Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkorda
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Dziewczyny umieszczam listę nas tutaj, przepraszam, jeżeli którąś pominęłam, napiszcie na priv, albo tutaj to szybko dopiszemy;) lub poprawimy jeżeli coś się nie zgadza;)

Kochane przed wynikiem testów, ostatnie chwile jesteście wśród staraczek;)

listy nie kopiujmy, będziemy poprawiać tą jedną, to takie miłe patrzeć ilu z nas już się udało;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hehe madziauk Ty lataj lataj bo w ciązy wc to ponoć często odwiedzane miejsce;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Nosz kurde, znowu ten sluz :devil: falszywy alarm :devil:

Dobrze, ze moj kochany Maz kupil mi na poprawe humoru 2 paczki czeresni, bo dzis nie mialam apetytu na nic, zjadlam dwie kromki chleba i 2 malutkie angielskie kielbaski..
    --
  1.  permalink
    gdzie ta lista korduś??
    -- ,
    •  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeDec 18th 2011 zmieniony
     permalink
    Korda - ale ja musze, raz, ze chce mi sie siku, a dwa mokro mam..i boje sie, ze to @, nie chce by mnie zalalo.. bo mam tylko wkladke..
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kochane chce ją wkleć na stronie 300 żeby było łatwo ją odnajdywać;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    a tu jak na złość strona 300 nie nadchodzi;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Do tego glowa mnie boli dzis jakbym kaca miala i tak od rana :devil:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Korda - jest 300 strona !!! :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    madziauk :grouphug:
    --
  2.  permalink
    JUPI!!!jest 300!!!Jestem i ja:)myślę,że i ja dołacze do zaciążonych już za 3 dni:)
    -- ,
    • CommentAuthorModerator
     permalink
    Posty dotyczące starań o dziecko zostały przeniesione do właściwego tematu
    Ten wątek dedykowany jest lekom ułatwiającym zajście w ciążę.
    •  
      CommentAuthorkorda
    • CommentTimeDec 19th 2011 zmieniony
     permalink
    LASECZKI STOSUJĄCE CLO I INNE WSPOMAGACZE:
    abortaW
    bonim
    channtall
    Flowka
    Gosia8510
    izabela88
    iwoas30
    kachaw
    kalabmurka29
    Kandyzowana
    Kokieteria
    korda
    leneczka8484
    madziauk
    magic1984
    malutka2105
    mgielka1983
    mimik
    monika1046
    moya212
    NadziejaUmieraOstatnia
    regi1984
    ruda03
    sinoma
    Smerfeta1985

LASECZKI, KTÓRYM SIĘ UDAŁO Z CLO;) :
    gina1511
    justa2586
    kuleczka_69
    rumba
    saba__
    --
    • CommentAuthorModerator
    • CommentTimeDec 19th 2011
     permalink
    Rozmowy dotyczące starań i oczekiwania na ciąże powinny odbywać się w odpowiednim wątku.
    Wszystkie niemerytoryczne posty będą tam przenoszone. Decyzja moderatora jest ostateczna.
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Następna Pani starająca się na clo? Ile tabletek bierzesz? Dostajesz pregnyl? Jakie masz endo?
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeDec 19th 2011 zmieniony
     permalink
    BRAŁAM dwie tabletki CLO dziennie, od 5 do 9 dc. Nie wiem, jakie wtedy miałam endo, bo sobie wyjechałam na wakacje i zdałam się na los. WYSTARCZY??
    To jest po prostu żałosne:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    agael77: WYSTARCZY??

