mierzylam ale to zaklocenie zaznaczylam.
mgielka. kazal mi tak specjalista z novum bo dzis pecherzyk ma ok 18-20 mm wiec kazal dzis tylko jeden wziac a nie trzy dzien po dniu i owu bedzie w ciagu 12-36 h... takze akurta on wie co mowi. mam we wtorek usg czy byla.
witam jeny jak wy tu naszkrobalyscie ja jeszcze pare dni i dostane @ i 3 cykl z clo ale 2x1 od 5-9 dnia kurcze jeden cykl stracony przez mojego M a drugi za maluni pecherzyk mam nadzieje ze 3 cykl bedzie ok
mgielko.. rozmawialam z dwoma specjalistami z kliniki i mi wyjasnili ze nie trzeba zekac az pecherzyk bedzie przerosniety i wtedy zaatrzyk. najlepiej jesli ktos tak jak ja na sklonnosc do torbieli badz w ogole bezowulacyjntch cykli... jest zrobic prY pecherzyku 18-20 mm.. wtedy w ciqgu 12-36 h nastapi iekniecie w zaleznosci jakie ma rozmiary... choc oczywiscie moze sie zdarzyc ze nie peknie ale to sporadycznie. takze mozna pregnyl podawac w odpowiednim dniu i tym dniem wyliczyl dla mnie jest dzis ;-)
hehe na razie moj musi dojsc do siebie po wczorajszej imprezie hehe a ja kade teraz sie kloc i na chwile apotkac Kolezanka i do domu potem. ale tak. gwalconko bedzie hihi
aha mam pytanie, dzis moja tempka 36,2 , a wczoraj 36,7 ; czy mozliwy jest taki spadek czy moj termometr jest jakis "lewy" ??wprawdzie mierzylam dzis godzinke wczesniej, ale czy mozliwy jest az taki spadek ??
ja raz sprobowalam sobie sama zastrzyk zrobic, nie dosc ze nie moglam sie wkluc, zuzylam trzy igly, zajelo mi to pol godziny to na koniec sie rozbeczalam z nerwow. No i big siniaka na brzuchu sobie zrobilam. Zrobienie zastrzyku wydaje sie latwe, ale jak co do czego przyjdzie to juz takie nie jest :P Pozniej jezdzilam na zastrzyki do kliniki :)
no hej piękne, ja już mam drugi cykl clo i pregnyl , dojrzewają mi pęcherzyki i pękają , są wrecz książkowe mówiła mi moja gin , no i nic mam normalnie pecha
Oj dziewczyny ja liczylam na super wieści, ale to nic. W tym cyklu zachodzimy w ciążę :) Ja wczoraj miałam babski wieczór. Wpadły do mnie koleżanki ze starej pracy. Piłyśmy browarki i było milutko. A dziś zaszalałam kupiłam dwa komplety bielizny :) czarną i czerwoną :) Teraz stary mi się nie oprze. A tak w ogóle mnie dziś rano normalnie nosiło - libido ful wypas, a mój stary stwierdził że on jest nie świeży. Czesiek jeden. Wieczorem to ja mu nie daruję ;)
jejku wracaam do domu. umeczylam sie strasznie. kolezanka caly czas krzyczala na swoja corke 2,5 lat a ta robila vo chciala i byla na prawde bardzo niegrzeczna. o ole dziecko rozumialam itp tak ten krzyk ciagly kolezanki byl przerazajacy i krepujacy.. szybko sie zmylam.
teraz czuje bol mocny jajnika z pecherzykiem po tym zastrzyku ;-(
Hej, dziewczyny muszę się pochwalić, nie uwierzycie! Mój prawy jajnik się obudził!!! :) Są dwa pęcherzyki jeden 21 mm, a drugi 19 mm, już zrobiłam sobie zastrzyk na pęknięcie i mamy działać jutro rano:) Endometrium 11 mm :) Oby się udało!