Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorsinoma
    • CommentTimeDec 13th 2011
     permalink
    Dzien dobry :bigsmile:
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    witaj simonka:-) mgielka cycki by jadl?:-) moj tak niestety nie ma:-)
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    hello :D
    --
  1.  permalink
    A u mnie wczoraj było spaghetti :) Ja słodkie to jjem rzadko, ale jak już zacznę to muszę skończyć :) Winko wczoraj kupiłam - mniami :) A czekoladkę to mi M kupił bo widział że źle ze mną było. No i do pepco mnie wyciągnął - kupiliśmy bombkę na stojaczku :)
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    spadam na rekolekcje sie spowiadac z grzechow:-) modlcie sie za mnie zeby ksiadz z konfensjonalu mnie nie wyrzucil:-):bigsmile:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Heloł heloł :tooth:
  2.  permalink
    a ja zjadłam właśnie 3 kawąłki ciasta a nie powinnam.. aaaaa :(
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Kuleczka, gratki :clap:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Kandy, co bedziesz sobie zalowac?!
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Moya, jak tam po rocznicy? Hmm?:tooth:
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    nooo milo bylo :dinner:
    --
  3.  permalink
    sinoma, bo mam neutralny humor i sie wkurzam na niesprawiedliwość hyhś a właściwie na niewygadanych lekarzy xD
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Moya, to super :bigsmile:

kolacja? Sama gotowalas, czy gdzies byliscie?
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    hihih :) a ja pilam czekolade na goraca:D a czekolada zawiera magnez wiec powinnysmy ja jesc :)
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    simka, - sama robilam :bigsmile: taka uroczysta, z ladnie nakrytym stolem i wogole, ladnie wyszlo. moj m jak wszedl do domu to sie mocno zdziwil :)

no iza, w koncu mam pretekst zeby wcinac wiecej czekolady :cheer:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    :) ja uwielbiam gorzka czekolade ktora zawiera ponad 80% kakao
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Hej :)

Ja wlasnie wcinam lunch.. zupe wloska z kurczaka, tego kuczaka to mialam jeden kawalek, a zupa bardziej wyglada jak pomidorowka i do tego bez smaku..

Zjalabym sobie fasolke po brytonsku ..

Ogolnie humor mam zmienny co chwilke, wiec pewnie troszke marudze.

Kandy - zadzwon do lekarza z Novum i zapytaj sie dokladnie co i jak :) bedziesz spokojniejsza..
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Moya, to nie pytam o rozwoj sytuacji i jak sie kolacja skonczyla :shocked::updown:
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    simka - haha a skonczyla sie myciem naczyn :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: zartuje .....:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Madzia to wsiadaj w pociąg 2 h i jesteś u mnie :D
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    A ja nie mogę nic zjeść, bo idę na rezonans! A Wy mi takiej ochoty narobiłyście!:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Flówka po rezonansie jak podadzą kontrast też z 1,5 h lepiej nic nie jeść bo cofka murowana
  4.  permalink
    jednak zainwestuje jeszcze 100 zł i pójdę na to usg dzisiaj na 17 - ale do Novum nie mam jak więc do Signal induny - oni maja porządny sprzęt i trudno..wydam dziś 240 na usg :crazy: i najwyzej bede biedować, ale taki los..
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    jednak zainwestuje jeszcze 100 zł i pójdę na to usg dzisiaj na 17 -

A nie lepeij tak jak Dziewczyny radza pierw zadzwonić i dowiedziec sie co lekarz miała na myśli.
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Moya :crazy::crazy::crazy:
  5.  permalink
    Kandy odpuść, starcisz pieniądze i niewiele więcej się dowiesz. Wiem, że bardzo Ci zależy, ale zdrowy rozsądek to dobra rzecz.
  6.  permalink
    justa- nie moge bo bylam u lekarki której nie znam w innej przychodni... a jak zadzwonilam do swojego to powiedzial ze telefonicznie nic mi nie powie i nie ma go w Wawie i dopiero 29/12 mogę przyjść...
    --
  7.  permalink
    kalabmurka - no wiesz, czy strace pieniadze...?Pewnie że to jets dużo kaski ale przynajmniej bede wiedziala cyz pekl czy nie bo teraz zadam mase pytan i juz...
    poza tym wezme na to kase od mojego A ;) Po prostu straciłam pieniądze w LIMIe i nie pojde wiecej tam! :/

ale mnei bardoz boli prawy jajnik :(
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - kurcze lipa... :( masakra tyle kasy na usg..

