Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 11th 2011
     permalink
    Siema Myszki:)

Właśnie wstałam:shocked: ale mam spanie ostatnio a wczoraj to już w ogóle leżakowałam ze swoim do 13.00, ale fajnie było mój chciał mnie pocieszyć i opowiadaliśmy sobie kawały i łaskotaliśmy się jak dzieciaki:) :bigsmile:

Zaraz się zbieramy i jedziemy na obiad do rodziców:bigsmile:

Mgiełko miłej zabawy, pamiętaj żeby się odstawić tak żeby szczęka opadła i oko zbielało jednocześnie:tooth:

Kuleczka trzymam kciuki za plusa!!!!!!!!!:bigsmile:

U mnie dziś temp. spadła ale nadal jest powyżej 37, czekam aż ta sucz przyjdzie bo chcę zacząć new cykl

:wink:

Pozdrawiam Miłego dnia
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    dzien doberek :) ja dopiero od tego cyklu zaczelam mierzyc temp i zastanawia mnie jedno dzis mam 9 dc a moja temp jest ciagle taka sama czy to normalne???
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Hej Dziewczyny :swingin:

Mgielka - jak po imprezce samopoczucie?

Chantall - jeszcze nie masz @, wiec nadzieja jest :)

Rumba - moze @ nie przyjdzie w ogole :tooth: jak tempka wysoko to dobry znak :)))

U mnie dzis 8 dzien fazy fulealnej, tempka lekko w gore.. ale ten czas sie dluzy.. chcialabym by juz bylo po nastepnym weekendzie i nie bylo @, moglabym zetestowac..

A gdzie reszta dziewczyn?

Milej niedzieli :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Izabela - Twoja tempka wyglada ok, widze, ze mialas nizsza, pozniej spadla i ponownie wzrosla.
    Mi dziewczyny na poczatku pisaly, ze nalezy ja mierzyc mniej wiecej o tej samej porze (najlepiej max 30min roznicy) i przed 7 rano. Widze, ze Ty dosc pozno ja mierzysz.. ja mam budzik w zaleznosci od dnia na 6:30 albo 6:45 i np. jak jest weekend mierze i ide dalej spac :)
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    czyli przez to ze mierza ja pozno pokazuje taka temp????
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Izabela - niestety nie potrafie Ci odpowiedziec ta pytanie :shamed: ja robie tak jak mi dziewczyny napisaly :wink:
    --
  1.  permalink
    Madzia dziękuję...nawet dobrze się czuję...dziś powtórka z rozrywki ;)
    Madź już ja się o to postaram :rolling:
    --
  2.  permalink
    Ale tu cisza... zawoedziona jestem, bo nie mialam wiele do czytania hihi, testu narazie nie zrobie, wstrzymam sie jeszcze pare dni i poczekam na rozwoj sytuacji :P
    --
  3.  permalink
    nooo jakieś tu pustki :/
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    szkoda ze nie masz wykresu chcialam zobaczyc...
  4.  permalink
    no nie mam, poleciałam na żywioł, co będzie to będzie :P
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Ja sie dzis zle czuje, po jednej bulce czuje sie taka przejedzona i ciezka, ze szok.. niedobrze mi, okno otwarte i wdycham swieze powietrze..
    ide sie wlasnie kapac a pozniej na zakupy z Mezem.. ale mi sie nie chce..
    Czy mozliwe, ze mi sie zaladek skurczyl? nie wiem..moze od clo..
    --
  5.  permalink
    helol lejdis :-)

ja to Was czytam ale biewiele mam do napisanoa wiec nie pisze ;)

mam bardzo glupie pytanko... czy jak serduszkuje na stojaco w wannie bo jest mala i po wszystkim dopiero sie klade ale widze ze wycieka.. to jest szansa ze costa zostanie? bo sie martwie bo drugi raz na zyczenie chlopa serduchowalismy w Wannie ale jeat mala.wiec na stojaco i.... niestety musialam sie odwrocic i polozyc i czulam ze sporo wycieka. moj A mnie zlapal za nogi i trzymal je do gory i potrzasal by dalej wcieklo hehehe .. myslalam ze ze smiechu padne :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    boskie :))) kandy super to opisalas :rolling:

