a mi po clo cykl się skrócił o 1-2 dni...nie wiem tylko czy mam brać duphaston-zapomniałam zapytać...mam jeszcze 10 tabletek,jak myślicie brać czy nie?...poprzednie cykle brałam od 16dc po jednej tabletce przez 10dni
ja mam dlugie i nieregularne cykle, z racji PCO, a ostatni , po clo, trwal 29 dni. chociaz nie wiem czy to przypadkiem nie zasluga duphastonu. Teraz czekam jak dlugi bedzie terazniejszy :)
Hej, Kandy to ja mam tak samo tyle, że prawy jajnik mam z cechami PCO i też nie chciał się ruszyć, a w tym cyklu ze zwiększoną dawką clo, bo aż 3 tab dziennie, obudził się i to z dwoma pęcherzykami dominującymi, tylko ciekawe czy coś z tego będzie...
dzis 17dc, tempka drgnela w gore :) na usg juz nie mam pecherzyka ktory w 15dc mial 22mm, endo mam juz 16mm i mam cialko zolte!! :) jestem heppy,teraz mam nadzieje ze rambo szuka jajeczka
bonim - 3mam kciuki mocnooo :D a Endo masz mega duże!!! Mi kiedyś ginka powiedziała ze nei może być za małe ani za duże... a Tobie co o Endo mówili?? dupka juz od dzis.
qrcze,ciekawe czy ten sluz pomogl plemniczka czy je usmiercil,bo bylo go malo,i plodny na przemian z bialym lepkim w ciagu dnia,a dzis rano plodny,ale owulka chyba byla wczoraj bo teraz mam faze cialka zoltego,tak?
wlasnie mowi ze endo sprzyjajaceze ok,ze owulka prawidlowa bo jest cialko zolte,po tych wczesniejszych pecherzykach z wczesniejszych dni nie bylo sladu cialka,wiec owulka ok,
Nie wiem.. mnie wysypalo w tym cyklu strasznie syfkami na plecach (łopatki i wyzej i na czole i na skroniach :/ a ja zawsze nieskazitelna cera bez pryszczy nawet bez jednego a teraz mam ich mase :-( buu i w ogole sie cera jakos pogorszyla...
Po pierwsze BARDZO GRATULUJĘ WSZYSTKIM MAMĄ ;))))) Nie wypowiadam się na bieżąco z braku czasu ale zaglądam do Was codziennie. Dziś mój 16 dc pęcherzyk prawie 2 cm , nie wiem czy bedzie owulka mam jednak taka nadzieje. Cykle mam nieregularne , więc wszystko możliwe. Pęcherzyk rośnie byłam już w 10 i 13 dniu cyklu na usg. W jaki sposób mogę potwierdzić owu? testem tylko ? Bo temperatury nie mierze
moyka, jeszcze za wczensie, nawet jeszcze nie dowędrowął do Macicy i pewnie nawet jak coś to jeszcze tam pełza i szuka gdzie by sie tam umościć hahaha :P Ale nie nastawiam się.... :( co ma być to będzie.. za troche ponad tydzień będę wiedzieć ;))
Nie chce zmieniać lekarza - ten jest bardzo dobry z tego co wiem. Powiedział że mamy z mężem działąć :)) Bo pęcherzyk rośnie, brać już dupka i zrobić bete w 29-29 dc
Najwazniejsze podejscie do zycia... ja tam biore wszystko pozytywnie Wszystko w zyciu ma swoje miejsce i czas, i tak, jak cos ma byc - to bedzie - predzej czy pozniej...
A ludzie, z dobrym humorem i pozytywnym podejsciem zyja dluzej, wiec ja to chyba do 100 he he he
A jeszcze dostalam premie ladna w pracy - oczywiscie dla wzorowych pracownikow hy hy hy - wiec humor jeszcze lepszy...
nadzieja - mi tez nie kazal a poszlam i przynajmniej jestem spokojniejsza ;-)
no nie wiem ale mi sie to zaczelo dzień po owulce hahahah więc za wczesnie jeszcze na myślenia.. u mnei proces zagniezdzanie zacząłby się anjwcześniej w sobote myślę...