A teraz? Nadal?
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Nie, teraz, póki co, nie muszę, bo na kilka miesięcy odkładam. Ale przy staraniach znów będę musiała brać, bo inaczej nie zajdę- mam mocne PCOS.
    Jeśli pijesz do tego, ze niepotrzebnie się tu udzielam- to życzę Ci, żeby, gdy będziesz miała MERYTORYCZNE pytania dotyczące tego leku do osób bardziej doświadczonych, aby życzliwie Ci odpowiedział.
    No, chyba że wolisz takie pierdu-pierdu na każdym wątku.
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Jak będę miała pytania to na 100% napiszę do ciebie na priv:) Ale jak na razie osoby, które tutaj przebywają są na tyle doświadczone i aktualnie biorące leki, że mogą mi udzielić bardziej precyzyjnych informacji:) Nie musisz się martwić aga:) ale baaaaardzo Ci dziękuję za troskę!
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Sorry, ale bardziej myślę o tym, żebym - jak już będę musiała sama szukać porady- nie musiała dnia poświęcić na to, żeby w gąszczu tych okrzyków uzyskać interesującą mnie odpowiedź. Chyba mylicie to forum z jakimś czatem.
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Wtedy możesz do mnie napisać! Od razu Ci odpowiem, zebyś nie traciła czasu, bo po co:wink: Tutaj wszyscy są bardzo pomocni, zobaczysz jak się zaczniesz znowu starać! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    witam jestem własnie po monitoringu dzis 5 dzien cyklu i zaczynam CLO pecherzyk ma 10mm a endo 6 ale nie wiem co to jest to endo i jakie ma znaczenie? oswieccie mnie
    --
  3.  permalink
    Oj dziewczyny chyba się nudzą co??
  4.  permalink
    iwoas30 szybko masz monitoring...pecherzyk już spory jak na 5 dc :shocked:...może Ty nie potrzebujesz clo...skoro same pięknie rosną ?? endo nie może być za małe ani za duże....myśle że będziesz miała piekne pecherzyki i endo....no i w tym CYKLU ZAJDZIESZ W CIĄŻE !! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    hekj dziewczyny,

ale my tu o lekach piszemy, nie rozumiem tego... Przeciez co chwile ktoras pisze o leku, jak go bierze, co na wspomaganie endo, a ze czasem doda sie cos co odbiega od tematu to chyba normalne w " rozmowie". Inaczej watek by umarl, naprawde jestes niemile zaskoczona.... Ale sledzilam watek staraczek, po cichu, i widzialam co sie tam dzieje.
    Nie rozumiem Was dziewczyny ( te ktorym sie nie podoba ) , wy tez tu raczej o lekach nie pisalyscie...
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Dzięki, jestem już doświadczona z CLO, pamięć też mnie nie zawodzi jeszcze, dam sobie radę
    PS. Moje dziecko robi do nocniczka, nie potrzebuję odskoczni od pieluch:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mgielka1983 dzieki wiesz ja mialam monitoring bo od dzis zaczynam CLO a monitoring mam robiony zawsze przed podaniem CLO dla sprawdzenia czy nie ma torbieli a co do pecherzykow bywa roznie w zeszłym miesiacu w 13 dniu mialam pecherzyk 10mm a ja bez CLO napewno nie zajde syn ma w lutym 7 lat a ja nie zabezpieczam sie od ok 4 lat juz dawno bym zaszla a leczenie podjełam niedawno..
    --
  5.  permalink
    iwoas30 ja staram się już 2 lata...mój syn ma 9 lat ;)....ja dziś mam 10 dc...wczoraj skończyłam brać clo....w piątek mam 1 usg ;) ciekawe czy też rosną te moje pecherzyki w ekspresowym tempie ;)Bo u Ciebie bez clo już są ładne no i endo też super ;)
    --
  6.  permalink
    Próbują utrzymać porządek na forum. Przez 5 lat jakoś się to udawało. Do czasu kiedy "nowe użytkowniczki" przyszły.
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    jaki porzadek? kobiety ktore sie nie staraja a pisza na tym forum to porzadek?:-)
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Iwoas, będzie dobrze! Który to cykl z clo?
    --
  7.  permalink
    Gosia8510: jaki porzadek? kobiety ktore sie nie staraja a pisza na tym forum to porzadek?:-)

A możesz przeczytać tytuł wątku? Jest w nim napisane,ze jest dla starających się?
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    szczypto_chilli, a Ty który miesiąc z clo? Jakie efekty?
    --
  8.  permalink
    Nie uzywam clo.
    Ale używam forum. Z powodzeniem od 5 lat.
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    szczypta_chilli: A możesz przeczytać tytuł wątku? Jest w nim napisane,ze jest dla starających się?

