Iza, mnie powiedziano, że najlepiej dzień po zastrzyku serduszkowac bo miedzy 12-36h zazwyczaj peka pęcherzyk.. sam zastrzyk różnie. Pierwszy mnei nie bolal, dw kolejne bardzo… a w tym cyklu ten jeden mnie szczypał i słabo mi się zrobiło.. to zależy..ale ponieważ ty masz na raz 10000 jm to może cie troszke tam pobolewac no i będziesz miała mocne objawy ciążowe (choc niekoniecznie) przez ok. 10 dni.. wiec nakręcając się w tym czasie można się rozczarowac – po poprzednim cyklu to juz wiem!
Dlatego teraz czekam cierpliwie do 12 dnia po zastrzyku ;-)
Kliknij teraz np. na mój suwaczek i tam wybierasz opcje jaki chcesz suwaczek, jakie oznaczenie wpisujesz date ost.@ itd. Potem klikasz stwórz suwaczek. następnie kopiujesz tekst który sie utworzył BBcode (chyba pierwszy od góry). wchodzisz na ustawienia forum i tam go wklejasz. Mówie z pamięci ale jak nadal nie bedziesz wiedział to wejde na suwaczki i napisze dokładniej
Justa miałam nadzieję miesiąc temu, że to implantacja, ale niestety nie... Ta regularność wskazuje raczej na to, że ta opcja odpada. Plamienie trwa jeden dzień (tzn.w zeszłym cyklu tak było, teraz się okaże). Też mnie ta luteina wkurza, bo czuję jakbym się posikała
kandy ja stwierdzilam ze sie nie bede nakrecac bo nie ma to sensu dopiero po becie albo i po wizycie bede sie cieszyc :) ale musze ci powiedziec ze pierwszy raz wychodzi mi kreska na testach owulacyjnych :) czyli jak w piatek zastrzyk to od niego mam liczyc 14 dni i jak cos wtedy sprawdzic :) chyba ze przyjdzie @ obyyyyy nieeeeeeee a kyszzzzz!!!!
Też mnie ta luteina wkurza, bo czuję jakbym się posikała
Dokładnie ja to samo miałam...mokro mi bylo i ciagle wkładki zmieniałam poza tym przy luteinie należy uważać zecy owulki nie zablokowac. kurcze a z plamieniami to nie wiem czy twoja pani doktor nie powinna bardziej sie do tego przyłożyc skoro bierzerz lutke na plamienia i te plamienia nadal sie pojawiają. myśle że mogą miec one cos wspólnego zagnieżdzaniu tymbardziej skoro trwaja jeden dzień. Powiedz gince że to cie niepokoi i chciałabyś aby bardziej sie temu przyjrzała.
justa, jeśli chcesz to mogę ci podać nr do mojego bardzo dobrego kumpla, jest analitykiem w openie, odpowie ci na wszystkie pytania:) a ja mu dam znać, że bedziesz dzwonić
Chodzi mi o to że pisze prace mgr na temat ryzyka kredytowego i muszę zrobic analize takiego ryzyka na podstewie np. banku i konkretnego kredytu. wiec Flowka jak wkońcu dojde do tego rozdziału to sie odezwę...
