Mam pytanko czy któraś z Was chodziła na zumbe? Pytam, bo zastanawiam się czy się nie zapisać... Jeśli się nie uda mi zaciązyć to muszę trochę schudnąć żeby jakoś wyglądać na weselach w czerwcu i we wrześniu...
Przez pewien czas chodziłam na aerobik, ale zumba wygląda obiecująco, przydałoby mi się trochę ruchu, zobaczę jak zakończy się ten mój aktualny cykl...
Ja ide na silownie jak nie bedzie ciazy, bo sie zapisalam od poczatku grudnia a gin mi powiedziala, zebym nie chodzila.. jak chce zajsc w ciaze, ze duzy wysilek nie sprzyja
Moj kolega juz ze 2 lata temu sobie go wstrzykiwal... zeby miec miesien... ale wtedy nie kojarzylam faktow bo nie wiedzialam co to jest i na co ten caly pregnyl...
Moze dlatego go tak malo na rynku? Bo skurczybyki miesnie pompuja... a dla kobiet co walcza o ciaze to nie ma...! Agrrr...
Co Wy czytacie??? Szczerze, to jestem w szoku. A mnie lekarz kazał wziąć pregnyl już po owu w 16dc (2500 j.m) i 20dc (2500 j.m) nie dopytałam po co i baaardzo mnie to męczy. Jutro koniecznie muszę zapytać!
dobry ja jutro idę szukać najtańszego pregnylu....iwoas30 wiem że kupowała ...tani był jak barszcz...ale jej nie ma W sumietak myślę że go będę potrzebowała dopiero na 23 dc...to będzie mój 14 dc ...wtedy mam usg ;)
cześć Dziewczyny, myslałam że sie juz dziś z Wami witałam...ale chyba pomyliłam dni Mam dziś lenia strasznego...i przez cały dzień sie meeeega obijałam. Jakiś dziwny mam wzdędy dzis brzuch i mi nie dobrze chyba sie najadłam czegos albo coś ..nie wiem.
SZOK !!! Czytałam bardzo fajny reportaż w książce "20 lat nowej polski w reportażach według Mariusza Szczygła" o sterydziarzach... to dopiero było szok ;) a książkę bardzo polecam!
WITAM WSZYSTKICH ;) nIE JESTEM W STANIE ZA wAMI NADARZYĆ JAK SIĘ POJAWIAM TO KILKA STRON DO NADROBIENIA;))) Mam pytanie bo nie wiem co mi jest - od rana boli mnie dół brzucha jak na @ a to dopiero 17dc - co jest grane???
iazbela ja po prengylu nawet nie myslalam o % bo rzygalam jak kot,w koncu dostajemy hcg wiec objawy ciazowe byly, jak otwieralam zmywarke to odrazu paw ;)
justa dzieki za odp, mam nadzieje ze skoczy ta tempka