tempka przed owulka jest niska a po owulce wysoka ,skok potwierdza owulke, a u mnie 14dc i nic,spadek tempki mam,ogólnie to w tym cyklu ma jakos poplatane wszystko
nie wiem ,ja juz pare cykli mam dziwnych,tzn tempki niskie wyzsze nizsze i tek w cayl swiat ,wedlug usg mialam miec wczoraj owulke ,a tempki jak nie bylo tak nie ma wsciec sie chce
Ja jestem w szoku dziewczyny, bez wspomagaczy cykl, bez mierzenia i innych cudów i pomimo zlych wynikow meza....a moj tel jest glupi....mam foto zrobione i nie chce mi odczytac na kompie....ubieram sie i smigam na bete, jeszcze teraz patrze na test i sprawdzam czy to aby napewno II krechy :P
wynik pewnie jutro bedzie, heh no tak 2-3 razy w miesiacu :P jakie jelopiasty telefon..grr..chcialam sie pochwalic tesciorem a mi nie widzi tego zdjecia;/
haha no to lafnie wcelowaliscie jak w.miesiacu (ja tez tak mam ale zmobilizowalam i w ostatnim tyg bylo 3 razy i e zaleznosci od usg za 2 h.. bede wuedziala.czy dzis.tez.cisnac czy darowac i niech odpocznie hhy..
hehe Kandy spoko, ja rozumiem co piszesz :D Gosia u mnie problem byl z cyklami bezowulacyjnymi, bralam 2 cykle Clo, ten byl bez wspomagaczy :D i okazalo sie, ze moj M ma zle wyniki, a jednak sie udalo :D kurde sie zebrac z wrazenia nie moge :P
gratsy i lec kochana na ta bete to bedziesz juz nieodwolalna mamusia ;-) zego Ci bardzo zycze :* ja jeszcze min. 11 dni do testu.. w swieta zrobie hehe..
kuleczka JUPPIIIII !!! normalnie az sie humorek z rana poprawia a kiepsko u mnie dzis bo złapało mnie przeziebienie a tu dzis do urzedu pracy trzeba sie wybrac no nic pozdrawiam i buziaczki dla dwuch kresek
no ubieram sie (standardowo nie mam w co hahaha) i spadam :P tak czy inaczej do gfimekologa bede musiala sie umowic juz dzis, bez wynikow bo do niego sie dostac to z cudem graniczy :P uciekam dziewczynki bo jak tak bede pisac to nie wyjade z domu wcale :P