Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ból i krew...ja juz nie wiem co sie dzieje...a jakis konował daje mi luteine nie wiem na co i widzi ze macica powiekszona i boli przy badaniu i nie wie od czego!!!zapłaciłam 90zł za to ze weszłam głupia do gabinetu i głupia wyszłam!!!ale jestem wsciekła!!!
) 
Boje sie, ze przytyje (mama pracuje na poloznictwie i ginekologii w szpitalu i mowi mi, ze niekoniecznie przytyje, ze czasem sie od tego chudnie... ale wciaz mam obawy). Poza tym, zaczynam nabijac sobie glowe, ze moj przypadek chyba jakis ciezki jest skoro lekarz przepisal mi steryd

I niestety nic na nie nie działa. Z góry spisuję i ten cykl na straty, ale dla świętego spokoju ostatnie 3 podejście robimy.
) miło nie bedzie:)
Postaram się odpowiedzieć, nie gmatwając za mocno. Ja już sama nie wiem czy miałam niedrożne jajowody, po prostu zwątpiłam bo co lekarz to inna teoria a nawet zdarzyło się że ten sam lekarz w krótkim odstępie co innego mi powiedział. Miałam pierwsze robione Hsg mój gin powiedział, że jajowody są lekko zapchane i zostawił mnie na wlewki w szpitalu, gdy rozpoczynając leczenie u obecnego lekarza pokazałam jemu te zdjęcie, powiedział, że na zdjęciu widać że jajowody są drożne.
Teraz leczę się u trzeciego lekarza, który również sprawdzał mi drożność (badanie hsg było już stare 2010r, a z wypisu laparoskopii nic nie wynikało i nie było dołączonych zdjęć). Ostatnie badanie drożności wykazało że oba jajowody są drożne.
jestesmy po to zeby sie wspierac w cięzkich chwilach
zrobiłam 3 testy ,pierwszy w 11 dc negatywny potem w 17 dc negatywny i dzis tez negatywny