Witam wszystkie dziewczyny:)ale żeście naprodukowały ja po pracy jestem i padam z nóg...zjadłam pyszny obiadek i musze troche odpocząć...ale najpierw WY potem leżenie:) Madzik głowa do góry bedzie dobrze:) Flowka trzymam kciuki:* hej MOYA co u Ciebie?
dla mnie to samo tylko ja nadal czekam nie będę wcześniej testować tylko dopiero w czwartek o ile nie bedzie @ BOŻE obym była w ciąży-Tobie Madziu tego samego życzę:)
Leneczka - na pewno bedzie dobrze :)) Ty masz to szczescie, ze bylas juz w ciazy, i wiesz, ze mozesz zajsc. Ja nigdy w ciazy nie bylam i zaczynam sie martwic, ze moze cos jeszcze innego mi dolega, ze zajsc nie moge.. :(
Byłam,ale nie ma to Madziu znaczenia...jak teraz mi nie wyjdzie męża wysyłam na badania.Pod koniec stycznia bedzie rok jak sie staramy,ale jak widzisz ja mam owulke ok 20-23dc a my sie serduszkowalismy w okolicach 14dc.Taka głupia jestem no ale odkąd sie obserwuję to dopiero 3 cykl,więc mam nadzieje ,że kiedyś sie uda
Leneczka - na pewno sie uda :) najwazniejsze, ze masz owulke :) z badaniami Meza to dobry pomysl, lepiej zbadac i ewentualnie jakies witaminki lykac :)
Wkurzam sie na wszystko i na wszystkich. Nie mam żadnych objawów, zupełnie inaczej niż w tamtym cyklu, dzisiaj troszkę odczuwam prawy jajnik. Znowu bedzie lipa, czuję to
madzia....wiem że można dłużej...ale chce naturalnie spróbować....tym bardziej że nie miałam monitoringu w ogóle przed braniem clo....niby gin powiedział że prawdopodobnie nie miałam owulki ....za niski estradiol,progesteron no i w 23 dc endo bardzo cieniutkie....ale chce zobaczyć czy faktycznie te clo jest potrzebne ;)czy pecherzyki same urosną ;)
kurde od dziś biore estrofem...chcialam po 3 tabl...ale że mam tylko 18 to muszę po 2 brać...chyba że jak pójdę na usg 23 to poprosze o recepte...akurat 14 dc będzie i będę mogła zwiększyć dawke
też dziwne...że najpierw brałam jedna tabletke clo....wszystko było Ok i gin kazał zwiększyć dawke....nie wiem po co :/ Tak powinno być....czy tylko zwiększać jeżeli nie ma reakcji ????
Gina, nie napisałaś tego samego. Instruktorka napisała, że to nie jest objawy niepokojący, tylko normalny. Wg Ciebie dobry śluz pod koniec cyklu to jest coś złego. Te kobiety, które nie uczą się żadnej metody, mogą się mylić co do jakości śluzu. Reszta dobrze sobie radzi. Olanie obserwacje wprowadza niepokój i grozi utrudnieniami.