kandy wyglada mi ze pekl,ale ekspertem nie jestem,a co do cialka zoltego to mnie nigdy lekarz o nim nie wspomnial,wiec moze nie widzial ;/ albo go nie mam, a tempka jest na jakim poziomie? bo jak pekl to raczej masz skok?
Kandy powinna się pojawić informacja o ciałku żółtym jeżeli go lekarz zobaczył lub jeśli to krótko po owu to o płynie w zatoce douglasa, zapadnięty pęcherzyk niby świadczy o przebytej owulacji, ale jeśli sprzęt był kiepski to równie dobrze mógł to być wchłaniający się pęcherzyk
mi tylko powiedzial ze jest bardzo dobrze i jak spytalam co sadzi o owu to powiedziala ze jak zastrzyk z pregnylu byl w sob i teraz takie ma wymiary to z ndz/pon powinna była byc owulka.. myslicie ze powinnam na lepszym sprzecie to sprawdzic gdzie indziej??
Ale przecież u rotzera nie ma potrzeby wyznaczania obu linii tzn wyższych i niższych temperatur wystarczy jedna z nich a martwimy się jak tempka spada poniżej linii niższych a nie wyższych tempek
Otwieram forum a tu takie dobre wiesci od samego rana !! KULECZKA - wielkie gratulacje ! sypie sie tych plusikow...oby tak dalej
Saba, Rumba - czekamy na wyniki bety :)
abortaW - no brakowalo nam ciebie przez te kilka dni, ale dobrze ze juz jestes
Kandy - nie stresuj sie, a co sie stalo z reszta twoich pecherzykow, skoro ich juz nie ma to chyba owulka byla ( a tylko jeden zostal ) , tak jak mowila ginka.
madzia uk- trzymam kciuki za dalszy rozwoj wydarzen :)
ja dzis 14 dzien i tez nic "niecodziennego" nie zauwazam, hmmmm chyba jednak ten cykl przepadnie. zobaczymy.
Zapadajacy pęcherzyk to chyba powstaje zaraz po pęknięciu i wtedy może byc jeszcze za wcześnie na płyn w zatoce i na ciałko zółte, coś mi tak świta ale nie jestem pewna.
justa ale mamy wtorek godz 10 a mi powiedziala ze owu musiala byc z ndz na pon wnioskując po rozmiarach. Mi kiedys gin powiedzial ze plyn powstaje tuż PO i moze zaniknąć po kilku/kilkunastu godzinach...
napiszę do niego i się spytam.. może oni w LIMIe nie używają słowa 'ciałko żółte' w opisie... Może skoro powiedziała t alekarka od USG, że jest bardzo dobrze i pytała czy byłam na clostylegycie i kiedy miałam zastrzyk z pregnylu, to moze tak jest? Jak powiedziala ze zastrzyk w sobote to poweidziala ze po wymiarach wnioskuje ze owulacja mogła nastąpić z niedzieli na poniedziałek...
Ale tera zsie mocnio zastanawiam po tym co Aborta napisala,ze on moze sie wchłaniać po prostu... :/
mozna i zrobic, ale szkoda kasy, bo co ma byc to bedzie:-) a tym bardziej ze w pon idziesz do Novum:-) a mozna wiedziec ile placisz za 1-wsza wizyte? po wiem ze w gamecie to aż 300zl:-(
wlaśnie Gosia - masz racje... szkoda kasy - co ma być to będzie. nie ide na usg kolejne.. nie można zwariowac bo ja juz i tak majątek wydałam i przez to skromniejsze prezenty beda :(
Dziewczynki taka prośba ja z racji pracy mam mało czasu wolnego ( pracuję po 12 h plus dojazdy) więc jeśli macie do mnie jakieś pytania piszcie na PW a jak ktoś chce mogę pdoać numer gg i maila :) bo na forum to będę zaglądała raz na tydzień i nie nadrobię postów z góy dziękuję