bonim ja nigdy takiego nie miałam a jak miałam infekcje to raczej miałam upławy i to zielonkawo- żółte.. no nie wiem, zobaczymy co mi usg o 17 powie. ;-) wzielam apap i no - spe bo umrę..
kochana, a nie mozesz poprosić o zastrzyk by na pewno pekl ten drugi?? zaciskam kciuki:))
co do tempki to dzis wyzsza niz wczoraj ale poprzednie kilka bylo zakloconych bo mierzylam 2 godziny pozniej niz zwsze bo bylam na l4 i spałam jak zabita do 9.00,,
ciekawa jestem jak BETY naszych nowo-zaciążonych clostowiczek:)
kandy -ja kiedys miałam grudkowaty sluz wówczas gdy miałam grzybice miałam dosc czesto stany zapalne itd (tylko i wyłacznie z mojej głupoty zbytnie dbanie o higiene -bakterie sa potrzebne do utrzymania odpowiedniej flory bakteryjnej )jakich płynów uzywasz?? -staraj sie tych bez perfum (nawet Lactacys je ma )ale to tylko w Polsce w Danii inny skład !! ja kilka dni temu pisałam ze miałam taki ból jajnika i do tego czeste oddawanie moczu ,jeden dzien przerwy i drugi jajnik -robiłam test owu-oczywiscie pzoytywny ...wiec mysle ze to to -działaj kochana
no ja mam nadzieje ze do owulki doszlo a to czy doszło do zapłodnienia czy nie to juz Bóg raczy wiedziec.. ja muszę czekać do świąt na odpowiedź ;-)
mam głupie rozkminki- nie smiejcie sie pls bo ja czasem tak mam :P
a wiec myslalam zawsze cyz USG nie szkodzi po zapłodnieniu? bo przeciez tam wierci ta kamerką itp a jesli tam gdzies plywa sobie zaplodnione jajeczko, to czy się nie przyklei jakoś ze śluzem do tej gumki i nie wyleci :P wiem ze to glupie ale tak sobie myslalam...
regi, ja juz nie działam bo ja juz mam po pęcherzyku.. ide na usg by sie upewnic czy sie wchłania czy byla owulka i co bedzie widzial inny lekarz na lepszym sprzecie ;)
a ból to ja mam juz drugi cykl po owulacji... boli mnei przez kilka dni ten jajnik i po kilku dniach (w polowie fl) odchodzi..
Aborta - wiesz moze ile czulosci maja testy ciazowe elektroniczne clearblue? Jak tempka nie spadnie to chyba zrobie w niedziele.. i sie zastanawiam czy jest dobry, bo tylko taki jeden mam..
Wlasnie w tv mowili o CZEKOLADZIE, okazuje sie ze kobiety ktore jedza czekolade rzadziej doznaja udaru nozgu o 1/5. Dzieje sie tak dzieki zawartosci flawonoli, ktore znajduja sie w kakao
Takze dziewczyny, nie miec wyrzutow sumienia. Tylko wcinac chocolate
Gina - dzieki, czyli nie jest dobry? im mniejsza tym lepiej tak? pytam bo sie nie znam.. i nie wiem czego szukac, kupilabym jakis jeszcze w razie w, zeby nie latac w niedziele..ale nie wiem jaki w UK jest najlepszy..
Narazie tak sobie planuje co by bylo jakby @ nie przyszla do niedzieli
Wiesz jest na to bardzo duża szansa skok był, test wskazywał owu... no i WY co widac po serduszkach tez nie obijaliście sie w starankach a monitoring miałaś? bo ja sie gubie która kiedy miała a która nie
Justa - mialam monitoring w piatek 3 grudnia przed owu, gin kazala nam wspolzyc, bo pehcerzyk dom na prawym jajniku mialo ponad 22mm, prawie 23.. endo tez 9mm, wiec szybko pojechalismy metrem po farbe do wlosow (uparlam sie), a pozniej taksa do domu serduszkowac, i tak serduszkowalismy przez 6 dni pod rzad. Nogi w gorze trzymalam, zero kapieli po - gin mowila, ze lepiej rano. Wkladka do majtek i heja w sobote mialam bardzo mocny bol, ledwo wieczorem chodzilam (wracalismy z miasta), przy serduszkowaniu tak bolalo, ze prawie sie poplakalam (ale dalam rade). W piatek 10 mialam usg kolejne, endo 11.6mm , pecherzyk pekl prawdopodobnie w sobote (jak mialam ten mega bol) i byl widoczny plyn w zatoce douglasa (czy jakos tak). Teraz czekamy... oby do niedzieli..