Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam nadzieje, ze w koncu się uda. Z drugiej strony nie chcę sie nastawiac bo znowu będe załamana. Najgorsze jest to czekanie. Pozdrawiam Was Laseczki
Kiedyś mąż mój przez pół dnia myślał co to jest gin.
i jeszcze mój mężuś miał żylaki powrózka nassiennego :(
więc korzystaj... 

poinformowała mnie, że jak nie dostanę @ to 10 dni po spodziewanej @ mam do niej przyjść. Tak dziwnie mnie bolą piersi, podniosły się i delikatnie bolą od pach w dół stronę sutka, lecz nie ma tragedii, może to być wywołane różnymi czynnikami więc się nie nakręcam ale @ nie mam nadal. Po za tym mam bardzo biały jak by mleczny śluz!! najpierw miałam ten gęsty, rozciągający się a teraz mam taki
buziaki

miałyśmy sie tu wspierać a nie dołować...
Tylko nie róbcie z seksu maszynę do robienia dzieci, ma być to przyjemność dla Was!! Trzymam kciuki i daj znać co i jak:)
ale musimy się trzymać razem i wspierać
jak tam po świętach?? jak zwykle jesteśmy obżarte
W środę idę do mojej ginekolog bo jeszcze nie dostałam miesiączki, powiem szczerze, że boję się
boje się, że powie: no niestety Pani Roksano, tym razem się nie udało! 
nie mam żadnych objawów ciąży, może oprócz tego, że od dłuższego czasu mam zgagę, śluz jest mleczny a piersi przestały boleć. Delikatnie się podniosły ale to wszystko. A i mąż ostatnio stwierdził, że mam wahania nastroju, czasami mam nerwy i potrafię być okropna. Przychodzi to samo i nie mogę nad tym zapanować, nawet tego sama nie zauważyłam. Pozdrawiam Was.
Jeszcze kilka dni i beta. Póki co strasznie mnie bolą sutki a nigdy wczesniej nie odczuwałam bólu piersi przed zbliżającą się @. Jestem strasznie ciekawa ale nie robie testów bo w tym miesiacu miałam Pregnyl w zastrzyku a po nim sa II kreseczki, takze nie chce sobie zrobic nadziei. Świateczne pozdrowienia dla Was