ja w tym cyklu robilam swiece aha :swingin: a mąż sie ze mnie smial...
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeDec 11th 2011 zmieniony
     permalink
    chan :)) hihi ale kobiety to wariatki sa ;-))) moj jak potrzasal nogami moimi to bylo komicNe bo stal tylem do mnie i widzialam jak jego posladki napinaja sie w rytm podnoszenia i potrzasania nogami i smialam sie na glos a on do mnie " z czego sie smiejesz.. musi wleciec spowrotem no.. nie mozesz sobie tam paluszkien wepchnac??" i usmiech .. myslalam ze pdne. on i jego pomysly hahha....
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    Ja mam jutro monitoring po 19 i zaczynam sie martwic czy wogole urosly pecherzyki bo mialam tylko delikatne klucia i nic poza tym :(:sad::sad: mialam brac clo przez 4 dni ale wzielam 5 dlatego mam nadzieje ze pecherzyki i endo bedzie ok....ehhhhh
  6.  permalink
    APEL : kochane przyjaciolki ! ja na Wasze wykresy powchodze i pokomentuje jak dorwe komputer bo z telefonu nie mam podgladu wiec nie gniewac sie i nie zapominac o mnie bo ja Wam.wszystkim kibicuje!!
    --
  7.  permalink
    KAndy padlam, ale ja tez rozne akrobacje robilam :P az wstyd sie przyznac ale ja jeszcze w pizamie latam :P
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeDec 11th 2011 zmieniony
     permalink
    iza ja tez nic w tym cyklu nie czulam i mialam w 9dc ok 10 mm i myslalam ze dupka.... a w dwa dni urosl 5 mm i w 11 dc mialam juz 15 mm no a wczoraj (13dc) byl pregnyl i wieczorem straszne bole wiec mysle zw dzisiaj peknie ;-) a we wt monitoring czy rzeczywiscie pekl.
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    kuleczka ja rowniez w pizamce ale juz sie ubieram i jade do pracy:bigsmile:
  8.  permalink
    kuleczka.. niedziela.jest.. to cotygodniowy dzien dziecka :devil:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    kandy 3mam kiuki zeby pekl:) a ja tez poprosze o pregnyl a mozesz mi powiedziec od czego zalezy dawka pregnylu???
  9.  permalink
    iza nie mam pojecia. moj gin ktory jest zwyklym ginem kazal mi 3x5000 natomisat jak pojechalam do kliniki nieplodnosci i mnie specjalista obejrzal to powiedzial ze to stanowczo za duzo i mam wziac tylko raz bo to jest dawka 5000 jm.. wiec nie widzi sensu wstrzykiwania mi lacznie 15000 jmpowiedzial ze od.podania miedzy 12-36h bedzie owulka.. wiec po ok 24h od podania wlasnie byla akcja w wannie dzis tyleze boje sie ze wszystko ze mnie wylecialo ;(

takze dwa pregnyle leza w lodowce.. ;-)
    zaufalam ze jeden wystarczy do pekniecia.
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Halo:)

Wczoraj trochę pobalowałam i dzisiaj umieram :wink: ale człowiek jest durny!!!
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    pamietam ze napisalas ze masz 1 dawke a nie 3 bo trzy to zaduzo
  10.  permalink
    Kandy co ma zostac to zostanie :) nie wszystko wycieka :) hehe no dzien dziecka, ale cosik w domku trzeba porobic :Pnie wiem co na obiad wykombinowac
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    ciekawe co mi jutro moj gin powie pracowal w klinice leczenie niepłodności a jakis czas temu otworzyl swoj gabinet :) mam nadzieje ze bedzie ok .
  11.  permalink
    kacha no wasnie ale moze za malo zostac :-(

