Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkorda
    • CommentTimeDec 17th 2011
     permalink
    hihi
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    hej dziewczyny myślałam że nie doczytam tyle naprodukowałyście:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hej saba
    --
  1.  permalink
    czesc mamuska ;-))
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    jak was czytam to normalnie sama buzia do kompa się śmieje
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hehe mi tez
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    dobranoc zmykam
    --
  2.  permalink
    ja tez dzisiaj juz zmykam.. nie napiszcie za duzo bym Was doczytala rano hehe.. buziaki
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    madzia jesteś? chciałam ci powiedzieć że ja też miałam śluz i też myślałam że miesiączka tuż tuż a jeszcze co najlepsze zawsze przed okresem pierwszego dnia mam plamienie i teraz też było tylko inne te było minimalne i lekko brązowe bo zawsze jest śluz z krwią a tu taka niespodzianka
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    hej saba...malutka już chyba skacze:crazy:...tylko się troszkę martwię o nią...jak się tak nasmarowała tą oliwką, to może wpaść w poślizg i się ssunie ze swojego chłopa-i jeszcze biedakowi coś naderwie:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    :thumbup:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    wszystkim ktore serduszkuja zycze powodzenia ...:bigsmile::bigsmile::bigsmile: moj M tylko zje kolacje i tez sie poprzytulamy bo wczoraj wziety pregnyl :D kochane 3majcie kciuki zeby sie udało ....:D mam nadzieje ze za niedlugo bedziemy gadac na forum przyszle mamusie...:D:DD POWODZENIA KOCHANE .....:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    ruda- może będzie uwarzyła żeby go nie uszkodzić bo wie że ten sprzęcior będzie jej jeszcze potrzebny
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    saba - kochana, dziekuje za kolejna iskierke nadzieji, ja dzis mam smutny dzionek.. narazie jeszcze @ nie ma, zobaczymy co bedzie dalej.. raz jeszcze dzieki za pamiec i dobre slowko :*
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    madziu nie martw się zobaczysz że będzie dobrze a ja uciekam papa
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Dobrej nocki ! Ja rowniez znikam ..
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 18th 2011 zmieniony
     permalink
    Dobry ;) z ranca...dziś 9 dc i tempka 36,7
    --
  3.  permalink
    dobry z ranca tez ,;-)

a ja mam znow 36,97 jak wczoraj i nie wiem why spadla ponizej 37 :/
    ojj czuje ze beda znow lzy w tym cyklu... :-(
    --
  4.  permalink
    kandy...ma prawo się wahać ;) ale to nie żaden spadek bo nie spada gwałtownie....do tego może się utrzymywać na tym samym poziomie albo jeszcze iść w górę :tongue: Pozytywne myślenie włącz :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    kochana.. jakos nie potrafie.. jestem jakas negatywna bo tyle bylo rozczarowan ze czemu mialoby sie akurat teraz udac? :( ahhh.. jak mi sie nie chcewstawac i jechac na zajecia od 9 do 16stej :-(
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    Ja np sobie powiedziałam że w tym cyklu musi się udać nie ma innej opcji ...chyba zdesperowana jestem :confused: chce mieć wrześniowe dziecko !! :bigsmile:
    Mój mnie wczoraj wkurw*** więc jest post...ale całe święta będziemy działać :devil:
    --
  5.  permalink
    kochana.. zycze Ci tego z calego serduszka :-))
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    witam po mojej kilku dniowej nieobecnosci ale bylam u mamuski wczoraj wnocy przyjechalam jejku ile tego naszkrobałyscie teraz prosze zameldowac ktora zaciązyła w ost 1,5 tyg mojej nieobecnosci , a co do MGIEŁKI oczywiscie ze jest mozliwosc ja jutro zadzwonie do apteki i spytam czy maja na stanie jesli tak to nie ma problemu podam adres na jaki wyslesz mi recepte...
    --
  6.  permalink
    iwoas30 bałam się że nie zdążę na czas z pregnylem...już sobie załatwiłam ;) dziękuję za chęci
    zaciążyła rumba i saba :bigsmile:
    --
  7.  permalink
    i kuleczka!! :-)
    --
  8.  permalink
    oooo i kuleczka :thumbup:
    --
  9.  permalink
    Czesc dziewczynki. Nie spadam z m. Trzymalam sie kolka ;)
    Hej iwos jak tam mama?
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Część Laseczki :)

Szykuje się dzisiaj miły dzień:) Mój M. pojechał po choinkę, więc od dzisiaj u nas w domu będzie już prawdziwie świąteczna atmosfera:)))
    --
  10.  permalink
    czy możecie zerknąć ja mój wykres? w piątek wieczorem wzięłam pregnyl 10 000j. wczoraj był spadek temp. ale dzisiaj nie ma jakiegoś skoku. Czy powinien być? Czy pęcherzy może nie pęknąć?
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Czesc dziewczynki :bigsmile:
  11.  permalink
    Czesc Dziewczynki :) ja coraz gorzej przeziebiona jestem;/ i calymi dniami chodze zmeczona:P suty nawalaja okropnie, ale przynajmniej sprzatac nie musze bo mam sie nie naciagac i nie dzwigac ani meczyc :P
    Flowka fajniusio, my to choinke chyba dzien przed Wigilia ubierzemy dopiero
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Melduje sie i uciekam dalej..
    Myje okna, piore fianki, robie obiad, robie pranie, sprzatam i wszystko razem :tooth:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Dziewczyny, bede oplacac konto, kto chce gratisa dawac znac... :tooth:
  12.  permalink
    ja chcę :-)
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Czesc Dziewczyny, tempka lekko w dol :( bol podbrzusza tak jak wczoraj, juz prawie caly czas.. co chwile sprawdzam czy @ nie ma.. juz 5ty dzien mnie tak boli ! szok ! nigdy tak nie mialam.. was tez przed tak dlugo brzuch pobolewa?
    do tego falami coraz czestszymi.. przechodzi na chwilke..i znowu zaczyna..
    Jutro wynik bety, ciekawe czy @ nie przyjdzie do tego czasu...

