dOBRY...dziś to mój K mnie obudził w środku nocy :/ o 1:20 ale jestem sobie sama winna...bo narobiłam mu ochoty i zostawiłam...bo zasnęłam dziś 7 dc...clo jednak biorę 2x1 ...bo boję się że przegapię duże pecherzyki...no i zaś zastrzyku nie będę miała :/ bo usg mam 14 dc(23.12 ) a później dopiero 30 .12 więc już będzie 21 dc :/
matkoo jak mnie kluje w podbrzuszu jakby mi kto chcial szpilke wbic.. ujowe uczucie :/ sluchajcie.. leje sie ze mnie bialy sluz ale nie lepki... wodnisty!! ciagle latam do wc i sprawdzam czy to nie krew... hyhy.. bo wszystko sie moze zdarzyc.. znow moge miec cykl krotszy albo mega krotki.. hyhs...
Witam! Dziewczyny czy to jest normalne, że pęcherzyki dwa dominujące miałam w prawym jajniku, a od paru dni z dzisiejszym włącznie czuję tak delikatnie lewy jajnik, troszkę pobolewa, a prawy nic, dziwne nie ? Za dwie godzinki lecę w końcu na świąteczne zakupy
już wstały ...Madź wstawaj opowiadaj jak było Właśnie mierzyłam tempke...po 3,5 h spania...37,2 ale wiem że ona jest zakłócona bo za późno mierzyłam :/ ile się odejmuję ??
Dzien Dobredek Kandy jakiej kliniki jestes pacjentka ?wczesniej wysyłałas mi nazwe a ja nie spisalam a nie chce mi sie szukac -ja sie zapisałam do InviMed kojarzysz? Wizyta pierwsza, związana z niepłodnością kosztuje 150zł (to chyba tak normalnie?) Dziewczyny orientujecie sie ile kosztuje badanie ASA (na wrogosc sluzu?)
Przyglądam się waszym wypowiedziom bo sama jestem w podobnej sytuacji jak Wy. Ja co prawda mam juz jedno dzieciątko (2 latka) ale chcemy z mężem drugiego dzidziusia, O pierwsze staraliśmy sie 5 lat, jeździliśmy po całej Polsce po najlepszych lekarzach aż w końcu trafiliśmy do invimedu i naprawdę polecam. Udało się za pierwszym razem (inseminacja) Teraz jestem po clo i po ovitrell i czekam...
juz sie zastanawialam czemu moja temp stoi w miejscu ... myslalam ze jest cos nie tak ale zmierzylam o 9 rano tak dla sprawdzenia czy sie zmieni i mialam 36.7
iza chyba nie musi ...wydaje mi się ze owulka będzie od 12-36 godz po podaniu pregnylu obstawiałabym między 16-17 dc ;)....ale ja sie nie znam ...mogę się mylić ;)Jeżeli się mylę poprawcie mnie ;)
ja tez robie te testy i jak na razie same negatywy mam :/ chyba mnie owulka ominela w tym miesiacu :/ A slyszalam ze przy PCO te testy przewaznie wychodza pozytywne....
moya a masz tylko jedna kreske na tescie owulacyjnym ??? u mnie jest jedna wyrazna a druga tylko troche bledsza i nie wiem co o tym myslec.... wczoraj ostatni test robilam ....
Kobiety jeden dzień mnie nie ma a tu 270 postów i takie soczyste tematy mnie ominęły szkoda bo był dorzuciła swoje grosze
Wczoraj wieczór i kolacja bardzo udana, choć nie obyło się bez wpadki robiłam takie podchody że mój mężczyzna źle skojarzył fakty i myślał że chce mu powiedzieć o zdradzie głupek! ale radość była ogromna, poleciał po kwiatek i już zaplanował nasze najbliższe 18 lat hahah