Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ponownie byliśmy na badaniach mojego M bo wydawało się nam, że przyczyna tkwi w tym samym miejscu. Jednak lekarz stwierdził, że z tymi wynikami da się zajść w ciążę i przepisał mu androvit.
Ja od prawie roku biorę clo 5-9 dc, estrofen 10-13 dc oraz dupfaston 16-24 dc (brałam 14-26 dc, ale @ mi się skróciła z 30 do 21 dni).
Tak się zastanawiamy nad tym, aby na własną rękę M zaczął brać clo. Może mimo wszystko to pomoże? Czy któraś miała podobny problem?
aneszka4 mój M nie brał nigdy clo, moja gin powiedziała że jak po trzech cyklach z clo nie zajdę w ciąże to mąż powinien zrobić badanie na nasienie. moim zdaniem bez konsultacji z lekarzem Twój mąż nie powinien brać clo. może po prostu powtórzcie badanie na nasienie po którym lekarz zaleci przyjmowanie tego lub innego leku. minęło już troszkę czasu, jego organizm się mógł zmienić, weźcie to pod uwagę
MÓJ M MIAŁ BADANIE NASIENIA I WYYNIKI SĄ OKI ZRESZTA MA DZIECKO Z PIERWSZEGO MAŁŻEŃSTWA
JA NIE MIAŁAM BADANIA NA DROŻNOŚC JAJOWODÓW BO MÓJ GIN POWIEDZIAŁ ŻE MUSZE MIEĆ DROŻNE SKORO RAZ JUŻ ZASZŁAM W CIĄŻE MNIE CIEKAWI FAKT CZY NA PRZYKŁAD JEŚLI MI USUNELI JEDEN JAJOWÓD TO DRUGI MOGE MIEĆ NIEDROŻNY BO MÓJ GIN TWIERDZI ŻE BYŁ PRZY MOJEJ OPERACJI WIDZIAŁ MNIE OD SRODKA I WSZYSTKO JEST OKI:(
abortaW - niestety mój lekarz ginekolog nie zlecił zadnych badań hormonalnych.. :/ Zapytam się go przy następnej wizycie. Wyjaśnię że leczę się prywatnie i już mi różne myśli przychodzą do głowy.. Dlaczego mi nie zlecił skoro już raz miałam puste jajo płodowe, a od razu faszeruje lakarstwami? Co do M. - czekamy na wezwanie lekarza do badania nasienia. Myślę że z moim M nie będzie większych kłopotów, bo w końcu raz mnie zapłodnił, choć nie zaprzeczam, że warto mieć pewność..
Mi mój gin kazał brać CLO od 3 do 8 dc dwie tabletki. Monitoring mam tylko jeden.. W tym miesiącu (styczeń) byłam w 15 dc i miałam ładny pęcherzyk. Miałam z M pracować nad efektami przez cały weekend, potem od 20 do 27 dc luteina. Zrobiłam jak kazał.