Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Cześć

Pytanko z innej beczki. Jak chcę zrobić sobie suwaczek o gdzie w ogóle mam wejść żeby to ustawić?
  2.  permalink
    izabela bodajże 24 godz po zastrzyku ;)
    --
  3.  permalink
    Iza, mnie powiedziano, że najlepiej dzień po zastrzyku serduszkowac bo miedzy 12-36h zazwyczaj peka pęcherzyk.. sam zastrzyk różnie. Pierwszy mnei nie bolal, dw kolejne bardzo… a w tym cyklu ten jeden mnie szczypał i słabo mi się zrobiło.. to zależy..ale ponieważ ty masz na raz 10000 jm to może cie troszke tam pobolewac no i będziesz miała mocne objawy ciążowe (choc niekoniecznie) przez ok. 10 dni.. wiec nakręcając się w tym czasie można się rozczarowac – po poprzednim cyklu to juz wiem!

Dlatego teraz czekam cierpliwie do 12 dnia po zastrzyku ;-)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
    • CommentTimeDec 15th 2011
     permalink
    Kliknij teraz np. na mój suwaczek i tam wybierasz opcje jaki chcesz suwaczek, jakie oznaczenie wpisujesz date ost.@ itd. Potem klikasz stwórz suwaczek. następnie kopiujesz tekst który sie utworzył BBcode (chyba pierwszy od góry). wchodzisz na ustawienia forum i tam go wklejasz. Mówie z pamięci ale jak nadal nie bedziesz wiedział to wejde na suwaczki i napisze dokładniej :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Justa miałam nadzieję miesiąc temu, że to implantacja, ale niestety nie... Ta regularność wskazuje raczej na to, że ta opcja odpada. Plamienie trwa jeden dzień (tzn.w zeszłym cyklu tak było, teraz się okaże). Też mnie ta luteina wkurza, bo czuję jakbym się posikała :angry:
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    kalabmurka to wskazówki były dla ciebie:bigsmile: odnosnie suwaczka.:bigsmile:
    --
  4.  permalink
    sprawdzam czy działa
  5.  permalink
    dzięki za pomoc
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    kandy ja stwierdzilam ze sie nie bede nakrecac bo nie ma to sensu dopiero po becie albo i po wizycie bede sie cieszyc :) ale musze ci powiedziec ze pierwszy raz wychodzi mi kreska na testach owulacyjnych :) czyli jak w piatek zastrzyk to od niego mam liczyc 14 dni i jak cos wtedy sprawdzic :) chyba ze przyjdzie @ obyyyyy nieeeeeeee a kyszzzzz!!!!
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Też mnie ta luteina wkurza, bo czuję jakbym się posikała :angry:

Dokładnie ja to samo miałam...mokro mi bylo i ciagle wkładki zmieniałam poza tym przy luteinie należy uważać zecy owulki nie zablokowac. kurcze a z plamieniami to nie wiem czy twoja pani doktor nie powinna bardziej sie do tego przyłożyc skoro bierzerz lutke na plamienia i te plamienia nadal sie pojawiają. myśle że mogą miec one cos wspólnego zagnieżdzaniu tymbardziej skoro trwaja jeden dzień. Powiedz gince że to cie niepokoi i chciałabyś aby bardziej sie temu przyjrzała.
    --
  6.  permalink
    ładny mam suwaczek? :D
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Piękny:bigsmile:
    --
  7.  permalink
    zobaczymy co na usg lekarz powie :) i czy to, co jest w suwaczku sie zgadza :D
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Iza, ja też dostaję na raz dwie ampułki pregnylu i nigdy nie miałam żadnych dolegliwości:) sam zastrzyk, troche boli:confused:
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Mam pytanie z innej beczki, czy może któraś z Was pracuje w banku??? ma styczność z kredytami, ryzykiem kredytowym???
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    kuleczka suwaczek super!
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    justa, jeśli chcesz to mogę ci podać nr do mojego bardzo dobrego kumpla, jest analitykiem w openie, odpowie ci na wszystkie pytania:) a ja mu dam znać, że bedziesz dzwonić
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Chodzi mi o to że pisze prace mgr na temat ryzyka kredytowego i muszę zrobic analize takiego ryzyka na podstewie np. banku i konkretnego kredytu. wiec Flowka jak wkońcu dojde do tego rozdziału to sie odezwę...
    --
  8.  permalink
    ja nie widze zadnych i u nikogo suwaczków... :/
    --
  9.  permalink
    kandy bo na fonie siedzisz :D
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    czesc dziewczyny :)

dopiero co nadrobilam zaleglosci,

kuleczka - suwaczek przepiekny :)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    heloo gratki dla przyszłych mamusiek:)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    mam głupie pytanie jak już mam ten kod do suwaczka to gdzie mam go wkleić żeby go było widać?
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Siemka Kochane:)

