Dzięki dziewczyny! Bardzo się cieszę, że coś się w końcu ruszyło i to z tego jajnika, który mnie w ogóle nie boli i był uśpiony... No zobaczymy czy skończy sie ten cykl pomyślnie...
Monika - piekne pecherzyki, teraz dzialac trzeba !!! 3mam kciuki :))
My mielismy dzis fajny dzionek ze znajmymi, poza tym kupilam sobie torebke wieczorowa na christmas party i taka bluzke ala bolerko, z rekawem 3/4 cienkutkie czarne.. do sukienki mojej bedzie w sam raz ;) tylko jeszcze jutro ubiore sie w calosc i sprawdze czy pasuje wszystko, jak nie to oddam ;))
U nas dzis zamkneli Oxford Street i Regent Street , byly swiateczne koncerty i masa ludzi na zakupach, normalnie tlum wielki :)))
mnie tez wysypało na buzi, ale u mnie to od zimna;/ (heh marne pocieszenie:P) Madzia nie wiem kiedy bo w tym cyklu odpuściłam sobie obserwowanie. Moya nieraz mnie korci, ale mój mąż mnie stopuje :P
Ah... bardzo fajniutko Spedzilam dzien z M... pojechalismy na "male" zakupy, z ktorych wyszly.... DUZE zakupy Okupilam sie troche w ciuchach, spodnie, swetry, bluzki i... bielizne Mojego M tez ubralam od gory do dolu Bylismy na obiedzie razem... eh... fajniutko bylo Dawno mi tak sobota szybko nie minela... ale nie zaluje bo bylo milo... serducho i te sprawy tez byly...
A ja dopiero wrócoiłam z imprezki. Spotkanko z moimi starymi sąsiadkami z bloku ( z dzieciństwa) i z mężami. Ostatnio w takim gronie widzieliśmy się rok temu. Przez ten rok dużo przeżyła jedna koleżanka. Musiała urodzić martwego synka :( No ale ten temat z nią obgadałam już dawno ( tzn. ona mówiła chyba miała taką potrzebę, może dlatego że wie co my przeszliśmy ). A dziś sobie popiliśmy. Faceci piwko ( mój karmi bo antybiotyk) a my sobie piłyśmy naleweczki. Pyszne!!! napiłam się trochę, ale na tyle jestem trzeźwa że wpadłam do Was :) No ale zmykam do wyrka. Słodkich snów robaczki :)
Dobry....ja wczoraj byłam u babci na urodzinach ;) jeszcze natrafiłam na kolędę no i bawiłam swoją miesięczną bratanice Nawet piłam cytrynówkę...moja babcia sama robi ;) ale jak dla mnie osoby nie pijącej...jeden kieliszek był na 3 razy Dziś idę dalej pić...ze znajomymi chyba dziś to popije
u mnie s[adek - temp ewidentnie po odstawieniu luteiny spadla do 36,95 tak wiec czekam @ odstawiam wszystkie leki, odpuszczam, bede mierzyc temp tylko :) i biorę się za siebie - trzeba schudnąć.. nie ma odkładać...
życzę miłego dnia - ja dziś idę na urodziny taty - kończy 65lat a ja za tydzień mam okrągłe urodziny