bety nie mogę zrobić w Austrii bo robią ze skierowaniem tylko i jak ciąża zagrożona Według testu 2-3 tydzięń od zapłodnienia Według owulacji 2 tydzień i 5dzień od zapłodnienia A według kalendarza 4tydzień i 5 dzień
ja robiłam sobie z 2 m-ce temu badanie z krwi na tarczyce i wyszło mi że mam 2.8 ale tam była norma do 4,6 to jak to się bada i lekaż powiedział że jest o.k kardiolog też to widział i też powiedział że jest o.k
Simka nie wiem jak to zrobię ale muszę wytrzymać i się przymknąć choć raz !!! trzeba szlifować charakterek:) hahah jutro taki fajny dzień mamy, więcej czasu dla siebie i wogóle:)
Ja bym nie wytrzymala i powiedziala mojemu M od razu, z reszta on by wiedzial po moim zachowaniu/ minie itd ;) za dobrze mnie zna. A szkoda, bo fajna taka niespodzianka
Rumbka, zrob nastroj... i go wykorzystaj, bo moze potem stracisz ochote Choc moje kolezanki mowily ze w ciazy mialy jeszcze wieksze parcie i wieksza satisfaction
dobry ;) o ja pierd**** ale naprodukowałyście nawet nie doczytałam dziś 6 dc a 2 z clo ...wczoraj poszłam do lidla na zakupy...bo mój K. dzień wcześniej się mnie pyta czy pójdę jutro więc mu mówię że pójdę ...ale najlepsze że mówiłam że lidla otwierają u nas 15.12 ....no nic poszłam...tak mnie mój zakręcił....patrze na parking 4 auta na krzyż stoją...myśle sobie pewnie ludzi nie ma...biorę złotówkę wsadzam do wózka i chce wjechać do środka a tu dzwi się nie otwierają...widzę ochroniarza...pytam się go przez szybę "dzwi są popsute ? " nie usłyszałam co powiedział więc wyszedł i mówi " tak dzwi są zamknięte bo dopiero jutro otwieramy o 8 godz " jutro 15 .12 w tej chwili chyba byłam czerwona jak burak do tego robotnicy jakieś z 200 m stali i krzycza ....jutro otwierają ....no tak nie ma to jak być blondi ehhh
Flowka mówisz o tym moim kolorze włosów ?? wiem,wiem żartuje o mierzeniu ;) Flowka nie jest ale ja wstaje o 3:30 więc nie chce mieć zaburzonych tempek ;) noo postaram się od weekendu mierzyć ;)
Kandy liczysz faze lutealna od skoku temparatury - wyzszej o 0,2 od jednej z 6 poprzednich nizszym tempetratur.. ten skok musi byc wyzszy o 0,2 od jednej z poprzednich 6ciu.. nie wiem czy zrozumiesz i nie zamotalam
dziś budzik dzwoni 3:30 a że mi się wstawać nie chciało ...wzięłam zmolestowałam mojego na śpiocha co u mnie rzadko się zdarza żebym tak w środku nocy.... ale przynajmniej mój K był rozbudzony