Aborta - bardzo chetnie,moze w nastepnym roku.. bo teraz przed swietami mam urwanie glowy.. pozniej wiadomo swieta ;) no chyba, ze Ty wybierasz sie do Londynu :D
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Kurcze to nie mam pojęcia co ci doradzic, najlepiej zrób tak abyś była spokojniejsza.
    --
  8.  permalink
    kasy strasznie duzo :( ale moj spokoj cenniejszy a takto codziennie bede sie zastanawiac. a jak mi powie ze owulka to bede spokojnie czekac a jak powie ze nie i sie wchlania to cóż... bede wiedziala, że nici w tym cyklu i skupie sie na badaniach i cyklu kolejnym potem ;)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Madzia myśleliśmy nad tym by 28-go pojechać do Londynu na 2 dni bo chcemy oboje bardzo zwiedzić Muzeum Historii Naturalnej, ale jednak chyba zrezygnujemy bo podobno ma być natłok ludzi wtedy w mieście
    • CommentAuthorjusta2586
    • CommentTimeDec 13th 2011 zmieniony
     permalink
    Skoro tak czujesz Kandy to tak zrób i masz racje Twój spokój najważniejszy:wink: trzymam kciuki.
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Aborta - no tak, od 27 przeceny sie zaczynaja, wiec w centrum szal bedzie, najelpiej sie 3mac z daleka, w polowie stycznia powinno byc spokojniej :)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Pewnie dopiero na wiosnę się wybierzemy :) u mnie pod wykresem mój przepis na fasolkę po bretońsku jak ktoś chce :D
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    a ja wlasnie wrocilam z usg i wiecie co? w piatek mialam pecherzyk 20mm na lewym,a dzis 15dc i na lewym nic nie ma a na prawym jest 22 mm :shocked::shocked:
    jak to mozliwe? gdzie jest ten lewy? skoku dalej po tym lewym nie mam,wiec moze pusty byl?
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    kandy,ja na twoim miejscu tez bym zrobila dla swietego spokoju, w sumie to wlasnie zrobilam :) i w czwartek ide zobaczyc co z pecherzykiem :)
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    bonim mógł pęknąć a skok będzie jak pęknie ten drugi albo tamten się wchłonał i czekasz na pęknięcie tego z prawego
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile: niech pęka moj cukiereczek !
  9.  permalink
    bonim, a może się wchłonął i teraz zastrzyk powinien być na pekniecie prawego????
    --
  10.  permalink
    strasznie mnei boli ten prawy jajnik ;-((((( moge wziąć no-spe? czy po ewentualnej owulacji moze 2 dni potem bardzo bolec owulacyjny jajnik? czy boli jak sie wchłania? :/ bo ja nei wiem a skrecam sie z bólu :/
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    abortaW: Flówka po rezonansie jak podadzą kontrast też z 1,5 h lepiej nic nie jeść bo cofka murowana

To ja dzisiaj cały dzień o jednej kanapce będę :(((

Kandy, jak siebie znam, to tez bym na to usg poszła:tongue: Zobaczymy jak moje pęcherzyki! Odezwę się wieczorem, jak wrócę od gina:)
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    kandy mnie nie bolal jajnik a pecherzyk widocznie sie wchlonal bo go nie mam,teraz to sie modle zeby mnie prawy bolal bo to znaczy ze pekl,w zeszlym cyklu tak mialam i mialam pekniety pecherzyk i plyn w zatoce duaglasa czy jakos tak, prengylu nie dostalam bo bylam u innego lekarza ;/
  11.  permalink
    mam od ok 2 godzin dziwny sluz - taki grudkowy/twarozkowy i duzo białego w środku.... półpłynnego pół twarożkowego.. szyjka raczej twarda i średniowysoko...

co oznacza taki śluz? tez taki miałyście? ja nigdy takiego grudkowego nei miałam..
    --
  12.  permalink
    Flowka :-)) :grouphug: 3mam kciukaski jak zawsze :*
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Może być efekt po usg
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    dziewczyny, moja szyjka na nowo sie otwiera,pojawil sie sluz,mam slisko na szyjce ,tamta szyjka z weekendu tez byla owulacyjna ale do owulki nie doszlo,i teraz przygotowuje sie drugi raz :bigsmile: dobrze ze poszlam na to usg, jest szansa ze ta owulka bedzie prawidlowa :bigsmile::bigsmile:

kandy a jak tempka u ciebie??
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    kandy ja grudkowaty mam jak mam grzybice ;/ a szyjka zamyka sie po owulce,wiec raczej ja mialas, ale tylko tempka jest wyznacznikiem czy szyjka sie przygotowywala do owulki czy tez do niej doszlo
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Bonim - fajnie, ze drugie podejscie do owulki masz :) 3mam kciuki

Aborta - no na wiosne powinno byc lepiej = cieplej ;))
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    dzieki madziauk :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.