Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorsinoma
    • CommentTimeDec 14th 2011
     permalink
    Czesc Kala :bigsmile:

Wszystkie gdzies wybyly :shocked:
  1.  permalink
    No widzę właśnie, takie chwilowe zrywy są.
  2.  permalink
    Kala, w tym cyklu chyba doczekam bo nie mam zupełnie ciśnienia - tyle razy sie rozczarowałam.. i poprzednio tez a bylam prawie pewna , że się udąło, że teraz nie wierze już w to i zastanawiam sie co jest ze mna nie tak:/ i mi smutno... :(
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    ja mam pytanie do dziewczyn ktore brały pregnyl na opakowaniu pisze mi ze zawiera proszek i rozpuszczalnik jakis i czy w zestawie jest igła czy osobno trzeba kupic???
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    ja jestem, ale dzis sie nie udzielam, tylko Was podgladam :*
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Kandy, najgorsze jest to ze czasem z wynikami juz OK a potem psychika blokuje to :confused:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Iza, ja nie pomoge bo nie biore.
  3.  permalink
    ja też nie pomogę
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    iza, z tego co kojarzę, to nie ma tam igły.
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Moya, jak to?
    Nie moze tak byc... chodz, poprawimy ci zaraz humor :bigsmile:

A co sie stalo ze takie zle samopoczucie dzis?
  4.  permalink
    MOYA ja wczoraj miałam mega doła. A dziś już mi trochę lepiej.
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    nie wiem simka, nocke mialam z glowy, budzilam sie co chwile, moze dlatego, i dzis od rana zwatpienie we wszystko. ahhhhh
    --
  5.  permalink
    Ja też jestem już na etapie, że czekam cierpliwie. Odkąd mierzę temp. to już nie mam chęci marnowania testów. Temp. nieodmiennie spada.
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Eh... ciezki ten nasz zywot :confused:
    Ciagla nadzieja, zalamanie, niecierpliwosc... ale wierze ze przyjdzie czas ze pojdzie to wszystko w niepamiec i bedziemy sie cieszyc swoim szczesciem pod sercem :smile:
  6.  permalink
    Na pewno, potem będziemy narzekać, że znowu ryczy, potem, że znowu na wagary, a potem, że ta dziewczyna nie jest dla Twojego syna :-)
  7.  permalink
    iza nie robi sie samemu zastrzyku z pregnylu. Musisz isc z nim gdzieś a oni tam juz wszystko mają..
    Mi powiedziane ze to co sie w brzuch robi mozna samemu ale w posladek pregnyl i przygotowanie roztworu powinna robic wykwalifikowana pielegniarka..
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    dzieki kandy ide w piatek na zastrzyk do znajomej do domu ktora jest pielegniarka w szpitalu ale nie wiem czy mam kupic igle ze strzykawka bo myslalam ze jest w zestawie
  8.  permalink
    iza - ona bedzie wiedziala jak jej powiesz skoro jest pielegniarka w szpitalu - ona Ci wezmie/ kupi strzykawke :)
    --
  9.  permalink
    ja muszę dopiero się udać w poszukiwaniu pregnylu ;/
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Mgielka, a ty skad jestes?
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    hej dziewczyny co dzień to więcej czytania:bigsmile::bigsmile:
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    rumba wiedziałam że ci się uda:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Rumba gratulacje:winkkiss:
    aborta dzisiaj zrobiłam test clearblue
    Pokazał 2-3 tygodnie od zapłodnienia.U mnie pomału zaczynają się objawy.
    Dziewczyny tak bardzo się cieszę że prezenty na święta się udały i jeszcze będą owocne:hugging:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
  10.  permalink
    Rumba gratuluje:)ja zatestuję w przyszłym tyg.A kiedy można już zrobić bete???
    -- ,
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    mgiełka no wlasnie skad jestes??
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Kocham Was babeczki, wszystkich dziś kocham cały świat, nawet tą paskudną pogodę:rainbow: Mój jeszcze nic nie wie, powiem mu w odpowiednio romantycznej

porze:) byłam w aptece kupiłam femibion natal 1, chciałam też jodin ale okazało się że jest na receptę. Jutro zrobię betę jeszcze raz i zasuwam do lekarza:)

Regi czekamy na Ciebie z testem bo chyba ty jako pierwsza będziesz testowac:wink:

