Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Może dobrze, że brałam tylko pół tabletki. Ciekawe jak clo zadziała u Ciebie tym razem, oby prędko i równie owocnie jak poprzednio! (choć 5 pęcherzyków nie życzę
) Ja czekam na wynik progesteronu, może już jutro będzie. A dziś moja temperatura zanurkowała (22 dc), także możliwe, że to na okres, poprzednio też 8 dnia lutealnej zaczęła spadać. Nie tracę jednak nadziei, może jutro jeszcze odbije
.

pisalam tu ostatnio o tym, ze (wraz z clo) od 3dc do owul. mam zaczac brac encorton 10mg (1tabl. dziennie)... tylko po co... dzis naczytalam sie, ze daje sie to przy iui i ivf w celu zagniezdzenia sie zarodka... ale to tez po transferze i zazwyczaj w dawce 7,5mg ... A ja nie mam jeszcze iui i ivf
To dopiero drugi cykl z clo, a lekarz juz tak z grubej rury przepisal mi ten steryd i to w takiej dawce
Boje sie, bo steryd to juz powazna sprawa... Dodam jeszcze, ze lek ten przepisal mi lekarz z kliniki, u ktorego bylam tylko na monitoringu (bo lekarz, u ktorego zaczelam leczenie byl wtedy akurat na urlopie)... moze moj lekarz nie dalby mi tego od razu w drugim cyklu i to w takiej dawce... Lekarz przepisal i nic nawet nie powiedzial, ze to steryd, ani po co mam go brac. Kurcze, nie wiem co zrobic. Moze dzisiaj wezme pol tabl. (5mg), a jutro zadzwonie do kliniki i spytam mojego lekarza, u ktorego zaczelam leczenie. Moze mu powiem, ze tamten mi to zapisal, ale zgubilam ta kartke i nie pamietam ile mialam brac tego encortonu. Zwiekszyc zawsze mozna, a duzej dawki tego leku nie mozna tak od razu odstawic (trzeba zmniejszac dawke powoli). Dziewczyny, co byscie zrobily na moim miejscu??? Bo ja juz nie wiem co robic
A moze moj by mi tego wogole nie przepisal...
W necie nigdzie nia ma jego kom., nawet na jego stronie sa podane nr do klinik i przychodni, gdzie przyjmuje. Bylam u niego 4 razy, ale jakos nie przyszlo mi do glowy poprosic o nr tel.
Jestem wogole ciekawa czy ktos mnie jutro z nim polaczy w tej klinice...
Moze daja mi jutro jego prywatny nr
. A niestety cykl nie byl monitorowany, takze wolalam byc ostrozna. Jesli sie obawiasz, to postaraj sie dowiedziec, jaka jest najmniejsza stosowana dawka tego leku i najwyzej taka przyjmij.
. W cyklu bez clo mialo prawidlowa grubosc, ale kto wie jak podzialalo na nie clo teraz. Spotkalam sie tez z opinia, ze im pozniej w cyklu zaczyna sie brac clo, tym lepiej rosnie endo. Takze czasami lekarze przesuwaja dni z 2 czy 3 na 5 jako startowy.
.