Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
,sama nie wiem czego mam się spodziewać,pierwszy raz brałam clo
,ale jeszcze za wczesnie,jednak nie doczekam do @,zrobię za dwa dni(zawsze kiedy robię test dostaję@ tak po 20 min),masakra,dzis zabolał mnie brzuch parę razy, pewnie to na @,ale i tak się łudzę,zawsze bolał mnie od owulki,a w tym cyklu dzis pierwszy raz.Ja podobno nie mam owulacji,bo progesteron niski-6

, nie krytykuję zażywania leków .. sama jestem na dupku ale dostałam go dopiero tydzień po planowanym terminie miesiączki jak już zarodek był widoczny na USG . Poprostu sama nie wiem co lepsze.. Byłam na CLO i pierwsze pytanie jaki zadałam lekarce jak się dowiedziałam że jestem w ciąży ( w 33 dc miałam betę 3200 ) czy nie jest to ciąża biochemiczna lub pozamaciczna
- bo przy lekach jajeczko przetrwa nawet jak nie jest zdolne do rozwoju. Pozdrawiam was wszystkie , Haim ściskam mocno i powodzenia . Zaglądam tu czasem

Potem gin powiedziała, że należy zrobić 1 miesiąc przerwy żeby organizm sie nie przyzwyczaił do leku i żeby zwiększyć szanse w następnym. Bo skoro zadziałał to jest duże prawdopodobieństwo że w następnym cyklu też zadziała.