Jak ktos bierze clo to raczej sie stara....bo pewnie jak cukierkow tego nie lyka, drogie cukierki by wyszly :devil:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    czesc dziewczyny :) Flowka poprostu im nie odpisuj i sie wyniosa ;) ja mam prosbe moglaby ktoras zerknac na moj wykres ????? tak sie denerwuje ze jest cos nie tak ...:cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    szczypta_chilli: A możesz przeczytać tytuł wątku? Jest w nim napisane,ze jest dla starających się?

trzymając się twoich argumentów, to w tym wątku znajdować się powinna się tylko ulotka leku CLO, bo wszystko inne jest nie na temat.!
    --
  9.  permalink
    moya212:
    Jak ktos bierze clo to raczej sie stara....bo pewnie jak cukierkow tego nie lyka, drogie cukierki by wyszly

A nie wzięłaś pod uwagę tego,że są tu kobiety, które UŻYWAŁY? Albo mają taki ZAMIAR?
    • CommentAuthorModerator
     permalink
    Przypominam, że forum 28dni jest moderowane. Posty nie na temat, pojawiające się w tematach merytorycznych będą przenoszone.

Do rozmów codziennych służą następujące tematy:
    - starania - STRAJĄCE SIĘ O DZIDZIE
    - ciążą - PRZYSZŁE MAMUSIE
    - macierzyństwo - MAMUSIE ROZPAKOWANE
    - do rozmów nie związanych z żadnym z tych tematów CO NAM W SERCU GRA

Proszę bezwzględnie od tej pory tego przestrzegać.
  10.  permalink
    rumba: trzymając się twoich argumentów, to w tym wątku znajdować się powinna się tylko ulotka leku CLO, bo wszystko inne jest nie na temat.!

A gdzie te moje argumenty? :shocked:
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    szczypta_chilli: Nie uzywam clo.

Rozumiem...
    szczypta_chilli: A możesz przeczytać tytuł wątku?

To może bardziej Cię zainteresuje inny wątek?
    --
  11.  permalink
    Flowka:
    To może bardziej Cię zainteresuje inny wątek?

Pozwól,że o tym ja zadecyduję
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    ja mam prosbe moglaby ktoras zerknac na moj wykres ????? tak sie denerwuje ze jest cos nie tak ...:cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    szczypta_chilli: A nie wzięłaś pod uwagę tego,że są tu kobiety, które UŻYWAŁY? Albo mają taki ZAMIAR?

Ale jedno nie przeczy drugiemu. Jesli bierzesz clo to sie starasz, jak bralas to sie staralas, jak masz zamiar, to bedziesz sie starac . Tyle. Bylas, jestes albo bedziesz staraczka z clo. Ja nie widze zadnego problemu. I jakos inne dziewczyny tez nie.
    Ja zanim dolaczylam do watku to go przeczytalam od deski do deski, zeby " poznac" dziewczyny, ich historie, jak biora clo, od kiedy itd. Nie widze problemu dlaczego inne nie moglyby zrobic tego samego.
    --
  12.  permalink
    Zaraz zaraz, sie teraz wkuryzłam. Co, nowe użytkowniczki jak przyszły to jest syf? to cvo, chcecie być we własnym sosie i nam nie wolno dobrowolnie korzystać i pisac co chcemy i z kim chcemy skoro wszystkie mamy problemy i uzywamy CLO i sie wspieramy?? Czegos tu nei rozumiem. Też płace abonament i mam równe prawa i wypraszam sobie uwagi Pań, które uważają, że pozjadąły wszystkei rozumy. Mamy prawo pisać co chcemy, gdzie chcemy i z kim chcemy skoro wszystkie tu obecne wyrażamy na to zgode, to jak sie komuś nei podoba to niech tego nie czyta i bedzie na wątkach gdzie nie ma tego problemu.

Żyjcie i dajcie żyć innym! HOŁK!

Byłam w noVum....
    --
  13.  permalink
    moya212: Ale jedno nie przeczy drugiemu. Jesli bierzesz clo to sie starasz, jak bralas to sie staralas, jak masz zamiar, to bedziesz sie starac . Tyle. Bylas, jestes albo bedziesz staraczka z clo. Ja nie widze zadnego problemu.

I z tym sie zgadzam.
    Kandyzowana: Mamy prawo pisać co chcemy, gdzie chcemy

Na odpowiednich wątkach,żeby nie było bałaganu
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    kandy i jak po wizycie .....????
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.