ja mysle ze nic z tego nie wyszlo w tym cyklu; Dziwna mam ta tempke, ani sladu sluzu, przypisalam cykl na straty; wiec czekam spokojnie na @ , ale za to w nowym roku podwoje sily :)
lekarz powiedział 2 nospy i za 6 godzin kolejne 2 nospy to pomyślałam że wezmę jedno forte ale masz racje może będę brała 2 te słabsze i będę spokojniejsza
Ja po clo mialam kiepski sluz. W sumie chyba 1 dzien takiego prawdziwego BJ. I pokrywa sie z owulacja wiec pewnie ok. Ale temp. dzis mialam 36,6. Dziewczyny maja tu po 37 A moja w tym cyklu nie przekroczyla 37. Hm.. wczoraj mialam 36,8 dzis 36,6. Hm...
no ale u Ciebie ta tempka w gore idzie , pnie sie jak rasowy alpinista no i wiesz ze mialas owu, a mi nawet testy wychodzily na " - " , wiec wole sie nie ludzic :)
W sumie wczoraj mnie cos telepalo, jakby jakies przeziebienie ale szybko zareagowalam i chyba chorobsko sie cofnelo. Moze stad wczoraj 36,8. Oby roslo a nie spadalo Niech bedzie u mnie szczyt K2
Idę idę. Dziś będę starego molestowała. Coś mi kręci nosem, ale już ja go zbałamucę. Tym bardziej że jutro mam wigilię w pracy i nie będzie kiedy się bzyknąć :)
no wlasnie nie chce mi sie prasowac ! !!! Jesli jest cos czego nie lubie w pracach domowych to wlasnie prasowania. Zawsze zbieram sie do niego pol dnia. Deske juz wyciagnelam rano................
co do imion, to dla dziewczynki - jest kilka ktore nam sie podobaja, ale z chlopcem to trudniej bedzie.
sinoma: Mgielka nie znikaj, tylko produkuj z nami, nie bedzie trzeba nadrabiac
jakoś w tym cyklu jak widać trochę wyluzowałam... ;) u mnie jeśli mi będzie dana dziewczynka będzie Oliwia...te imię wybrałam już w 2000 roku dla chłopca jest gorzej ale mój syn to Dawidek jedyne imię które mi się podobało teraz jakby był 2 synuś będzie Filipek jeszcze podoba mi się Kubuś
żeby była jasność to nie mogę narzekać i raczej nigdy nie złożę reklamacji na sprzęcior mojego starego ;) Śmiga jak ta lala i rozmiar myślę że największy jaki widziałam :)
malutka...m.by się wkurzył, jakbyś napisała że ma mikruska...to działaj,działaj...mój się na mnie obraził że mu rano nie wyszło,więc pewnie dzisiaj z sexu nici...znowu pajęczyną zarosnę do następnego cyklu