Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

!!??
Dziś oglądałam program Ewy Drzyzgiej o kobietach, które nie mogą zajść w ciąże, jedna 3 razy starała się IN VITRO i nic, druga zaszła w ciąże po 20 latach starania mimo terapii hormonalnej, badaniu drożności dróg i Bóg wie co jeszcze, więc zaadoptowała dwie dziewczynki, a teraz jest w ciąży w wieku 40 lat, trzecia ma PCO i też się starała z mężem, ale w takim stopniu, że wpadła w paranoje, z męża zrobiła maszynę do seksu...a jak poszła do ginekologa i lekarz powiedział jej, że za 3 dni będzie miała prawdopodobnie owulację, to od razu przez dwa tygodnie kochała się w dzień w dzień z mężem, czy mu się to podobał czy nie!! STRASZNE, musiała chodzić do psychologa. w końcu jej się udało zajść w ciąże, bo zapomniała o tym i się pogodziła, że nie będzie miała dzieci. Ale sama przyznaje, że okres starania się o dzidzie nie wspomina pozytywnie. Nie chce tak skończyć
a jak to jest z owulacją przy clo?? Słyszałam że jak się go bierze od 1-5 d.c to owu wypada w 12 d.. Czy to jest możliwe ??
o godzinie 10:00 jak się przebudziłam. Czy to jest możliwe??, żeby w 9 dc taka wysoka była?? lecz powiem, że ja o godzinie 6:00 wstałam aby zapakować męża do pracy i zrobić sisiu, żadnego śluzu płodnego też nie mam!!. Więc nie wiem, czy powinnam kilka stopni odjąć od tej temperatury co wyszła mi o godzinie 10:00?? czy to jest prawidłowa? zaznaczę, że mam katar więc nie wiem czy to też ma jakiś wpływ na temperaturę w pochwie?! proszę o radę ponieważ nie wiem ile wpisać w wykres......
pozdrawiam