Simka oddaje Ci pierwsze miejsce w pierwszym rzędzie:tooth: Wczoraj wyczarowałaś mi tą Be,,a,,tkę haha
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    izabela

ja mialam miesiac temu pregnyl i do kazdego zastzryku dostalam w aptece strzykawke ,znajoma mi robila,tez pielegniarka, ale 2 jednostki chyba razem zmieszala,nie widzialam , prengyl na znizke kosztuje 30 pare zl, jesli sa 3 sztuki w jednym opakowaniu, a czesciej maja w aptekach opakowania po jednej ampulce i wtedy koszt kazdej to ponad 30, i wychodzi duza roznica, ja zdzwonilam wszyskie apteki i pytalam gdzie i po ile maja
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    rumba,ciekawa jestem reakcji twojego :) pewnie oszaleje ze szczescia, ty promieniejesz :)
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Rumbcia, jupi :cheer:

Pociagnij mnie za soba... chce szybko zajac swoje miejsce :tooth:
  11.  permalink
    Ja też chce fluidkiiiii.. prosze prosze!!!!! :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 14th 2011 zmieniony
     permalink
    Simka już ciągnę a czarować zacznę blisko testowania:heartbounce:

Kandy są pod Twoim wykresem:) :bigsmile:
    --
  12.  permalink
    Rumba :*
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    rumba -gratulacje:cheer::jumping:
    a ja jednak dostałam @ :cry: odstawiam clo -i teraz pytanie,dzwoniłam przed chwila do mojego lekarza czy wykonuje badanie na wrogosc sluzu ,powiedział mi ze tylko to wykonuja w klinice leczenia bezplodnosci :sad: w moim wypadku najblizej bede miała chyba Warszawe -moze któras mogła by mi polecic jakas dobra klinike?a własnie jesli chce wykonac badanie na wrogosc sluzu to czy musze byc w okresie owulacjii ??
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Regi od typowego badania PCT się odchodzi, gdyż jest ono nie miarodajne są dziewczyny którym w jednym cyklu wychodzi wrogość a w drugim nie, teraz zaleca się badanie przeciwciał ASA w krwi, a miałaś badaną drożność ? Robiłaś posiewy na chlamydię, mycoplasmę i ureaplasmę ?
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Rumbcia :grouphug:
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    ech to rozczarowanie,przykro mi regi, ja tez sie tego boje,testowanie w swieta, ale chyba nie zatestuje bo swieta przerycze
    trzymaj sie jakos
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Ja tylko na secunde :smile:

Rumba :cheer::crazy::crazy::crazy: gratuluje z calego serca, super wiesci !!! :thumbup:

pozdrawiam dziewczyny i wracam do pracy :tooth:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    wiecie moze dziewczyny czy podczas brania luteiny okres jesli ma przyjsc to i takk przyjdzie??:-):bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    rumba, a mi tez wyslesz kilka, prosze ................. :D
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    gosia nie wiem jak z luteina ale ja dupka bralam do konca cyklu i zaczelam plamic,test negatyw,wiec odstawilam i okres sie rozkrecil
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    Aborta jajowody drodze,chlamydi brak a te 2 ostatnie to musiałabym sprawdzić ,przebadali mnie tu pod każdym kątem płodności stw ze jestem zdrowa moj kochany też ,nie miałam badania na wrogość ,i co jeszcze mogę zrobic jakie badanie ?? Dzięki za pomoc
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    Ostatnio trafiłam do złego lekarza chyba w Szczecinie bo tam mam bliżej..zbadał mnie przed @ i stw ze mam mało pęcherzykow i przepisał clo ...
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Dobra ale chlamydia normalna czy test PCR zwany DNA ? Mycoplasmę i ureaplasmę sprawdź, PCT nie badaj tylko idź na ASA i je zbadaj z krwii, a prolaktynę i hormony tarczycy badałaś ? Badałaś ANA ?
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    Bonim zeby człowiek mógł nie myśleć o tym czy sie udało czy nie to by było coś...ja zawsze mysle a gdy się spóźnia @ to juz jestem pełna nadzieii i tu nagle bach rozczarowanie ...ja w okresie świat będę jeździła na kontrolę i będę wkońcu wiedziała kiedy mam owulacje i czy pecherzyki mi pękają ,wiec szczerze nie moge się juz doczekać
  13.  permalink
    w Warszawie to ja polecam swoją klinikę : NoVum :D
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Gosiu, nie jestem pewna, bo nie biore lutki, ale chyba trzeba odstawic zeby @ przyszla.
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    no wlasnie , z tym mysleniem to masakra,szkoda ze nie wiadomo odrazu po stosunku czy to juz czy jeszcze ,a jak jeszcze to dlaczego nie zachodzimy, ja tez juz nie wiem co robic i co badac ;/
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    Aborta ASA bada sie w danym dniu cyklu ? Hormony wszystkie wporzadku ,a te inne tez sprawdze wieczorkiem ,Twoja wiedza jest naprawde ogromna tylko gratulowac:smile:
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    Kandy podeslesz mi linka?
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    Boni ile czasu sie staracie o beby ?
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.