Madź dupa blada...nie mogę wiadomości pisać... napisz do niej...w moim imieniu....że kiedys mówiłam jej...że jak będę potrzebowała pregnylu to się uśmiechnę do niej...teraz właśnie potrzebuję....na środę 21.12 musiałabym już go mieć ;) jeżeli będzie w stanie mi załatwić...niech poda numer konta...prześle jej kasę i jeszcze swój adres...bo recepte musze jej wysłać ;)
mgielka, gdyby się nie udało, to daj znać. Będę prawdopodobnie na usg w bytomiu w poniedziałek, to mogę Ci kupić i podrzucić do katowic, tylko, że ja płacę ponad 30 zł, nie pamiętam dokładnie ile
Flowka - ale ja sie boje rozczarowania :( poza tym dziewczyny pisaly, ze czuly, ze sa w ciazy.. a ja sie czuje jak przed okresem, nawet jestem marudna i zloszcze sie bez powodu.. ehh, pewnie i tak zrobie, Maz tez mnie goni.. zrobie dwa na raz, clearblue elektroniczny o czulosci 25miu, i ten z superdruga (takiej drogerii) o czulosci 10miu..
Jejku ale to stres jest.. w sumie juz od wrzesnia 2010 sie staramy, a takiego stresa przed testowaniem nigdy nie mialam.. bo chyba w ogole owulki nie bylo, skoku i wysokiej tempki.. aaa!!!!
hej hej hej nie nadrobie Was niestety. Ja dzisiaj się dowiedziałam że dyrektorka ode mnie z pracy jest w 3 miesiącu:)starali się chyba 2 lata i w końcu im się udało:)Teraz mi przybędzie obowiązków jak pójdzie na zwolnienie:)
hej...a ja piję wino w samotności (M.poszedł na nockę),i pewnie się upiję...wczoraj i dzisiaj miał być(musiał być)sex,ale mojemu się nie chciało...tzn.dzisiaj,bo wczoraj chciał ale nie wyszło ...i jestem wkur....ona...bo następny cykl do dupy-nie wierzę, że mogło się udać, w ten jeden dzień- w środę...bo wg.moich obliczeń owulka była wczoraj albo dziś...powiedział mi ,że jutro rano jak przyjdzie-a ja mu na to że jutro to mnie może cmoknąć w dupsko...i się ciupas obraził..brrrrr
hi,hi...teraz to mi się też chce z tego śmiać-ale mówiłam całkiem poważnie-oczywiście ze łzami w oczach...a od jutra foch-nie gadam do niego,obiadu nie będzie i gaci mu też nie wypiorę....