Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

cos mi nie dawalo spokoju i dzien pozniej z rana zrobiłam test (z trzeciego sikania
) i wyszedł bardzo bardzo pozytywny, temp 36,7,wieczorem powtórzyłam i juz taki sredni pozytyw.i mam pytanie - kiedy była owulacja????bo ja juz nic nie rozumiem:(zerknijcie proszę na mój wykres
daj znać co i jak.
nie wiem co mam myśleć, bo sądziłam, że już miałam. Serduszkowaliśmy z mężem w piątek, wczoraj nie bo mąż źle się czół, i dzisiaj będziemy się przytulać, zobaczymy co to będzie...

. Zdziwiłam się ponieważ zaczęłam się zastanawiać czy przechodziłam owulację czy dopiero teraz przechodzę, nie wiem co mam myśleć, jeszcze teraz mnie delikatnie pobolewa. Jestem pewna, że w tym cyklu nic nie wyjdzie bo w sobotę ani w niedziele nie było bara bara bo mnie zdenerwował mąż
i powiedziałam sobie, że na razie odpuszczam. Ale trzymam kciuki za Ciebie 
napisz później co i jak
Buziaki. Pozdrawiam Was wszytkie
typowe oznaki na @.serduszkowanie było w srode z rana a z czwartek na piatek prawdopodobna owulacja,męża nie było bo wyjechał i chyba jest "po ptokach"
no zobaczymy...ty też daj znac co u ciebie:)

4 szczęśica za jednym razem, oczywiście nie ma co ukrywać, będzie ciężko! ale przecież to są owoce waszej miłości i każda z nas chciała by mieć takie szczęście jak ty, chociaż jedno. Trzymaj się i daj znać co i jak bo powiem szczerze, że jestem w wielkim szoku
. A jak mąż zareagował na taką informację??
trzymam za nas kciuki. Daj znać co i jak
Ja owulację zawsze czuje.
. Więc nie wiec co z tego wyniknie a z mężem serduszkowaliśmy w piatek popołudniu czyli w 16 dc.