madzia jesteś? chciałam ci powiedzieć że ja też miałam śluz i też myślałam że miesiączka tuż tuż a jeszcze co najlepsze zawsze przed okresem pierwszego dnia mam plamienie i teraz też było tylko inne te było minimalne i lekko brązowe bo zawsze jest śluz z krwią a tu taka niespodzianka
hej saba...malutka już chyba skacze...tylko się troszkę martwię o nią...jak się tak nasmarowała tą oliwką, to może wpaść w poślizg i się ssunie ze swojego chłopa-i jeszcze biedakowi coś naderwie
wszystkim ktore serduszkuja zycze powodzenia ... moj M tylko zje kolacje i tez sie poprzytulamy bo wczoraj wziety pregnyl :D kochane 3majcie kciuki zeby sie udało ....:D mam nadzieje ze za niedlugo bedziemy gadac na forum przyszle mamusie...:D:DD POWODZENIA KOCHANE .....
saba - kochana, dziekuje za kolejna iskierke nadzieji, ja dzis mam smutny dzionek.. narazie jeszcze @ nie ma, zobaczymy co bedzie dalej.. raz jeszcze dzieki za pamiec i dobre slowko :*
kandy...ma prawo się wahać ;) ale to nie żaden spadek bo nie spada gwałtownie....do tego może się utrzymywać na tym samym poziomie albo jeszcze iść w górę Pozytywne myślenie włącz
kochana.. jakos nie potrafie.. jestem jakas negatywna bo tyle bylo rozczarowan ze czemu mialoby sie akurat teraz udac? :( ahhh.. jak mi sie nie chcewstawac i jechac na zajecia od 9 do 16stej :-(
Ja np sobie powiedziałam że w tym cyklu musi się udać nie ma innej opcji ...chyba zdesperowana jestem chce mieć wrześniowe dziecko !! Mój mnie wczoraj wkurw*** więc jest post...ale całe święta będziemy działać
witam po mojej kilku dniowej nieobecnosci ale bylam u mamuski wczoraj wnocy przyjechalam jejku ile tego naszkrobałyscie teraz prosze zameldowac ktora zaciązyła w ost 1,5 tyg mojej nieobecnosci , a co do MGIEŁKI oczywiscie ze jest mozliwosc ja jutro zadzwonie do apteki i spytam czy maja na stanie jesli tak to nie ma problemu podam adres na jaki wyslesz mi recepte...
czy możecie zerknąć ja mój wykres? w piątek wieczorem wzięłam pregnyl 10 000j. wczoraj był spadek temp. ale dzisiaj nie ma jakiegoś skoku. Czy powinien być? Czy pęcherzy może nie pęknąć?
Czesc Dziewczynki :) ja coraz gorzej przeziebiona jestem;/ i calymi dniami chodze zmeczona:P suty nawalaja okropnie, ale przynajmniej sprzatac nie musze bo mam sie nie naciagac i nie dzwigac ani meczyc :P Flowka fajniusio, my to choinke chyba dzien przed Wigilia ubierzemy dopiero
Czesc Dziewczyny, tempka lekko w dol :( bol podbrzusza tak jak wczoraj, juz prawie caly czas.. co chwile sprawdzam czy @ nie ma.. juz 5ty dzien mnie tak boli ! szok ! nigdy tak nie mialam.. was tez przed tak dlugo brzuch pobolewa? do tego falami coraz czestszymi.. przechodzi na chwilke..i znowu zaczyna.. Jutro wynik bety, ciekawe czy @ nie przyjdzie do tego czasu...
Wiecie co piersi mnie nadal nie bola, ale wczoraj przed zasnieciem szczypal mnie prawy sutek..
Kalamburka - bardzo ladnie to wyglada, czasami przed skokiem tempka lekko spada :) u Ciebie wyglada na to, ze powinna po tym spadku rosnac w gore :) czego Ci zycze :) 3mam kciukasy :)
Izabela - u Ciebie moze jeszcze byc skok, widze, ze robilas wczoraj test owulacyjny, robilas go ponownie dzis? bo jak dzis tez jest pozytywny to skok moze byc lada dzien. :) rowniez 3mam kciukasy :)
Izabela - jakiej wielkosci mialas pecherzyk dominujacy jak mialas podany pregnyl? moze jeszcze rosnie i dlatego jeszcze nie pekl.. czulas taki mega mocny bol w jajniku? czy jeszcze nie? ja tak mialam jak mi pekal..w tym cyklu teraz co mialam owulke, tylko ja nie mialam podanego pregnylu..
cześć Afrykanka malutka...to dobrze że nic Ci się nie stało... tzn stało....ale nic nie fajnego sinoma...bo kobieta potrafi 100 rzeczy na raz...nie to co faceci jednej porządnie nie potrafią ....Ja wczoraj taki zapierdziel miałam....też zaczynałam od okien a skończyłam na obiedzie i myciu podłóg Kasia...to faktycznie atmosferę poczujecie u nas w pokoju będzie stała jak co roku taka malutka choinka na stoliku ...na większą miejsca nie ma...poza tym w pokoju u teściów będzie duża
madziu ja bylam i gin w pon w 10dc i powiedzial mi ze mial 13 mm wiec w piatek jak pod wieczor podam pregnyl to bedzie mial ok 22mm a pa prawym jajniku byl 10 mm pecherzyk wczoraj troche bolala ale nie az tak bardzo.... a test owulacujny bede za chwilke robic
Samopoczucie lepiej, lekki smutek pozostal po tych nagatywnych testach.. brzuch pobolewa jak na @ (juz 5ty dzien, co jest?), prawy sutek szczypie czasem.. do tego wlasnie doszedl bol glowy.. zmeczenie..
No ja juz tez mam ubrane dwie choinki jedna 1,20 a druga 75cm wiec nie za duze :)i zostało mi do umycia jedne okno bo wczoraj nie zdazylam :D a za tydzien juz beda swieta heehe ale czas szybko leci
madziauk takie bóle podbrzusza świadczą o niskiej prolaktynie i ten śluz też ale teorka twierdziła że to nie prawda i jej posłuchałaś Trzymam kciuki za Ciebie,bo cieszę się czyjąś ciążą tak samo jak swoją,ale czasem lepiej zapytać lekarza niż słuchać rad na forum Myślę że jak jutro @ nie przyjdzie zadzwoń do swojej gin i powiedz o swoich objawach,może ona więcej będzie wiedziała niż my Ja dużo czytałam na temat śluzu i taki śluz typowo płodny świadczy o zbliżającej się @ a bóle brzucha przed @ o niskiej prolaktynie
Nie zawsze śluz płodny przed okresem świadczy o zbliżającym się @, tu były już przypadki, że dziewczyny miały śluz płodny bj a zobaczyły plusik na teście, więc nie ma reguły...
wystarczy poszukać w necie A tak na marginesie rozmawiałam ze swoją gin nie uważam się za mózg który zjadł wszystkie rozumy ale denerwują mnie osoby które za takie się uważają i jak coś napiszesz to Ciebie wykrzykują Starasz się komuś doradzić albo naprowadzić na jakiś krok,a na koniec wychodzi że życzysz komuś zle a ja życzę każdej starającej szybkiego zaciążenia,bo jak widzę plusy na wykresach to cieszę się a a jak komuś nie wychodzi to łza kręci się w oku