podobno nie podobno, po co wnikac:-) Kuleczka byla bez lekow, maz mial zle nasienie i co:-) niespodzianka. uwazam ze jak ma sie udac to sie uda bez zadnych zlych wrozb:-)
dziewczyny jesteście kochane to dzięki wam ja też wieże że się udało. Wczoraj mój mąż przyszedł z pracy i tak cholernie mnie pocieszył że myślałam że go rąbne ja tu się ciesze cała w skowronkach a on mi mówi że nic tu nie widzi to powinna być taka krecha jak ta pierwsza no myślałam że go ubije
dziś nie robię testu idę od razu na bete tylko mam mały problem bo boje się pobrania i mdleje a dziś muszę iść sama ale co się nie robi żeby się upewnić
mam nadzieje uciekam się szykować im wcześniej tym mniej będę się stresować zajrzę jak przyjdę z bety napiszcie jeszcze czy nospa to może mi zaszkodzić bo bym wzieła na ból brzycha
Saba druga krecha mocna, musze trzymac teraz jezor za zebami bo chce rodzicom prezent pod choinke zrobic ale bedzie ciezko :P jade, do uslyszenia pozniej :* jestescie Dziewuszki zajebista grupa wsparcia :*
och Kuleczka,, krejzolka sie zrobila z Ciebie:-) juz powinnas byc po becie:-) jak wrocisz to napisz mi czy mialas nieprawidlowe hormony? Flowka oby nam tez sie udalo:-)
Kuleczka GRATULACJE SABA z tym śluzem to nie jest tak do końca ja miałam biały przez długi czas ciąży. potem co prawda zrobił sie zółtawy i duze upławy ale dostałam tebsy dipochwowe i po paru dniach ok. ale sluz mam teraz tez od czasu do czasu.
Witam dziewczynki z racji nowej pracy nie mam tyle czasu na forum i wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobić 860 postów :( Ale witam się z Wami dziś mam dzień wolny :)
justa a Ty mialas pco czy tylko problemy z hormonami?:-)
Miałam PCO potwierdzone wynikami i wygladem jajników.... cysty robiły mi sie 6-7cm niski progesteron, cykle bezowulacyjne potwierdzone przez lekarza (pecherzyki rosły ale nie pękały).. Jestem ciekawa czy po ciązy wróci PCO bo gdzies słyszałam że nie koniecznie.
bonim, kochana, dzisiaj niby sie troche podwyzszyla ale wczoraj byla zaklocona bo sie w nocy budzilam i zasypialam i mieryzlam jak zawsze tyleze po 2 h nieprzerwanego snu a dziś miałam juz wsyztsko jak trzeba i byla wyższa o niecałe 0,2 :-) ale za 20 min pedze do lekarza na usg wiec bede wiedziala cos wiedzej ok 10.30 ;-) bede wiedziec czy byla owu czy nie.. i bede wiedziec co mam robic daleeej :]
ale Wam zaciążonym zazdroszcze normalnie..aghrr :*:*
Justuś Kochana a nie pamietasz jakie mialas lh i fsh i testosteron?;-) pytam sie bo chcialabym miec nadzieje ze mi tez sie uda kiedys:-) moj pecherzyk tez niestety nie pekl i w najblizszym biore pregnyl, no jesli pecherzyk urosnie:-)