Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

I to wszystko, aaa i powiedział, żeby za dużo nie czytać internetu, bo mówiłam o mierzeniu temperatur,
34-latką
...ja byłam na clo 6-m-cy-niestety u mnie efektów brak
. Chyba jest to normalne, że przy tym leku tak szybko jajniki dawają o sobie znać.Więc na pewno wszystko ok-może wcześniej będziesz miała owulację-dobrze że jutro masz monitoring, to wszystko się wyjaśni.życzę owocnych starań
.Ja już drugi cykl bez "dopalaczy"-jadę na testach owul.ale za bardzo im nie ufam...no nic,muszę czekać i liczyć że się uda...pozdrawiam
w najbliższy poniedziałek jadę pokazać swoje wyniki, ale już na poprzedniej wizycie pani doktor zapowiedziała stymulacje, najpewniej clo z monitoringiem plus specyfik wywołujący @ bo inaczej guzik z liczenia dni cyklu hehe. Teraz jednocześnie nadzieja na happy end tak bardzo wzrosła, tak jasno nagle zrobiło sie na tym świecie a przy tym tak bardzo zaczęłam się bać, że to wszystko zawiedzie, że nie stanie się nic na co czekam ja, mój mąż, moja rodzina.
Następne usg we wtorek. Mam nadzieję, że będzie ladnie rósł. a Propos zastrzyków na pęknięcie pęcherzyka to w poprzednim cyklu z CLO w grudniu akcję z przytulaniem mieliśmy zacząć za dwa dni od podania zastrzyku.