simka, obiecuje ze odpisze dzisiaj, ale wieczorem, bo zaraz ide pod prysznic, zrobie sobie goraca herbatke i wtedy na pewno skrobne :) Moj m ma dzis wychodne, wiec wieczor spedze z Wami :D
witajcie ponownie kobitki, juz mam ciutkę lepszy nastroj, bo chociaz ovitrelle znalazlam ale za 170zl masakra, jutro dzwonie do swojej i sie pytam co i jak, bo to kupa kasiory jak dla mnie:-) tym bardziej ze z moim szczesciem nie wierze zeby za 1-wszym razem sie udalo
to tez duzo Kandy, ktoras z kobietek tutaj pisala ze mozna 30zl za 1ampulke:-) no ale coz zeby tylko nie okazalo sie w poniedzialek ze juz nie mozna, bo z pregnylem tez tak bylo, ze miesiac wczesniej byl a teraz juz nie ma
Gosiu zaczerwieniłam się Bardzo bym chciała żeby chociaż jedno było! Śmieję się, że nasze dzieci jak się urodzą to będą łyse i będziemy wiedzieli od razu, które to nasze, wiesz o co mi chodzi
a co kobietki myślicie o aptekach internetowych? warto ryzkowac i zamaiwac z nich pregnyl, pytam sie na przyszlosc bo pewnie w nich tez go nie bedzie:-)
ojej, to mam nadzieję, że do Łodzi nie dojdzie. Ostatnio jak wichura u nas była, to szok. Drzewa powalone grube, dachy pozrywane... Naprawdę miałam stracha z moimi starymi oknami i wierzbą wielką pod oknem... brrr
dziewczyny...<strong>.najtańszy pregnyl jest u iwoas30 bodajże 12 zł tak jakoś płaciła....ja na nią czekam aż się odezwie ....jeżeli do poniedziałku jej nie będzie...muszę sama kupić pregnyl