iza - jak pracowal w klinice to na pewno jest kompetentny i wszystko prawidlowo poprowadzi..
    --
  12.  permalink
    Kandy jak znajdzie sie jakis mocarny zolnierzyk to dotrze tam gdzie trzeba :P
    --
  13.  permalink
    witam
  14.  permalink
    witam :-)
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Hej, dziewczyny :smile:
    A ja właśnie sobie czekam, aż w końcu pojawi mi się śluz o cechach płodnych, bo wczoraj o godz 14.30 podałam sobie zastrzyk ovitrelle na pęknięcie...
    Jak myślicie, chyba powinnam już mieć te owulacje, nie? W końcu minęło już 24h, hmm... ?
  15.  permalink
    monia trzymam kciuki!!
    --
    •  
      CommentAuthorEfiaa
     permalink
    Hej, ja też brałam Clo, ale niestety nie pomógł...
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    Efiaa przykro mi ... a masz pco czy pcos ???? mialas robione badania ??
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Hej Korda :))

Chyba dziewczyny spia :))

Dzis cisza i latwo beda mogly nadrobic zaleglosci.. czego pewnie ja nie bede mogla powiedziec we wtorek ;) bo jutro niesiety nie bede miala czasu.. mam christmas party z pracy ;)
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Witajcie dziewczyny! Mogłybyście zerknąć na moj wykres. Dzięki
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Magic - widzialam, owulka bedzie jak nic :boogie::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    nana nana :bigsmile:
  16.  permalink
    tup tup ;)
    --
  17.  permalink
    chrrr, chrrr..... co tak ucichłyście lasencje?:P
    --
  18.  permalink
    Hej dziewczyny. Kurde od wczoraj mam jakiś dziwny śluz - różowy :/ Martwi mnie to trochę. W Piątek gin, dziś ostatnie clo.
  19.  permalink
    rozowy?? hmmmm... takie sa albo w owu albo w implantache albo przed @ ... wczesniejsza owu?? nie mam kochana pojecia :-(
    --
  20.  permalink
    Robiłam wczoraj test owu i wyszła słabiusieńka kreska także to nie owu.
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 12th 2011
     permalink
    hey kobietki:)

Malutka może to objaw nadchodzącej owu?? tym bardziej że wyszła słaba krecha na teście:bigsmile: A to na pewno znak żebyś brała swojego w szeregi:bigsmile:

Kandy hahah po ostatnich ekscesach mój też, nic tylko w wannie by to robił:tooth: ostatnio mało co tam nie zasnął:))))

Dziś skoczyła mi temp. postanowiłam, że pójdę zrobić bete i przy okazji zbadam sobie moją TSH, testosteron i progesteron chyba mogę w tych dniach???

Jak beta wyjdzie niska to pójdę do gin po jakieś tabletki na wywołanie bo inaczej pewnie na @ mogłabym czekać tygodniami.:shocked:
    --
  21.  permalink
    Hej Dziewczyny:) ale mnie dzisiaj w nocy jajnik kłuł;/ tak jakby mi ktoś szpile jakąś wbijał;/ może sie zmobilizuje dzisiaj i kupie ten test...hmmmm?
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Dziewczyny własnie zrobiłam test, jeszcze nic nie jadłam i nie piłam, test nie zrobiony z pierwszego moczu,(w zasadzie z trzeciego) i nie wiem jak go ocenić?

Wyszła druga kreska ale bardzo, bardzo, baaaaaaaaardzo bladziutka, ledwo widoczna, wynik odczytałam po 2min. więc może jest jeszcze dla mnie szansa??

Test : Bobo strumieniowy, 10Miu

Kuleczka śmigaj do apteki!:wink:
    --
  22.  permalink
    Rumba brzmi obiecująco... zrób zapas testów i próbuj jutro albo na bete leć. Trzymam kciuki.
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    rumba :) mam nadzieje ze to "TO" :) Trzymam kciuki rumba !

Ja tez bym raczej na bete poleciala, zeby miec juz 100% pewnosc ! Bo te sikance to wiesz...
    --
  23.  permalink
    Ale jaja. Wiedziałam :) wtaw fotę to ocenimy co widzimy ;)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.