madziauk...mam nadzieje że jutro będą tłuściutkie krechy...jak patrze na twoje serducha na wykresie-to chciałabym chociaż trzy z nich...oczywiście z moim M.a nie z Twoim
Ja mojemu powiedzialam, ze jak bedzie pecherzyk to codziennie raz dziennie dajemy czadu przez conajmiej 6-7 dni, bo ja wiem, ze owulki nie mialam wczesniej i szkoda by bylo zmarnowac. Jak sie dowiedzial, ze pecherzyk jest to szybko od lekarza taksa chcial do domu jechac i od razu wskakiwac do lozka ;) pozniej nawet ze mna nogi w gore trzymal przez 20min ;) oparte o sciane ;)
Prezent super! :) Moya, zaznaczaj serducha, łatwiej Ci będzie potem wszystko analizować;) możesz sobie ustawić opcję, że tylko Ty będziesz je widzieć... ale nie pamiętam gdzie to się ustawiało Mój M. też się pytał czy wszyscy to widzą, a ja że chyba oszalał
Korda - w poniedzialek to bedzie 16 dzien fazy lut, wlalabym jutro, bo mam godzine w jedna strone do labu.. ciekawe czy maja otwarte. Nie wiem czy robia bete, ale chyba tak. Polaktyne po obciazeniu tam robilam, i wynik dostalam na maila tego samego dnia jeszcze..
madziauk..ja proponuję-idź spać-żeby się nie denerwować-a rano wklej nam pod swój wykres teścior z dwoma krechami...a potem posypią się saaame gratulacje-no my w to wierzymy...to ty tez musisz