Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ile staracie się o drugie dziecko, że lekarka postanowiła tak pomóc organizmowi ?
z pierwszym też zaszłaś po stymulacji ?
Wg mnie dawca clo jest zdecydowanie za duża jak na pierwszy raz. Przestymulowanie jest bardzo niebezpieczne i może narobić więcej szkody niż pożytku.
Poniżej moje obserwacje co do clo:
- zawroty głowy
- okropny ból głowy
- uderzenia gorąca w nocy, uczucie duszności od 3 dnia brania clo (4dc)
kaonashi, a z jakiego powodu w pierwszym cyklu miała 1x1 clo, a w drugim już 2x1?
kaonashi, a z jakiego powodu w pierwszym cyklu miała 1x1 clo, a w drugim już 2x1?
Nie słyszałam dotąd (dopiero w tej dyskusji) o konieczności stopniowego zwiększania dawki akurat clo. Bromergon faktycznie tak się brało, że od jakichś mikroskopijnych ilości do docelowej, żeby organizm się przyzwyczaił i, żeby ograniczy skutki uboczne
zawsze zaczyna się od mniejszych dawek żeby w razie czego zwiększyć
Teorko, a ile z tych dominujących 3-4 dotrwało do owulacji? Bo to też jest istotne.
Z tego powodu, o którym pisałam wyżej - eksperymentowanie lekarza ;-). Owulację miałam naturalną, ale nie zachodziłam w ciążę więc postanowiono mnie "podrasowac". Prócz clo brałam jeszcze menopur lub/i fostimon oraz pregnyl więc mieszanka była mocna. Ponieważ po pierwszym cyklu nie było plusa, dostałam clo x 2, a resztę w poprzednich dawkach.
Po co pregnyl jeśli owu jest?
Po to obowiązkowy jest monitoring przy clo, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk pęka i w razie potrzeby wspomóc pregnylem.
Teorko, warto jednak pamiętac, ze każdy organizm jest inny i różne są powody przyjmowania tych samych leków. Nie ma sensu straszyc kogoś i z góry negowac tego co lekarz danej osobie zalecił, tylko dlatego, że samemu leczenie przeszło się tak a nie inaczej.
Dojrzały to 18-22 mm i wtedy pęka
Do tych 29 mm dorósł Ci na stymulacji, czy naturalnie?
nawet jak sie [tfu tfu] zrobi torbiel to przecież to nie jest nic groźnego