Nie pisnęłam nawet słówka swojemu:tooth: jestem z tego dumna:) ale parę razy się zapytał z czego się tak cieszę? wiecznie banan na ustach:) ale nie zorientował się:thumbup: dziś wieczorem mu powiem zapraszam go na kolację.:)

Mgiełko Ty zakręcona kobieto ale OBCIACH:swingin: Ci robotnicy to pewnie niezłe teksty rzucali:)

Byłam dziś u gin, potwierdziła ciążę, mam zdjęcie mojej pchełki,:) podobno mam upławy beżowe w środku dlatego z miejsca przepisała mi duphaston, luteine do Vaginy, i jeszcze jakiś lek w przypadku gdybym zaczęła plamic, i większa dawkę Eutyroxu na tarczycę. Powiedziała mi, że brzuch nie powinien bolec jak na @ i że mam się oszczędzać bo przy niedoczynności i Clo jest większe ryzyko poronienia.:(

Nie mogę: dźwigac, mam zabronione sprzątanie przed Świętami ma to zrobić mój mąż (tu się z nią zgadzam:tooth:), brak gorących kąpieli, dużo leżeć i odpoczywać.:)
    --
  10.  permalink
    Rumba i ktory to juz tydzien? :) to mi pewnie tez zwiekszy euthyrox juz na 200;/ i na podtrzymanie tez pewnie mi cos da.....ja sie zbieram pomalu do lekarza, musze tylko sie ubrac bo jeszcze ganiam w pizamce :P
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
    • CommentTimeDec 15th 2011 zmieniony
     permalink
    rumba :)

Ja cie podziwiam ze nic nie powiedzialas, ja bym sie wygadala na bank. Ale zrobisz mezowi fantastyczna niespodzianke !!!

a moze wstawisz fotke, zebysmy mogly popatrzec :) mowie o zdjeciu usg :)
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Kuleczko u mnie 1-2 tydzień :shocked: świeżynka!
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    Rumba no super że wytrzymałaś :D jestem pod ogromnym wrażeniem, ja od razu z testem pobiegałam do śpiącego jeszcze narzeczonego, biedaczek dopiero po 5 minutach zorientował się co ja mówię :D
    --
  11.  permalink
    Rumba no to super :) Cały czasz czytam to forum i Wam kibicuję :) Kochana to sie oszczędzaj, korzystaj z przywilejów :)
    Oczywiście gratuluję Tobie Kuleczce i Sabie :D Fajnie dziewczyny ....
    Dzięki Wam mam nadzieję że mi też się kiedyś może udać :D Trzymam kciuki za sopkojne ciąże :)

--

Suwaczek z babyboom.pl
  12.  permalink
    ja mezowi od razu powiedzialam :) nie wiedza tylko rodzice, ale im chcemy zrobic prezent w Wigilie:) rumba ja sie dowiem na usg ktory to tydz, bo suwal to od OM liczy :)
    --
  13.  permalink
    Madź ...kupujesz buciki czy coś takiego i mu dasz ?? :bigsmile: Jak Ci tak kazała...to musisz się oszczędzać :wink: ZAŁOŻYŁA Ci kartę ...który tydzień już masz ??
    Nooo robotnicy coś gadali ale ja miałam słuchawki w uszach :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Monia chętnie ale na bank nie zobaczycie nic bo to jest taka mała kropeczka, gdyby nie było tam strzałki nie wiedziałabym gdzie jest dzidzia:wink:

Mąż mi się tak fantastycznie oświadczył wiec ja mu się dziś zrewanżuję, z zaskoczenia najlepiej:bigsmile:
    --
  14.  permalink
    Rumba a jak Ci się oświadczył????? :D
    No i zdradż jak cchesz mężowi powiedzieć ??? :P

