hej dziewczynki....gratuluję zaciążonym!!!!!!!! Ja mam dzisiaj 12dc,byłam na usg-coś się w tym cyklu szybko u mnie zaczęło-dzisiaj mam pęcherzyk na 22mm-dzisiaj mam sobie zrobić zastrzyk i działać jutro wieczór i w czwartek rano-mój M.już coś "fuczy"że za często.Moja lekarka powiedziała że do marca nie chce mnie widzieć-mamy się starać na luzie bez tabletek,usg...gdyż mam wszystkie możliwe badania porobione i wszystko jest ok(tylko ta drożność mi została-ale do marca daję sobie spokój).
Kuleczka to juz formlanosc miala dwie wyrazne krechy wiec musi byc dobrze:-) Madziu trzymam mocno kciuki, aby czas jak najszybciej plynal:-) skoro nie moge sie cieszyc ze swojej ciazy to przynajmniej z Waszych bede:-)
saba jeszcze raz gratulacje ! huurra czyli dzis powinnas miec @ wczoraj zrobiłas tescik i juz wyszła 2 kreseczka ,a dzis masz to potwierdzone beta ?ja powinnam dzis dostac -poki co nic nie ma ale tescik zrobie dopiero w sobote !!spokojnej ciazy kochana
mam napisane ze ewidentnie owu byla ok 2 dni temu i powoli przeksztalca sie w cialko zolte. tlumaczyl mi lrok po kroku i powiedzial ze na tysiac procent pekl i mam teraz czekac na efekty. mam pielne 6 zdjec. Endo ma tak blizej 10 mm ale powiedzial ze jeszcze ze dwa mm to podrosnie... takze czekam na efekty serduszek tych moich... i mam nadzieje ze za wiele w tej wannie sie nie wylalo i costam zostalo hyhy...a jak nie to trudno :-(