Nie pisnęłam nawet słówka swojemu jestem z tego dumna:) ale parę razy się zapytał z czego się tak cieszę? wiecznie banan na ustach:) ale nie zorientował się dziś wieczorem mu powiem zapraszam go na kolację.:)
Mgiełko Ty zakręcona kobieto ale OBCIACH Ci robotnicy to pewnie niezłe teksty rzucali:)
Byłam dziś u gin, potwierdziła ciążę, mam zdjęcie mojej pchełki,:) podobno mam upławy beżowe w środku dlatego z miejsca przepisała mi duphaston, luteine do Vaginy, i jeszcze jakiś lek w przypadku gdybym zaczęła plamic, i większa dawkę Eutyroxu na tarczycę. Powiedziała mi, że brzuch nie powinien bolec jak na @ i że mam się oszczędzać bo przy niedoczynności i Clo jest większe ryzyko poronienia.:(
Nie mogę: dźwigac, mam zabronione sprzątanie przed Świętami ma to zrobić mój mąż (tu się z nią zgadzam), brak gorących kąpieli, dużo leżeć i odpoczywać.:)
Rumba i ktory to juz tydzien? :) to mi pewnie tez zwiekszy euthyrox juz na 200;/ i na podtrzymanie tez pewnie mi cos da.....ja sie zbieram pomalu do lekarza, musze tylko sie ubrac bo jeszcze ganiam w pizamce :P
Rumba no super że wytrzymałaś :D jestem pod ogromnym wrażeniem, ja od razu z testem pobiegałam do śpiącego jeszcze narzeczonego, biedaczek dopiero po 5 minutach zorientował się co ja mówię :D
Rumba no to super :) Cały czasz czytam to forum i Wam kibicuję :) Kochana to sie oszczędzaj, korzystaj z przywilejów :) Oczywiście gratuluję Tobie Kuleczce i Sabie :D Fajnie dziewczyny .... Dzięki Wam mam nadzieję że mi też się kiedyś może udać :D Trzymam kciuki za sopkojne ciąże :)
ja mezowi od razu powiedzialam :) nie wiedza tylko rodzice, ale im chcemy zrobic prezent w Wigilie:) rumba ja sie dowiem na usg ktory to tydz, bo suwal to od OM liczy :)
Madź ...kupujesz buciki czy coś takiego i mu dasz ?? Jak Ci tak kazała...to musisz się oszczędzać ZAŁOŻYŁA Ci kartę ...który tydzień już masz ?? Nooo robotnicy coś gadali ale ja miałam słuchawki w uszach
Madzia karty jeszcze nie mam, w styczniu mi założy bo mam wizytę:) Tak mam taką małą skarpeteczkę dla niego z napisem ,,Dla tatusia,, powiem że chcę mu kogoś przedstawić i pokażę zdjęcie.:)
no usze dbać o siebie to troszkę mnie przestraszyła powiedziała mi że teraz jest wysyp ciąż, jak grzyby po deszczu:) Wszystkim się uda jest sprzyjający obecnie klimat
Hehe no to fajnie tak naprawde romantycznie :D kurcze a z tą skarpetka tez fajnie na pewno będzie skakał ze szczęścia :D Ale muszę powiedzieć że teraz szybko wykrywają ciąże mojej koleżance jadna gin nie powiedziała w którym tygodniu była bo ponoć było za szybko tydzień później wylądowała w szpitalu i był to już 7 tydzień heheh :)
rumba: Powiedziała mi, że brzuch nie powinien bolec jak na @
oj pokaż mi dziewczynę we wczesnej ciąży, którą brzuch nie bolał jak na @ właśnie ! każdą tak boli wiadomo, jakoś mocno nie powinien ale boleć boli chyba każdą
Zgadzam sie z Teorka zreszta wejdźcie na Przyszłe Mamusie... kazda praktycznie doświadczyła bóli jak na @. Moja ginka mówiła że to wręcz normalne że troszke pobolewa podbrzusze szczególnie na samym początku bo macica przecież rosnie, wiadomo że jak bardzo boli to nie dobrze ja w takiej sytuacji też miałam brac dupka.
Mi ginka powiedziała że każda ciąża po clo jest ciążą podwyższonego ryzyka.
Rumba a tak w ogóle to super pomysłz tą skarpetką:) ja nie wytrzymałam i jak tylko już miałam bete to wieczorkiem jak M wrócił z pracy i położylismy sie spać mu powiedziałam ale był tak zaskoczony że nie mógł spać...trzy albo cztery razy świecił światło w nocy i patrzył na wynik i mówił ,,nie wierze..nie wierze"myslałam że padne ze śmiechu.
prosze doradzcie mi dziewczyny jutro mam zastrzyk z pregnylu a od soboty mam brac dupka . chodzi mi o to czy nie zawczesnie od soboty nie lepiej od niedzieli????
a nie będziesz miała USG żeby potwierdzić pęknięcie pęcherzyka ? jak się boisz, że Ci zablokuje to zacznij brać od 3 wyższej temp w skoku tak dziewczyny biorą jak nie mają monitoringu
teraz sobie obliczylam ze jak teraz by sie nam udało to bylby prezent na sylwestra poniewaz w sylwestra sie poznalismy hihih bedzie 6 lat jak sie znamy :)