Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorbonim
    • CommentTimeDec 12th 2011
     permalink
    moya212 nie mam testow owulacyjnych ale mam monitoring, nie dostalam nic na pekniecie bo ostatnio sam pekl, badania jakie mialam to prl i tsh wszystkie w normie
  1.  permalink
    No ja jestem przykładem - owy miałam 12 dc poprzendio a w tym cyklu mimo wiekszej dawki itp to w 11 dc dopiero miał 15 mm pecherzyk i zastrzyk w 13 dc wiec dziś jest 15 dc i myśle ze owu albo byla wcozraj wieczorem albo bedzie dziś.. Nie ma reguły ;-) moze Cie boleć tuż przed owu a w samą owu nie bedziesz czuła nic - organizm jest nieprzewidywalny;-)
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    rumba jesteś?
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    bonim - no to mysle ze na dniach bedzie :) Dzialajcie :)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    kandy - a ty podzialalas ????? :bigsmile:
    --
  2.  permalink
    Afrykanka kochaniutka :D

no ja działam co dwa dni od tyg ;-) wczoraj tez działałam ale jak psialam ale w wannie i sporo wyplynelo na stojaco.. :( zanim zdazylam sie polozyc.. no ale wierze ze co nieco zostało;-)

mam andzieje, ze owu byla wcozraj lub dziś bedzie;-) moze uda mi sie dzisiaj jeszcze chlopa zmolestowac ale watpie bo siedzi do pozna w prayc i ma stresujacy dzien a to na niego działa jak antykoncepcja :D
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    kandy - tak trzymac ! :thumbup: zmolestuj jeszcze dzis i bedzie git :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    kandy ja tez w tym cyklu mialam wieksza dawke 2 tabletki dziennie, tylko ze u mnie w 11 dc pecherzyk mial juz 20, i w tym cyklu mam bardzo malo sluzu.
    moya dziekuje za odpowiedzi, naprawde szybko odp, :bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    bonim - clo uposledza sluz, wiec ma prawo byc go malo :( przewaznie z clo bierze sie cos na sluz dodatkowo.
    --
  3.  permalink
    no wlasnie przez zakłócenia temperatur bo bylam na zwolnieniu i spalam jak chciałam.. to nie wiem co i jak hyhs.. bo różnica w mierzeniu wynosi aż 2 h!! :tooth:

no nie wiem.. dziś może się nie udać... musze miec nadziej, ze jakies komandosy sa tam jeszcze w środku a jutro usg...
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dobra dziewuszki, ja na razie odpadam. Ide na zakupy. Odezwe sie pozniej :) Milego dnia !
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    dziewczyny powiem wam co mi powiedziała cyganka nie chciałam żeby mi powróżyła i szła za mną i mówiła że staram się o dziecko i mi nie wychodzi ale żebym się nie martwiła bo będzie wszystko w porządku ale po stosunku mam kłaść się na brzuchu nie wierze w takie rzeczy ale nie zaszkodziło mi po przytulaniu położyć się na brzuch wiem że to głupie ale mam nadzieje że to może pomóc.

więc po przytulaniu droge dziewczynki kładziemy się na brzuszek

:bigsmile:
    --
  4.  permalink
    ja na potege jadłam wiesiołka z olejem lnianym i piłam zieloną herbatę. ale czy efekty beda? nie wiem;-) nei narzekałam specjalnie na suchosc ale tez rewelacji nei bylo;-)
    --
  5.  permalink
    a na myslalam ze plecki i w góre nóżki... :P hehe..
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    moya,bralam oeparol,w zeszlym cyklu mialam slinotok- śluzotok,ale pewnie dlatego ze clo jeszcze nie wplynelo na ilosc a w 2 cyklu dzialanie clo jest wieksze i sluzu jak na recepte,nawet siemie lniane jadla rozgotowane ;)
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    kandy ja też tak myślałam i robiłam ale nie wychodziło więc spróbowałam na brzuszek a nóż widelec miała racje
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    powidzcie mi czy jak jest owulacja to powinno bolec podbrzusze albo jajniki ??? czy nie ma reguły???
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nie ma reguły. Owulacja nie daje żadnych objawów.
    Dodatkowe objawy płodności z definicji nie występują u wszystkich.
    --
  6.  permalink
    Saba- kolejna dobra wiadomość :smile:
    Oby takie poniedziałki były co tydzień.
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    na brzuch podobno fajnie położyć się jak ktoś ma tyłozgięcie, ja zawsze świece robię, nogi w górze i heeejaa:tooth: mój wtedy się zawsze gapi na mnie i zagląda gdzie popadnie :tooth:

Kandy na pewno najwytrwalsi żołnierze w środku zostali, teraz tylko czekać aż Rambo wykona zadanie:wink:

Saba dziś masz dopiero 27dc. więc stąd ten bladzioch, ja już 33dc.
    --
  7.  permalink
    rumba, no moj to mnie ostatnio dwa serduszkowania to łapał za nogi i trzymał do góry haha a ostatnio to nimi potrząsał by wleciało głębiej i to co wypłynęło by spowrotem wpłyneło :tooth: wariat :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    :rolling: Kandy komedia

