Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Tabletki anty odstawilam 7 miesiecy temu i przez ten czas mialam regularny okres (co 26-28 dni). Ostatni moj okres byl 26 grudnia. Okolo 22 stycznia oczekiwalam na @ i nic. Pomyslalam ciąża, zrobilam kilka testow ale ciagle jedna kreska. Czytalam kilka wątkow, ze zdarzaly sie dziewczyny ktore mialy test negatywny a byly w ciązy ale niestety mnie to nie dotyczy
W srode bylam u ginka zrobila mi USG niby wszystko ok (ciąży nie widzi) przepisala mi Luteine 2x2tabl ssac przez 5 dni i gdy sie pojawi @ w 3 dniu mam wziasc clo 1x1tabl i 9 dniu przyjsc na monitoring. Martwie sie bo do tej pory bylo wszystko ok a tu nagle taki psikus
pozdrawiam 
, w ostatnim monitoringu miałam 2 po 22mm i udało się chociaz jedno "dopaść" . Zawsze to dwa razy większa szansa na to ze się uda . Nie jestem lekomanką i nie cierpię lekarstw , ale jak ufasz lekarzowi to go słuchaj , jak nie to go zmień

. Wizyte mam dopiero w środę a to juz bedzie mój 8 dc a od 5 dc mam zarzywac clo. Ale jeżeli ono dziewczynom pomoglo mimo tego ze "niby" wszystko było ok, to chyba żaczywiście zaufam lekarzowi i będe je łykac.....DZIEKI DZIEWCZYNY