Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Avenka zawsze mozesz isc do niego predzej przeciez, w twarz Tobie nie da. Jest po to aby rozwiac wszelkie watpliwosci, powiem szczerze ze boje sie o siebie
mi pozotaje tez na razie czekanie ale na szczescie do przyszlego tygodnia, ja Avenka jestem z mezem 12 lat ze soba i od roku malzenstwem, ale jeszcze w 2010 roku w ogole nie wyslelismy o dzieciach dopiero gdy powiedziala mi lekarka, ze chora jestem na PCO ale bralam Diane i jest dobrze, a tez nie moge zajsc w ciaze.
liczylam sobie owulacje wedlug kalendarzyka i w dupe z tym.
ten lek co teraz mam brac wyreguluje mi tylko cykl ale nie jest powiedziane ze bede miec owulacje.Kiedys poronilam może dlatego dal mi najpierw ten duphaston dzieki z góry dziewczynki .Pozdrawiam was ciepło.Ps. venus84 ja też zaczełam prowadzić ten kalendarzyk ale nie znam sie na obserwacji żeby co kolwiek tam wypełnić
w tym cyklu owu za bardzo nie czulam, ale sie odbyla.dzis 23 dc. wiec czekamy..

, endo 6 mm a pęcherzyk dominujący 11mm, poszłam dziś czyli w 19 dniu cyklu na kolejne (dziś mam według wykresu 3 dzień fl. 17 stycznia czyli 17 dnia cyklu piękny skok.
mam pytanie bo nie pytałam się wcześniej, czy po chorobie PCO lub w trakcie ma się regularne miesiączki?? bo powiem wam szczerze, że sama nie wiem co mam myśleć, 3 miesiąc jestem bez Diane bo to brałam na zlikwidowanie pęcherzyków i po 6 miesiącach jak pisałam wcześniej z dziewczynami było czysto
ale teraz też się staramy i jakoś nie wiem czy jestem w ciąży, owulację niby miałam mieć 1 stycznia bóle dni płodnych tez miałam i mokry płynny śluz jak każda kobieta która wie, że to są dni płodne. Kochaliśmy się i 16 stycznia robiłam test wyszedł negatywny
ale na okres się w ogóle nie zbiera, mam różne dziwne objawy, które pisałam wcześniej, a przede wszystkim wysoką temp powyżej 37 stopni i biały śluz. Więc sama nie wiem co mam myśleć
kiedy najlepiej zrobić test? dwa tygodnie po zapłodnieniu czy po zagnieżdżaniu się. A do ginekologa idę w środę imam uczucie kłucia jajników lewy i prawy. Mam wysoko ulokowaną macice