abortaW, nie mam jeszcze opisu, ale radiolog zerknął na badanie i powiedział, że chyba jest ok. Siostra po dyżurze ma mi podrzucić opis. Myślałam, że się wykończę w tej tubie! 45 minut to trwało :)
Madzia mnie tez to zastanawia, bo tez dupka gin mi nie dała, zawsze go brałam a teraz nic nie kazała, a ja się zagapiłam i nie zapytałam dlaczego tym razem nie?
Simka tak pozostałość nasienia, serc masz tyle że nawet nie musisz się zastanawiać co wpisywać
Sinoma ja śluz badam raczej przed serduchem, potem to już zakłócenia są. A tak a propos serduchowania to mój M. dopiero za 2h będzie,,, a już by się chciało.
aborta wysłałam wiadomość. Z góry dziękuję za odp.
Rumba - ja bralam tylko raz, wczesniej dupka na wywolanie @.. teraz gin mi powiedziala, ze nie trzeba dodatkowego progesteronu brac...
Ja nie mam checi na serduszkowania, chcialabym i w ogole, ale jestem padnieta.. i pobolewa mnie ten brzuch, ni to jajnik ni to nie wiem co.. jakbym miala dzis albo jutro dostac @..troszke tak wlasnie jak na @.. bardziej po prawej stronie mnie jakby kluje i ciagnie..
sinoma to wieczorkiem, ale faktycznie co szkodzi zaznaczyć pozostałość nasienia. Po serduchu nie sprawdzam, bo nie umiem ocenić. Co kupujecie swoim mężczyznom na Święta?
ja piernicze, ale zescie naspamowaly hihi tak, ja jutro wieczorkiem odbieram bete tylko dla potwierdzenia, cholerny telefon mi foty testu nie czyta i nie mam jak wrzucic;/jak na zlosc
Ja wam powiem dziewczyny, ze dzis przed chwila kombinowalam i zrobilam test, ale owulacyjny, czytalam, ze jak sie jest w ciazy to wychodzi pozytywny.. mi wyszedl negatywny.. i teraz mam dola :( lansko by mi sie przydalo jakies czy cos.. co mnie pokusilo.. dzis 10 dzien fazy lut.
Madzia jeśli owulacyjny wychodzi w ciąży co się rzadko zdarza zwłaszcza że wykrywają jeden LH a drugi betaHCG ;) więc żadnych dołów czekasz do 14 dfl i testujesz :)
Aborta - ja zobaczylam wykres u Polly i pomyslalam sobie, ze warto sprobowac.. doczekac sie nie moge juz tego 15 dnia fazy lut, widzialam w tesco testy first response i one maja 20 czulosc, nie wiem czy kupic je + jeszcze jakies na ebayu albo amazonie co maja czulosc 10.. ja juz swiruje :( chyba pierwszy raz, bo owulke mialam i mi odbija
Dopiero wróciłam. Jeszcze za mną 3 babki były. A prof przyjmuje od 15. ZAWSZE tam są takie kolejki. Nigdy nie weszłam o czasie. Miałam dzisiaj wizyte na 19.30, ale co tam... są trzy pęcherzyki: dwa na pj po 16mm, jeden na lj ma ponad 17mm. Endometrium 9mm
Jeszcze tylko, żeby ten rezonans rzeczywiście był ok. Ruda, ja zawsze miałam takie cienkie endo! Wydawało mi się, że w zeszłym cyklu było już ok, bo w 11dc miałam 6,8mm. Tym razem mi wyrosło:) pewnie do 11-12 mm dojdzie. Ale z tego co kiedyś dziewczyny pisały (aborta chyba), to można zajść w ciąże przy takim a nawet cieńszym endometrium.
Aborta - a jak sie nazywal? widzisz go moze online? ja wlasnie wyczytalam, ze testy z superdruga maja 10, i chyba sie przejde jutro w porze lunchu.. z 10min w jedna strone mam spacerkiem.. zaraz obczaje te z bootsa :* dzieki
Mam nadzieję, że jutro. Mam ogromne szczęście, że moja siostra jest fizykiem medycznym i wykonuje rezonans. Poprosiła kolegę o szybki opis. Normalnie czeka się nawet tydzień albo dłużej.