Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po pierwsze jakie wyniki nasienia miał Twój mąż 5 lat temu i jakie ma obecnie ? Wypisz nam je
Po drugie i najważniejsze CLO bierze się tylko pół roku potem wymagana jest przerwa- czy w trakcie leczenia miałaś robione badania hormonów? Monitoring cyklu ? Czy synka urodziłaś sn czy cc ? Miałaś badaną drożność jajowodów ?
Patrząc na te moje badania to clo biorę od stycznia 2011 z dwumiesięczną przerwą. Miałam zrobione usg jajników i wszystko jest ok. Przed pierwszą ciążą nie brałam żadnych leków bo moje wyniki były ok. Miałam również pobierany wymaz czy po porodzie wszystko jest ok i wyniki też są dobre. Synka rodziłam naturalnie i poród przebiegał bez komplikacji.
Aha, mam również mięśniaka, ale podobno on w niczym nie przeszkadza.
Małżonek od dziecka ma astmę i przejmuje leki na sterydach więc one też trochę obniżają jego jakość nasienia
...chciałam zrobić teścik-nasiusiałam do pojemniczka i jak wstawałam z kibelka to się uderzyłam głową w szafkę i cały mocz wylał się na mnie i na podłogę
4 h temu sikała a teraz cisza :) czekamyyyy na pozytywne infooooooo trzymam kciuki :)ruda