dziewczynki przepraszam za wprowadzenie w blad dostalam 2x5000 j. lacznie byla 10.000 j jak pisalam to chyba jeszcze spalam :) jeszcze raz przepraszam....
ja juz po obiedzie, choinke juz ubralam, a teraz czeka mnie jeszcze malowanie podłog przed polozeniem paneli na poddaszu, bo moj M nie moze sie wyrobic:-) a okresu nie widac a to juz 31 dc, ze 2 dni temu bolal mnie brzuch wiec myslalam ze lada moment a teraz cisza, nie wiem co jest grane
Hej, dziewczyny Ja właśnie ogarnęłam troszkę dom, a wcześniej byłam z moim psiaczkiem u weterynarza na szczepieniu. A mój mąż już w pracy, będzie do późna i jutro też idzie... :/
a ja ogladam tv. mialam isc do szkoly ale jutro pojade.. dzis musialam postrzata i jeszcze duzo zostalo ale reszte zrobie jak sie moj stary obudzi bo inaczej bedzie zly ze go budze jak on znow na noc do pracy...
Dziewczynki a mnie mega boli brzuch i test owu pozytywny jak nigdy! Was też tak bolał brzuch w czasie owu? Mnie pierwszy raz tak intensywnie ciupie. Madziu trzymam kciukasy za betę. Mam coś dla Was. Ja się poryczałam :) http://www.mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=109&s_id=17&ss_id=22
...a ja mam ciary na całym ciele...ale zakończenie piękne...więc dziewczyny-my też będziemy miały swoje,małe szczęście-jak nie w przyszłym roku,to może za rok..albo za dwa...ale będziemy je miały
dzisiaj rano mój M.się zrehabilitował i "wziął" mnie na śpiocha...co prawda dzisiaj 16dc i chyba za późno na zajście w ciąże...chociaż pieron wie...może się uda...już sama nie wiem, w którym dniu cyklu jest największe prawdopodobieństwo ciąży...
Malutka - ja mialam tak wlasnie w ostatnim cyklu, z potwierdzona owulacja :)
Ja juz wrocilam z bety, wynik w poniedzialek po 14 - jak ja przezyje?
Brzuch mnie naprawde dosc mocno boli, mocniej niz wczoraj do tego stopnia, ze bedac teraz na zakupach musialam isc do toalety zobaczyc czy @ nie przyszla, i co sie okazalo, ze nie, ale mialam za to plodny sluz - co jest? jak bialko kurzego jajka, taki rozciagliwy.. czy ktoras z Was tak miala przed miesiaczka? prosze odpiszcie.. bo ja juz swiruje..
teraz tez mnie boli podbrzusze typowo jak na okres, juz nie pobolewa tylko boli caly czas
Dlaczego tak uważasz, gina? Akurat ja słyszałam przeciwnie i sama też często przed @ miałam płodny śluz... "eee" dałam, bo trochę zbyt lakoniczna ta wypowiedź, zważając, że "negatywna"
Madzi przestań o tym tak myśleć widziałam gdzieś tu na 28dni że kobieta miała śluz rozciągliwy prawie przez cała fl i zobaczyła + Wiem,że łatwo mówić bo sama świruje już,ale musimy byc dobrej mysli i mieć nadzieję:*
Ja juz swiruje, to nie jest tak, ze mam sam sluz plodny, ale zarowno wczoraj jak i dzis, zauwazylam (po jednym razie), sluz typowo plodny.. pozniej on juz nie jest taki rosciagliwy.. ale jest wilgotno..
Dla mnie to nowosc, bo ja tak nigdy nie mialam, no ale owulki tez prawdopodobnie nie mialam, wiec moze tak ma byc przed okresem?
MADZIAUK a tak w ogóle to ja bym zmieniła analizę Twojego wykresu..... bo wg mnie dzisiaj masz dopiero 12 dzień FL a nie 14 jeśli interpretujesz Rotzerem [a widzę, że tak] to dzień szczytu śluzu u Ciebie przypada w 16 dniu cyklu, pierwsza wyższa w 17 dniu cyklu a 6 niższych poprzedzających skok to dni 16, 15, 14, 13, 12 i 11
Sluz plodny ktory wystepuje przed okresm i jest rozciagliwy i wodnisty swiadczy o spadku progesteronu i zwiastuje zblizajacy sie okres. Sporo o tym w necie pisze
a owulacja mogła być zarówno 4 dni przed i jak i 4 dni po skoku... czyli nawet w 21 dniu cyklu [chociaż to mało prawdopodobne] nie miałaś monitoringu więc tylko możemy gdybać :)
Teorka - ja bylam u gina w piatek 2 grudnia i pecherzyk mial ponad 22mm, endo okolo 9mm, w sobote mialam mega mocny bol..w niedziele leciutko mnie pobolewalo.. a w kolejny piatek 9 bylam u gina, i juz pekl pecherzyk, bylo po owu i plyn byl w zatoce..
izabela ja mialam jednorazowo 15000jd,cos mi sie wydaje ze za duzo,bo raczej daja 5000jd czasem 10000jd, zastrzyk mialam po 16 a rygalam o 20, mialam tez wyczulenie na zapach, widzialam ze ktoras pisala ze pojedynczo pregnyl jest tanszy, wątpie bo pojedynczy 5000jd, ok 30 moze 35 zl,a za komplet 3x5000jd zaplacilam ok 30zl czy jakos tak,tylko ten trzypak jest refundowany
u mnie dzis piekny skok tempki z 36,3 na 36.8 ale,ten skok to chyba przez bol gardla,widze ze sie angina zaczyna bo juz czopy mam, wiec upragniony skok jest chorobowy :(
wiem kochana ze bardzo bys chciala; wiem, ze najwieksze rozczarowanie przychodzi gdy zdawaloby sie, ze wszystko bylo tak jak trzeba : pecherzyki, owulka, starania. ale u ciebie jeszcze jest szansa :) dopoki @ nie ma to trzeba wierzyc !
Ja już bym chciała jutro testowac :))) Ale odpuszczam stres do 27 grudnia :))) Mimo wszystko ,,cisnienie,, mnie nie opuszcza. To moj pierwszy cykl z CLO ale 9 z luteina - więc jestem już podminowana