Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
za co trzymam mocno kciuki.wyczytałam w necie, że estrofem może zablokować owu
ale moze za 12 dni z innego powodu beda dalej II kreski
venus musiałabyś się zmobilizować i zawsze mierzyć rano , o tej samej godzinie

coś będę musiała zacząć robić od przyszłego cyklu. A słuchajcie dziewczyny bo chciałam się z wami podzielić bo z sobotę na niedzielę miałam ból owulacyjny wiec myślę, że w niedziele miałam owulację, we wtorek poszłam do ginekolog i z usg wyszło, że miałam już owulację ponieważ z lewego jajnika (gdzie 14 marca byłam pierwszy raz u mojej ginekolog i miałam na lewym jajniku 10 mm a na prawym 7 mm) pęcherzyka nie było a na prawym miałam 9 mm, jednak powiedziała mi, że ten z prawego się wchłonie. Powiedziałam mojej ginekolog, że w tym miesiącu przed owulacją nie zauważyłam u siebie typowy śluz jak na owulację czyli rozciągliwy i przejrzysty jak kurze białko, tylko biały śluz i było go dużo i mokro, mimo tego powiedziała, że jeżeli było go dużo to ok. Dziś rano zauważyłam u siebie właśnie ten śluz rozciągliwy z domieszką krwi, co sądzicie o tym???? bo chyba rzeczywiście czasami owulacja nie pokrywa się z śluzami, sama nie wiem. Wczoraj czytałam ciekawą wypowiedz z forum 28, jak znajdę to wam udostępnię. 

Tylko cena nie jest cudowna- 5 ampulek gdzies 500zl

Mam go brać do soboty, a w poniedziałek ide do gina na monitoring więc zobaczymy co bedzie.

przez cztery dni wzrosło z 25 na 130 to chyba już pewne!