może i jest to jakaś metoda haha
    --
  8.  permalink
    no sie okaze ..... ale nie wiem co z Owulką... niestety tak wsyztsko sie poukladalo ze tempka nic mi nie powie.. usg dopiero jutro.. więc nie mam pojęcia co robić xD ale boje sie, że nie uda mi sie poserduszkować dziś.. :/ wiec fajnei byloby jakby owu byla wcozraj xD
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 12th 2011 zmieniony
     permalink
    Kandy myślę, że nawet jeśli nie uda Ci się dziś pobaraszkować to wczorajsze serce wystarczy, tym bardziej że wyniki Twojego faceta są w normie.:)
    --
  9.  permalink
    Tak się czasami zastanawiam czy jakaś wróżka by mi powiedziała czy będę mieć dzieci. Boję się jednak, że powie, że nie :confused:
  10.  permalink
    rumba, ale ostatnio jakos nie zaszłam :( a serduszkowałam 2 dni przed owulką... hyhś... ;-) stad teraz sie boje.. :tooth:

no ale może..może... jak dziś się nie uda a jutro usg powie ze jeszcze coś mam robić to robić bede jutro for siur :D
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Kandy więc dla świętego spokoju i dla poczucia, że zrobiłaś wszystko bierz dziś chłopa w obroty i do dzieła:)

najlepiej przywitaj go w wannie skoro mu się tak spodobało:tooth:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    długo się nie odzywałam, ale czytam Was na bieżaco:-)
    ale po takiej wiadomosci nie moge milczec:-) Rumba bardzo sie ciesze, leć na bete jak mozesz najpredzej:-)
    Saba moje gratulation, oby tak dalej:-) ja czekam na okres i zaczynam walke:-)
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    rumba mam pytanie czy jak zrobiłaś test to był wyraźniejszy jak był jeszcze mokry a jak wysechł to jakby zbladł troszeczkę czy mi tylko tak się wydaje
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    dziewczyny chciałabym żeby ten mikołaj zawitał do wszystkich również do mnie bo na razie to nie mam 100% pewności zrobię bete to będę się cieszyła
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    saba beta napewno da pewniejszy wyniki, ale test mowi sam za siebie:-) trzymam kciukasy:-) bedziesz miala piekne swieta. dlugo sie staralas? to byl cykl na clo z pregnylem czy bez?
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 12th 2011 zmieniony
     permalink
    saba zrobiłam test i odłożyłam, zerknęłam po 2 min. i była własnie ta blada kreska ze zdjęcia.
    U mnie z każdą minutą kreska ciemniała ale wiarygodny test jest do 5min. Teraz kreskę mam dużo ciemniejszą ale już jej nie liczę bo nastąpiły reakcje. :wink:

Jutro powtórka:)

Gosia trzymam kciuki za udany cykl:)
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    gosia starałam się 1,5 roku bez żadnych wspomagaczy miałam podwyższono prolaktynę ,żaden gin mi nic nie przepisywał tylko kazał czekać aż trafiłam na profesora z Białegostoku przyjeżdża do nas co 2 tygodnie do Ostrołęki ma swoją klinikę niepłodności i pomaga kobietom w różnych miejscowościach bierze tylko 100 zł jak każdy lekarz u nas w o-ce. .To on zaczął mnie tak naprawę leczyć na początku przez 3 miesiące badał mój cykl stwierdził że nie mam owulacji podał clo i duphastun i mam nadzieje że są tego wyniki zobaczymy po becie to jest 1 cykl z clo i nie miałam nic na pęknięcie
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    to super Saba, oby tak dalej:-) ja mialam teraz z clo, ale pecherzyk niestety nie chcial peknac:-( teraz mam miec pregnyl
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    zobaczysz wszystko będzie dobrze mi gin powiedział że z tego cyklu to nic nie będzie
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    ale czemu nic nie bedzie? przeciez mialas owu wiec dlaczego?
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Mgielka to zaszalała chyba wczoraj:-) bo zawsze 1-wsza i z rana a dzis?:-)
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    bo po usg stwierdził że pęcherzyki nie są takie jak powinny chodziło mu o wielkość w 13 dc miałam 18 mm a w 16 dc już ich nie było więc w dniu owulacji miały z z 22 mm to dla niego troche zamało
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Dzien Dobryyy :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Rumbka, kochana...!!!
    Sciskam, tule, ciesze sie razem z Toba :bigsmile:
    Dalej nieprzerwalnie 3mam kciuki, tym razem za jutrzejsza BETE :smile:
    Pisz z rana po tescie a potem jak tylko bedzie wynik bety :tooth:

Czuje ze bedzie :thumbup::tooth:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Saba, za Ciebie tez kciukam. :bigsmile:
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    dzięki sinoma
    --
    • CommentAuthorgisell
     permalink
    siemka!!
    czy to mozliwe zebym miała w 9dc owulke??
    bo sluz mam owulacyjny
    • CommentAuthorgisell
     permalink
    aaa i gartuluje wam dziewczyny rumba i saba
    trzymam mocno kciukasy
    wogóle tu od ranca same dobre wiesci ja tez chce jeszcze w tym roku miec dobre wiesci:smile:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Nie dziekuj, tylko odwdziecz sie fluidkami ciazowymi :bigsmile:
    Zeby nam sie tu ruszylo i posypaly same + od gory do dolu :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Gisell.. wydaje mi sie ze mozliwe... a nie masz usg zeby sie upewnic?
    • CommentAuthorgisell
     permalink
    niesety nie mam
    ja to przewaznie mam owulacje ok 13dc
    ale na clo jestem drugi cykl i w poprzednim wydaje mi sie ze był ok 12dc
    no nic pozostaje mi tylko mojego zaraz po powrocie z pracy zaserwowac mu obiadek w łóżku a daniem głównym będe ja :crazy:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Gisell, dobry pomysl :crazy:
    • CommentAuthorgisell
     permalink
    jak tu od rana takie dobre wiesci to moze cos i na mnie przeskoczyło
    zobaczymy po nowym roku:cool:
  11.  permalink
    :crazy: ja chyba też tak zrobię :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.