Dzieki Gosia podobno tak gin tez tak mi powiedziala,ze mam sie nie martwic , chcialabym tylko sie dowiedziec jak to wyglada u innych dziewczyn.U mnie przewaznie wieczorem zywa krew normalnie chwilke albo bj z nitkami krwi
bonim ale ciagle mierzenie Ci tym bardziej nie pomoze, bo sama sie nakrecasz niepotrzebnie:-) wazne jest to po obudzeniu a nie w ciagu dnia:-) poczekaj jeszcze 1,2 dni i zobaczysz a moze sie udalo i nie potrzebnie sie przejmujesz, wazne ze byla owu, tego sie trzymaj, tempka moze jutro albo w niedziele skoczy:-)
gosia ja zanim kupilam prengyl to dzwonilam po aptekach(ok 20 aptek),bo nie wszystkie maja ,a cen bardzo rozne, ponad 30 zl za jedna jednostke (5000jd) ale jak znajdziesz w zestawie,tak jak ja znalazlam 3 ampulki czyli 1500jd, to zaplacisz za 3 ok 30zl,ja tak placilam,bo tylko te w komplecie 3 amp.sa refundowane,niestety coraz zadziej mozna je dostac
ide do kwiatow polskich, tam sa ogromne kolejki, ale jak narazie tam mam najtansze leki, luteina jest za darmo:-) moze pregnyl tez bedzie nie najdrozszy:-)
bonim ja juz ponad 2 lata sie staram z przerwami na leki i wlasnie dopiero od nie dawna zrozumialam ze nakrecanie mierzenie obserwowanie jest złeeeeeeee:-) co ma byc to bedzie. przyklad Kuleczka, zero lekow monitoringow i co?:-) babyyy:-)
gosia lepiej zadzwon i sie dowiedz bo ja potrzebowalam na juz, i tylko w 4 aptekach mieli,do tego wszedzie te drogie,zanim wystoisz sie w kolejce lepiej zadzwon :) i nie czekaj do ostatniej chwili :)
jak wrocisz bonim albo inne kobietki:-) w jakich aptekach udalo Wam sie dostac pregnyl, bo ja dzwonilam do 1 i mowia mi ze w hurtowniach sa pustki i dupaaaa:-)
gosiu dokladnie nasz znajomy jest kierownikiem duzej hurtowni na slasku i mi powiedzial ze nie ma na rynku pregnylu sa duzeeee braki wiec musialam zadzwonic do znajomej i poprosic zeby mi odsprzedala z kliniki leczenie nieplodnosci...
bonim ja tez mam fryty z rybka dzisiaj :P u nas w Wałbrzychu śniegiem sypie ;/ dziewczyny relax, zwaiujecie w koncu z tym mierzeniem :P ja odpuscilam wszystko, starania, mierzenie i obserwacje i sie udalo :P
Gosia, ja monitoringi mialam, Clo 2 cykl z miesieczna przerwa bralam ale ten listopadowy cykl odpuscilam calkiem (no raz, w 12dc poszlam na usg:P) :P i udalo sie :)
U mnie dzis bol jak na @ - nasila sie :(( Poza tym jestem zmeczona i zauwazylam sluz typowo plodny - nie wiem co jest grane? Byla ktoras z Was w takiej sytuacji?
Rumba - to niezle sobie ten Twoj facet wymyslil ;)
Madzia bedzie ok pamietam ,że przy peirwszej ciązy mnie też bolał brzuch w dzień spodziewanej miesiaczki i dwa dni pozniej.bEDZIE DOBRZE NO BO MUSI BYĆ DOBRZE:)NIE MA INNEJ OPCJI
Dziewczyny, jak ja marzę żeby w tego sylwestra wypić szampana bezalkoholowego , hmmm......... Wróciłam z zakupów, nakupowałam prezenty dla dzieci same ciuszki z H&M, bo są przeceny, a trochę tego na kupiłam Madziu, myśl pozytywnie, dużo dziewczyn ma takie objawy jak na @, a potem okazuję się, że są w ciąży
Moya - nie, spedzamy swieta ze znajomymi niedaleko Cambridge :)
Leneczka - dzieki za pocieszenie, ale ja nie potrafie w to uwierzyc..ciagle mi sie wydaje, ze zaraz bedzie @, nawet nosze wkladke i tampony w torebce..
Monika - ja rowniez bym chciala pic piccolo.. z reszta juz miesiac nie pije %, odkad biore Bromka..
ja ciagle z tym samym, nigdzie nie ma pregnylu, masakra jakas, tez chce tak sie smiac jak Wy:-) czy ktorejs z Was moze udalo sie go kupic w lodzkim?:-) kulkę w łeb musze sobie chyba zapodać:-)