Simka na pierwszy rząd trzeba sobie zasłużyć a jak? a no tak że trzeba ładnie w profilu napisać o sobie i fote wstawić Ty to tak samo grzeczna jesteś jak i ja więc już wiem co to za ziółko z Ciebie jest
Saba oby oby oby oby...... obyś miała rację, smutno mi będzie jak mnie test oszukał
sinoma fajnie napisała rumbcia hehe a wiec rumbcia testy nie oszukuja w kierunku ze masz 2 kreski a faktycznie nie jest tak ,jak juz cos to w odwrotna stronke a wiec kochana przyszła mamusiu nie martw sie na zapas
ja zostalam ochrzczona Candy / Cukierek jakies 2 lata temu przez hondziarzy i tak zostalo. a ze teraz candy mi sie zle kojarzy ( z seralu Dwóch i pół oraz naszej polskiej 'piosenkarki') to zostałam Kandyzowana i tak tez sie wpisałam tu :P
heloo:) moja ksywka wzięła się z tego iż mam na imię Monika a że nie jestem za wysoka to szwagierka dała mi ksywę mimik:) a tak po za tym to chyba ja tu sama zostanę na tym forum:)
hej dziewczyny. A u mnie malutka2105 bo jestem malutka - mąż do mnie mówi mała. A 2105 nie pamiętam dokładnie, ale chyba miałam 21 lat i był 2005 rok? jakoś tak to :)