Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam pytania do Was. Jestem w trakcie brania duphastonu, drugi cykl, mam brac od 16 dc przez 10 dni, 2 razy po 1 tabletce, wydaje mi sie, ze owulacje mialam w 16 dc poniewaz mial bol owulacyjny i bolal mnie prawy jajnik, chociaz w 14 i 15 dc mialam typowy sluz dla gotowej do zaplodnienia komorki, czylii rozciagliwy jak kurze bialko, przezroczysty i wilgotno. Wahalam sie z braniem akurat w 16 dc tabletki duphaston poniewaz czytalam, ze blokuje on owulacje, lecz wzielam zgodnie z zaleceniami ginekologa. Czy to ze wzielam w tym dniu tabletke, to przekreslilam moje szanse na ciaze? Czy podczas brania duphastonu ograniczyl wam sie sluz? Jestem w 3 dniu brania a juz zauwazylam zmniejszenie sie ilosci sluzu, czy musze po tych 10 dniach brania zrobic test?? Odp prosze.
marble85: Ulotka mówi : "Lek nie hamuje jajeczkowania i nie ma działania antykoncepcyjnego. Oczekiwany skutek leczenia może ulec zmianie, jeśli Duphaston przyjmuje się jednocześnie z innymi lekami. Zamiar stosowania innych leków łącznie z preparatem należy omówić z lekarzem."
)