Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i nie wiem czy to nowy cykl sie zaczał???zawsze przed @ bolały mnie piersi i czułam takie jakby skurcze macicy a teraz tylko cycki mnie bolały i jakas nerwowa byłam.nawet sie zastanawiałam ze 10 dni do @ a brzuch mnie nie boli...????
no i masz....jakies krwawienie nie wiadomo z kad a cycki nadal bolą:(torbiel wykluczona.wiec o co chodzi???czy w trakcie @ temp tez jest podwyższona???
niekonczaca sie @ od 18 dc,ból piersi i do tego ciagle wysoka temperatura...robiłam test w sobote bo cos mi tu nie gra,na pierwszy rzut oka negatyw ale po wnikliwszej analizie widac cien cienia cienia
moze było jeszcze za wczesnie bo prawidłowo @ powinnam dostac za 3-4 dni. albo cos mi sie z głową stało,wmawiam sobie ze mnie cycki bola i mam wysoka temp a test jakis słaby...moze potrzebny mi specjalista bo sfiksowałam

powiem szczerze ze od tego miesiaca dopiero mierze i gdyby nie to to bym sobie głowy nie zawracała i pomyślała bym ze to @.
nawet chyba lekarz by nic nie wykrył...zobaczymy jutro co będzie:)trzymajcie kciuki:)

... oczywiście @ nadal nie ma dziś to już 30dc i cisza.. sutki nadal bardzo wrażliwe na dotyk i ciągle ta biała wydzielina z pochwy... a od wczoraj nie jestem w sanie wytrzymać i muszę o 16 położyć sie chociaż na godzinę bo inaczej jestem nie przytomna... ale strasznie niepokoją mnie boleści podbrzusza.. nie bolą ciągle ale kilka razy w ciągu dnia i lewy jajnik też mnie kuję .... A do swojego gin jestem zapisana dopiero na przyszły wtorek.. oszaleją do tego czasu chyba...

Powiedzial, ze to dopiero pierwszy cykl leczenia i ze moze mialam za mala dawke 1x, ze moze trzeba ja zwiekszyc do 2x. Dodal, ze jak nie pomoze, to moze trzeba zmienic albo dodac lek. A ja taka nadzieje pokladalam w tym clo
Wy chociaz macie pecherzyki, wiec jakas szanse na poczecie. Ja bez pecherzykow moge tylko pomarzyc. Zdolowalam sie totalnie
Przeciez to, ze nawet kiedys wywolaja mi ta owulacje, to nie znaczy, ze zajde w ciaze... to dopiero polowa sukcesu... zwlaszcza, ze plemniczki meza sa srednio ruchliwe (prawie na granicy normy)...