--

Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Madzia karty jeszcze nie mam, w styczniu mi założy bo mam wizytę:) Tak mam taką małą skarpeteczkę dla niego z napisem ,,Dla tatusia,, powiem że chcę mu kogoś przedstawić i pokażę zdjęcie.:):bigsmile::rainbow:

no usze dbać o siebie to troszkę mnie przestraszyła:confused: powiedziała mi że teraz jest wysyp ciąż, jak grzyby po deszczu:) Wszystkim się uda jest sprzyjający obecnie klimat:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Toficzka zabrał mnie w rejs statkiem na zamek:bigsmile: było tak romantycznie:) Nie spodziewałam się w ogóle, byłam zaskoczona na maxa:wink:
    --
  15.  permalink
    siedze na kompie i widze tylko suwaczek toficzki i nikogo wiecej :(
    --
  16.  permalink
    Ale Rumba fajnie, zazdroszczę Ci tego wieczorku dzisiejszego. Ja bym nie wytrzymała z taką wiadomością.

A ja dziś męża nie zobaczę...kończę o 16, a on idzie na 17 do rana. Smutno mi będzie.
  17.  permalink
    Hehe no to fajnie tak naprawde romantycznie :D kurcze a z tą skarpetka tez fajnie na pewno będzie skakał ze szczęścia :D
    Ale muszę powiedzieć że teraz szybko wykrywają ciąże mojej koleżance jadna gin nie powiedziała w którym tygodniu była bo ponoć było za szybko tydzień później wylądowała w szpitalu i był to już 7 tydzień heheh :)

__

Suwaczek z babyboom.pl
  18.  permalink
    Kandy dobrze że chociaż mój :P

--

Suwaczek z babyboom.pl
  19.  permalink
    Natalia :shocked: dziwne
    Madź super niespodzianka będzie ;) zrób mu fotkę...jego mina będzie bezcenna :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    już wiem jaką minę zrobi, znam go:bigsmile: zbaranieje :tooth:
    hahahah. O.k myszki uciekam do pracy:) Buźki odezwę się:)
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    rumba: Powiedziała mi, że brzuch nie powinien bolec jak na @

oj pokaż mi dziewczynę we wczesnej ciąży, którą brzuch nie bolał jak na @ właśnie ! :smile::smile::smile::smile::smile:
    każdą tak boli :smile:
    wiadomo, jakoś mocno nie powinien ale boleć boli chyba każdą :cool:

a tak btw - gratuluję !:wink:
    --
  20.  permalink
    mnie brzuchol pobolewa od czasu do czasu. Zbieram sie do ginka po foteczki mojej Kruszyneczki :))sie zrymowalo nawet :P
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Zgadzam sie z Teorka zreszta wejdźcie na Przyszłe Mamusie... kazda praktycznie doświadczyła bóli jak na @. Moja ginka mówiła że to wręcz normalne że troszke pobolewa podbrzusze szczególnie na samym początku bo macica przecież rosnie, wiadomo że jak bardzo boli to nie dobrze ja w takiej sytuacji też miałam brac dupka.

Mi ginka powiedziała że każda ciąża po clo jest ciążą podwyższonego ryzyka.
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Rumba a tak w ogóle to super pomysłz tą skarpetką:) ja nie wytrzymałam i jak tylko już miałam bete to wieczorkiem jak M wrócił z pracy i położylismy sie spać mu powiedziałam ale był tak zaskoczony że nie mógł spać...trzy albo cztery razy świecił światło w nocy i patrzył na wynik:bigsmile: i mówił ,,nie wierze..nie wierze"myslałam że padne ze śmiechu.
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    prosze doradzcie mi dziewczyny jutro mam zastrzyk z pregnylu a od soboty mam brac dupka . chodzi mi o to czy nie zawczesnie od soboty nie lepiej od niedzieli????
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    DUPHASTON nie blokuje owulacji [podobno]

a nie będziesz miała USG żeby potwierdzić pęknięcie pęcherzyka ?
    jak się boisz, że Ci zablokuje to zacznij brać od 3 wyższej temp w skoku
    tak dziewczyny biorą jak nie mają monitoringu
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    ja sie zastanawiam czy bede mierzyc bo sie bardzo przy tym stresuje np ze nie ma wyraznego skoku itp
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    teraz sobie obliczylam ze jak teraz by sie nam udało to bylby prezent na sylwestra poniewaz w sylwestra sie poznalismy :bigsmile::bigsmile: hihih bedzie 6 lat jak sie znamy :)
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Jeden dzień póxniej jak weźmiesz dupka to sie nic nie stanie wiec mysle że spokojnie możesz od niedzieli go sobie zaaplikowac.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.