Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Kochana powiem tak- nie nakręcam się i nawet nie myślę, że to objawy ciąży, tyle razy myślałam, że jestem i nic
. Po za tym planowo jestem przed miesiączką, ale z drugiej strony zawsze mi się spóźniała, do 28 dni doliczam jakieś 15 dni. i cały czas ten ból krzyża, nie mogę się skoncentrować na nauce
.

Ale pozniej mysle sobie, ze i ja kiedys zajde w ciaze. Pcos nie wykluczaja tego
Troszke utrudniaja, ale mnostwo dziewczyn zachodzi w ciaze przy pcos

Skoro w pon. gin. nie widzial dominujacych pecherzykow, to jakim cudem po 3 dniach test wychodzi "bardzo" pozytywny??? (Przeciez po pozytywnym wyniku testu szczyt LH wystepuje w ciagu 24-36 godz., to w ciagu 4-5 dni pecherzyki chyba nie sa w stanie urosnac az tak bardzo, biorac pod uwage, ze rosna 1-2mm na dobe). Zglupialam juz. Pewnie sie niepotrzebnie nakrecam. W koncu test owulacyjny trzeba powtorzyc, nie mozna polegac na jednym wyniku. Moze wystapil jakis blad w tym tescie... Jutro sie okaze u gin. na usg

)
niby wszystko jest w porzadku,macica powiekszona,endo 13 mm.chciał mi dac antyki na miesiac ale sie nie zgodziłam,nie chce jeszcze bardziej wszystkiego rozregulowac:(dał luteine na 5 dni...powiedział ze za bardzo sie nastawiam na ciaze i moze mam blokade psychiczna:(

mam nadzieje, że przejdzie Tobie. Trzymaj się kochana 
ja z mężem też się staram o dzidziusia i też za miesiąc mija nam pierwsza rocznica ślubu. Trzymam za nas wszystkie kciuki. 
Odezwij się do nas kochana. !!!!
temperatura wysoka i ani mysli spadac:(i juz zaczynam myslec ze to mierzenie tej temp to jakas sciema i o niczym nie swiadczy:(bo nigdzie mie moge sie dowiedziec co jest przyczyna tych krwawien i wysokiej temo.Miała któraś z was torbiel?? I co na to dostałyście??
u mnie?? czekam na miesiączkę
krwawienie ustaje ale czuje ze tam w srodku wszystko powiekszone bo boli tzn tak szczypie od srodka,juz sama nie wiem moze to pecherz...lekarz nic nie widział oprcz powiekszonej macicy a ja czuje ze tam cos nie tak bo nawet tampona nie moge włozyc!!!a dzis w nocy obudziło mnie straszne kłucie w lewym jajniku,co nigdy mnie nie bolał
i nie wiem czy to przez ten dufaston tak mi sie popieprzyło???ze akurat teraz to sie stało!!!!teraz to ja nawet nie wiem czy jestem po @ czy przed:( w czwartek mowił gin ze tak jakby przed ale cycki juz nie bola jakby własnie było po....masakra jakas:(
więc zobaczymy hihihihi. Trzymam kciuki aby wszystko się unormowało bo teraz to ciężko starać się o maleństwo