A u mnie wczoraj było spaghetti :) Ja słodkie to jjem rzadko, ale jak już zacznę to muszę skończyć :) Winko wczoraj kupiłam - mniami :) A czekoladkę to mi M kupił bo widział że źle ze mną było. No i do pepco mnie wyciągnął - kupiliśmy bombkę na stojaczku :)
jednak zainwestuje jeszcze 100 zł i pójdę na to usg dzisiaj na 17 - ale do Novum nie mam jak więc do Signal induny - oni maja porządny sprzęt i trudno..wydam dziś 240 na usg i najwyzej bede biedować, ale taki los..
justa- nie moge bo bylam u lekarki której nie znam w innej przychodni... a jak zadzwonilam do swojego to powiedzial ze telefonicznie nic mi nie powie i nie ma go w Wawie i dopiero 29/12 mogę przyjść...
kalabmurka - no wiesz, czy strace pieniadze...?Pewnie że to jets dużo kaski ale przynajmniej bede wiedziala cyz pekl czy nie bo teraz zadam mase pytan i juz... poza tym wezme na to kase od mojego A ;) Po prostu straciłam pieniądze w LIMIe i nie pojde wiecej tam! :/
Kandy - kurcze lipa... :( masakra tyle kasy na usg..
Aborta - bardzo chetnie,moze w nastepnym roku.. bo teraz przed swietami mam urwanie glowy.. pozniej wiadomo swieta ;) no chyba, ze Ty wybierasz sie do Londynu :D
kasy strasznie duzo :( ale moj spokoj cenniejszy a takto codziennie bede sie zastanawiac. a jak mi powie ze owulka to bede spokojnie czekac a jak powie ze nie i sie wchlania to cóż... bede wiedziala, że nici w tym cyklu i skupie sie na badaniach i cyklu kolejnym potem ;)
Madzia myśleliśmy nad tym by 28-go pojechać do Londynu na 2 dni bo chcemy oboje bardzo zwiedzić Muzeum Historii Naturalnej, ale jednak chyba zrezygnujemy bo podobno ma być natłok ludzi wtedy w mieście
a ja wlasnie wrocilam z usg i wiecie co? w piatek mialam pecherzyk 20mm na lewym,a dzis 15dc i na lewym nic nie ma a na prawym jest 22 mm jak to mozliwe? gdzie jest ten lewy? skoku dalej po tym lewym nie mam,wiec moze pusty byl?
strasznie mnei boli ten prawy jajnik ;-((((( moge wziąć no-spe? czy po ewentualnej owulacji moze 2 dni potem bardzo bolec owulacyjny jajnik? czy boli jak sie wchłania? :/ bo ja nei wiem a skrecam sie z bólu :/
kandy mnie nie bolal jajnik a pecherzyk widocznie sie wchlonal bo go nie mam,teraz to sie modle zeby mnie prawy bolal bo to znaczy ze pekl,w zeszlym cyklu tak mialam i mialam pekniety pecherzyk i plyn w zatoce duaglasa czy jakos tak, prengylu nie dostalam bo bylam u innego lekarza ;/
mam od ok 2 godzin dziwny sluz - taki grudkowy/twarozkowy i duzo białego w środku.... półpłynnego pół twarożkowego.. szyjka raczej twarda i średniowysoko...
co oznacza taki śluz? tez taki miałyście? ja nigdy takiego grudkowego nei miałam..
dziewczyny, moja szyjka na nowo sie otwiera,pojawil sie sluz,mam slisko na szyjce ,tamta szyjka z weekendu tez byla owulacyjna ale do owulki nie doszlo,i teraz przygotowuje sie drugi raz dobrze ze poszlam na to usg, jest szansa ze ta owulka bedzie prawidlowa
kandy ja grudkowaty mam jak mam grzybice ;/ a szyjka zamyka sie po owulce,wiec raczej ja mialas, ale tylko tempka jest wyznacznikiem czy szyjka sie przygotowywala do owulki czy tez do niej doszlo