rumba, musisz byc niezle podekscytowana ! Ja to juz chyba bym nie umiala o niczym innym myslec, a co dopiero czekac do jutra na bete :) ta moja niecierpliwosc kiedys mnie wykonczy. Mam nadzieje ze oglosisz nam jutro ze sie udalo :) Ale bedziemy szczesliwe :)
ja też mam taką nadzieję :) Dziewczyny czy któraś z Was miała taki różowy śluz 8 czy 9 dc? Tak sobie myślę że może to po serduchach? Dość ostro było hehe
przepraszam ale nie dam rady nadrobić wszystkich postów .Ja również chciałabym podzielić się z wami moim teścikiem 2 dni temu robiłam test i nic nie było widać nawet nie z porannego moczu ale coś nie dawało mi spokoju i dziś zrobiłam jak się należy z porannego moczu i zobaczyłam II kreseczki druga jest blada ale wyszła dziś jestem ww 28 dc
Witam jestem tu nowa i jestem 2 cykl na clo, i mam nadzieje ze tak jak Wy zobacze bledziocha :) tylko puki co mam miec owulke ,ale sluzu mam malusio i tempka nie skacze :( klucia jajnika nie mam jak mies.temu
wież ja czekam do 14 bo mogę zadzwonić do swojego gina po 14 bo ja miałam wczoraj brązowe plamienie a jak byłam ostatnio na wizycie to wziął wymaz żeby zobaczyć dlaczego i jakie mam te bakterie dlatego strasznie się boję bo powierział że to dla dziecka bardzo nie dobrze
clo dostalam bo od 2 lat nie zachodze w ciaze,niby mialam owulke ale bardzo pozna, w miedzy czasie raz zaszlam ale poronilam , to bylo z 8 mies temu, teraz nadal nie zachodze a clo ma mi to przyspieszyc i ulatwic, w zeszlym cyklu mialam owulke w 13dc a dzis mam 14 dc i nadal nie skacze tempka i nic mnie nie kluje,brzych mam taki tkliwy ale jajniki milcza :( a w piatek mialam 1 pecherzyk 20mm, powinnam miec juz owulke ;(
bonim- to nie jest tak ze jak w zeszlym miesiacu owulka byla 13 dnia to w tym tak tez bedzie. W sumie to nie wiem nawet od czego to zalezy. Moze po prostu owulka Ci sie przesunela i bedzie na dniach jakos. A czy uzywasz testow owulacyjnych ?? czy masz monitoring ?? Piszesz ze mialas pecherzyk 20 mm, a dostalas cos na pekniecie ? Mialas robione jakies badania przed braniem clo ?
saba lekarze często się mylą, mówią że nic z tego nie będzie a jest inaczej ja tez robiłam dwa dni temu ( w sobotę) i test nic nie wykazał. Powtórz test jutro jak wyjdzie ci druga kreska to zgłoś się do lekarza bo te plamienia są zastanawiające.