Wiecie co piersi mnie nadal nie bola, ale wczoraj przed zasnieciem szczypal mnie prawy sutek..:shocked::confused:

Kalamburka - bardzo ladnie to wyglada, czasami przed skokiem tempka lekko spada :) u Ciebie wyglada na to, ze powinna po tym spadku rosnac w gore :) czego Ci zycze :) 3mam kciukasy :)
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    madziu a moglabys zerknac do mnie na wykres ...??? ja tez w piatek mialam podany pregnyl 10000j. bardzo prosze....
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Izabela - u Ciebie moze jeszcze byc skok, widze, ze robilas wczoraj test owulacyjny, robilas go ponownie dzis? bo jak dzis tez jest pozytywny to skok moze byc lada dzien. :) rowniez 3mam kciukasy :)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Izabela - jakiej wielkosci mialas pecherzyk dominujacy jak mialas podany pregnyl? moze jeszcze rosnie i dlatego jeszcze nie pekl..
    czulas taki mega mocny bol w jajniku? czy jeszcze nie? ja tak mialam jak mi pekal..w tym cyklu teraz co mialam owulke, tylko ja nie mialam podanego pregnylu..
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    hej kochaniutkie :bigsmile:

no to zescie naskrobaly od wczoraj :tongue:

madziauk, jak dzis samopoczucie??
    --
  13.  permalink
    cześć Afrykanka :bigsmile:
    malutka...to dobrze że nic Ci się nie stało... :tooth: tzn stało....ale nic nie fajnego :rolling:
    sinoma...bo kobieta potrafi 100 rzeczy na raz...nie to co faceci :confused: jednej porządnie nie potrafią ....Ja wczoraj taki zapierdziel miałam....też zaczynałam od okien a skończyłam na obiedzie i myciu podłóg :tongue:
    Kasia...to faktycznie atmosferę poczujecie :bigsmile: u nas w pokoju będzie stała jak co roku taka malutka choinka na stoliku ...na większą miejsca nie ma...poza tym w pokoju u teściów będzie duża :wink:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    madziu ja bylam i gin w pon w 10dc i powiedzial mi ze mial 13 mm wiec w piatek jak pod wieczor podam pregnyl to bedzie mial ok 22mm a pa prawym jajniku byl 10 mm pecherzyk wczoraj troche bolala ale nie az tak bardzo.... a test owulacujny bede za chwilke robic
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Moya, hej..

Samopoczucie lepiej, lekki smutek pozostal po tych nagatywnych testach.. brzuch pobolewa jak na @ (juz 5ty dzien, co jest?), prawy sutek szczypie czasem..
    do tego wlasnie doszedl bol glowy.. zmeczenie..

A co tam u Ciebie?
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    No ja juz tez mam ubrane dwie choinki jedna 1,20 a druga 75cm wiec nie za duze :)i zostało mi do umycia jedne okno bo wczoraj nie zdazylam :D a za tydzien juz beda swieta heehe ale czas szybko leci
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    madziauk takie bóle podbrzusza świadczą o niskiej prolaktynie i ten śluz też
    ale teorka twierdziła że to nie prawda i jej posłuchałaś
    Trzymam kciuki za Ciebie,bo cieszę się czyjąś ciążą tak samo jak swoją,ale czasem lepiej zapytać lekarza niż słuchać rad na forum
    Myślę że jak jutro @ nie przyjdzie zadzwoń do swojej gin i powiedz o swoich objawach,może ona więcej będzie wiedziała niż my
    Ja dużo czytałam na temat śluzu i taki śluz typowo płodny świadczy o zbliżającej się @ a bóle brzucha przed @ o niskiej prolaktynie
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Skąd czerpiesz wiedzę o śluzie?
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    no to bardzo sie ciesze z pozytywnych testow!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Nie zawsze śluz płodny przed okresem świadczy o zbliżającym się @, tu były już przypadki, że dziewczyny miały śluz płodny bj a zobaczyły plusik na teście, więc nie ma reguły...
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    wystarczy poszukać w necie
    A tak na marginesie rozmawiałam ze swoją gin
    nie uważam się za mózg który zjadł wszystkie rozumy
    ale denerwują mnie osoby które za takie się uważają i jak coś napiszesz to Ciebie wykrzykują
    Starasz się komuś doradzić albo naprowadzić na jakiś krok,a na koniec wychodzi że życzysz komuś zle
    a ja życzę każdej starającej szybkiego zaciążenia,bo jak widzę plusy na wykresach to cieszę się a a jak komuś nie wychodzi to łza kręci się w oku
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    mam pytanie jezeli test owulacyjny wczoraj i dzis jest pozytywny to kiedy powinna czac rosnac temp???
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    izabela ja miałam dwa dni pozytywne o czułości 40mIU a na drugi dzień był skok
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.