regi ja mam 33dc. i nie wiem czy mi się spóźnia czy nie bo mam taki bajzel w cyklach że trudno sie połapać. Ostatni miał 24 dni
No nic zobaczymy co tam jutro wyjdzie. Ja betę zrobię dopiero południu bo jak na złosc mam zawalony jutro cały dzień także wyniki będę mieć dopiero w środę. Justa nie powiem że nie dodajesz otuchy
Sinoma !!! rano, wieczorem? widzę że u Ciebie wióry lecą jak z bicza trzasnął
Kurcze chce mi sie śmiać bo przypomina mi sie jak ja robiłam te testy w tym szczęsliwym cykly i jak pojawiła sie cien nadzieji to poprostu zgłupiałam i spałam chyba 2-3 godziny bo tak sie ni mogłam doczekac nastepnego dnia a potem i tak nie mogłam uwierzyc i poszłam na bete tyle że zrobiłam bete w piatek i na wyniki musiałam czekac do poniedziałku to był chyba najdłuższy weekend jaki miałam
sinoma nie chowam się Kochanie hahah ale.... Mam tysiąc pięcset sto dziewięćset stron pootwieranych bo robię takie schematy do pracy i muszę się wyrobić na jutro
Saba uciekaj ale wróć i zarażaj fluidami Leneczka no własnie ta pierwsza faza jakoś leci ale ta druga się ciągnie, ciągnie i ciągnie i ciągnie ...... jak nie powiem co
Temperaturę masz wysoką i to napewno nie przez Dupka.Zrób bete a na badanie idz za dwa tygodnie to juz bedziesz mogła coś tam zobaczyć na usg Ja ide za tydzien
Dupka nie biorę, lutki też, w sumie to nic teraz nie łykam oprócz kwasu:) foliowego oczywiscie Gina na razie o tym nie myślę, na obecną chwilę modlę sie, aby kreska się jutro powtórzyła. Różnie z tymi testami bywa, także nie nakręcam się przynajmniej próbuję nie usmiechac się sama do siebie
Ciężko było u Ciebie określić FL,bo masz cykl od połowy. Ja każdego dnia modlę się żeby wszystko było dobrze.A jak będzie to się okaże na usg Z własnego doświadczenia wiem że lepiej poczekać niż iść za wcześnie. Jutro rano z pierwszego moczu powtórz test Tak się cieszę że Wam się udało
Simka za bardzo Cię lubię, żeby chować się po kątach Kandy jesteś na dobrej drodze:) spróbuj jeszcze faceta wziąć za frak i poprawcie dzieło:) Gina ja też przez moment miałam takie uczucie że się udało ale później gdzieś się to ulotniło, dziś powróciło
rumba kurde bardzo mnie glowa boli a i moj jest bardzo zmeczony.. zobaczymy ale chyba sie nie uda.. o 10 rano mam usg to zobaczymy co w trawie piszczy...
hejka!!! a ja po serduszkowaniu leze i myslami nakreslam droge rambo by wiedział gdzie isc ale tak mojemu sie dzis spodobało ze mówi ze poczestuje mnie swieza dostawa nic mu nie mówiłam ale on chyba wyczówa ze to te dni