czesc Bomin :) napisalas mi wczoraj ze wymiotowalas po pregnylu pamietasz jaka mialas dawke i po jakim czasie sie gorzej poczulas ??? ja mialam wczoraj podany pregnyl po 16 ale czuje sie ok tylko w tym miejscu gdzie mialam zastrzyk troszke boli i nic poza tym ...:)
Madziu, wierze w to ze nie bedziesz musiala plakac:-) na razie sie nie denerwuj, choc wiem, łatwo powiedziec w takiej chwili. trzymam mocno kciukasy. jesli dobrze pamietam to Rumbie tez 1-wszy test wyszeddl negatywny a drugi za pare dni juz nie:-)
Jak beta wyjdzie nagatywna, to zostawiam starania , do Maja, pojde na silownie, zadbam po siebie, zeby w 30te urodziny czuc sie dobrze, w swoim ciele... Od Maja jak beda checi zaczniemy starania..
Madzia jeszcze nic straconego, jak pisze Rumba, nie ma okresu , tep nadal wysoka wiec sa jeszcze szanseee!!!! inaczej myslec Ci nie karze, słyszysz?:-)
Gosia - dzieki, ale ja nie potrafie.. musze sie ogarnac teraz ( bo plakalam) i jedziemy na bete, tam od 10 maja, u nas dopiero 8.49, pozniej po mala choinke (sztuczna), zamowilismy w sklepie.. zawsze to bardziej Swietecznie sie zrobi..
Wyc mi sie chce, czemu ten wykres tak dobrze wyglada? masakra, nadzieji mi tylko narobil ten wykres..
Brzuch mnie nadal pobolewa jak na okres, piersi pierwszy raz w zyciu nie bola przed @, nawet poprosilam Meza masaz piersi i nic, zadneog bolu nie czulam..
Dziewczynki prosze doradzcie mi ..... wczoraj mialam podany pregnyl po 16 2 ampulki 10000j. czy jak nie mam skutkow ubocznych(jak narazie) to znaczy ze nie działa ???
madzia ja bym tak zrobiła ....:) ale powiem ci jak miala moja kumpela .... zrobiła testy ciazowe i wychodzily jej negatywnie ... poszla na beta beta pokazala ze jest w ciazy po tyg miala wizyte u gin i tez potwierdzil ciaze byla wtedy w 6tc w 7tc zrobila test nadal pokazal jedna kreche dopiero w 9 tc test jej pokazal ze jest w ciazy
Iza - dzieki za pocieszenie, ja po tych testach negatywnych boje sie, ze beta tez bedzie nagatywna.
Rumba patrze na ten Twoj szczeliwy wykres, i bega Ci wyszla w 34 dniu cyklu, i nie byla wysoka, czy mozliwe jest, ze u mnie wyjdzie teraz bardzo niska badz zerowa?
Madzia podawałam już ten przykład wiele razy moja koleżanka beta powyżej 100 a sikańce o czułości 10 nawet bladzioch nie wyszedł więc ja w sikańcenie wierzę.
Rumba pewnie tak ja w drugą stronę nie stosowałam bo doustna jest tańsza więc gin mi zapisywał doustną a kazał brać dopochwowo bo wiadomo, że w ciągyu starań wydajesz tyle kasy, że nie ma sensu płacić za lek na którym napisano dopochwowo a skłąd ma taki sam jak ten doustny
madziauk, jak tylko wstalam to od razu pomyslalam o Tobie. przykro mi ze test wyszedl negatywny, ale jak nie ma @ to jest nadzieja ! ja bym poczekala przynajmniej do pn i wtedy zrobila jeszcze jeden. a kiedy masz miec @ ?? dzisiaj mija termin ?
Moya - nie wiem kiedy moge miec @, bo owulacji prawdopodobnie dluugo nie mialam, wiec cykle bezowulacyjne byly rozne - dlugie. Osatnio bezowulacyjny mialam 33dni, ale bralam duphaston na wywolanie okresu.
Dzis ide na bete, bede wiedziala na czym stoje. Trudno :(
dostalac iza 2x 10000 pregnylu??? tp stanowczo za duzo i za duze obciazenie organizmu!! w klinice nieplodnosci jak powiedzialam ze doatalam w poprzednim cyklu 15000 jm podczas 3 dni to sie zlapali Q glowe i kazali tylko jeden i to 5000jm wIac...
mi sie efekty uboczne po ok 3-4 dniach zaczely po podaniu 15000jm. tegp samego dnoa i nastepnego to mialam bol duzy jajnikow. teraz tylko jajniki bolaly i pekl pecherzyk i nie mam efeltow ubocznych..
madziauk.. 3mam kciuki za bete!! :*
mi tempka spadla o do 36,97 :/ zamiast isc w gore to w dol..
gina nigdy nie jest stała w ciąży zawsze tempka może skakać a jak łożysko zaczyna przejmować swoje funkcje to może spadać w sumie najlepiej już nie mierzyć tempki :) bo po co masz się stresować
gina ja mierzę temperaturę w ciąży już troszkę czasu i też mi skacze zobacz sama (http://enpr.pl/1844), ja mierzę temperaturę co kilka dni tak dla swojego spokoju nawet jak jest niższa mierzę przez kolejne dni i się uspokajam :D
Też tak myślałam żeby przestać mierzyć bo tylko niepotrzebne nerwy W ciąży którą straciłam temperaturę miałam stałą 37.4 i jak poroniłam to nawet nie spadła