Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
za pierwszym podejscie !!Jesli macie jakiekolwiek pytanka ad insyminacjii pytajcie smiało -JESTEM DOWODEM ZE KAZDEJ Z NAS SIE UDA!!
a przeciez mogłam nabawic sie torbieli!!po 2nie udanych cyklach odpuscilam (całe szczescie)
. Ja też biorę tylko pół tabletki od 5 do 9 dnia cyklu. Jutro zaczynam właśnie branie - drugi cykl z clo.
Wyszlam od ginekologa i sie poryczalam
Dzis 10dc i nic
Kazal przyjechac jeszcze raz na usg w sobote (16dc), jak wtedy nic nie bedzie to znowu wywolanie okresu luteina lub duphastonem i kolejny, trzeci, cykl z clo, ale juz 3x1
i znowu ten encorton... Zalamalam sie... Wy chociaz macie owulacje po clo, a to juz polowa sukcesu. Masakra jakas. Powiedzial, ze u niektorych pacjentek organizm nie reaguje na clo... Kurcze, czemu to musze byc akurat ja?! Jak po trzecim cyklu z potrojna dawka clo nie zadziala, to wtedy laparoskopia. Pozniej ponowna proba wywolania owulacji, tylko juz innym lekiem. A jak bedzie wtedy owulacja i po dwoch cyklach nie zajde, to wtedy badanie droznosci jajowodow i ewent. inseminacja. Jestem zdolowana dzis na maxa
A takie nadzieje pokladalam w tej podwojnej dawce clo i tym encortonie... Poza tym przeraza mnie ewentualna laparoskopia. Boje sie, nienawidze szpitali, a zabieg w znieczuleniu ogolnym mnie juz przerasta... Sorki, ze pisze tu tak dolujaco i na Was wylewam swoje zale i obawy...
Na część kobiet clo nie działa, ale są jeszcze inne leki. Twój lekarz ma plan działania i postaraj się mu zaufać. Będzie dobrze, uwierz w to.
Z ta psychika to Twoj lekarz ma racje, to przysadka mozgowa wydziela prolaktyne, a jak jej za duzo to trzeba brac np. bromergon. Mam pyt.: nie przytylas po bromku? Ja juz wspomagam clo sterydem Encorton i nadal nic
Boje sie, ze jak bede to dluzej brac to bardzo przytyje. Boje sie tej laparoskopii. Obym nie musiala jej miec
kiepsko
Wprowadzilam diete, niestety ruch mam troszke ograniczony, bo 3,5 mies. temu zlamalam kosc ramienna w 4 miejscach z przemieszczeniem i po 11 tyg. unieruchomienia reki mam obecnie przykurcz miesni i nieruchomosc stawu lokciowego (reka zgieta, nie prostuje sie). Zostaja mi tylko spacery... Musze teraz bardzo kontrolowac wage, bo po sterydach sie tyje

Nie mówiac juz o tym, ze szczesliwy koniec konców wcale nie byl, bo synka stracilam.

to przykre ,,ale widocznie tak miało byc !Skoro juz raz byłas w ciaze to teraz tez powinno bez problemu sie udac ,jesli chcesz to przyspieszyc proponuje Ci symulacje clo(5zł) ,koniecznie usg (3x100zł),pregnyl (około 150zł) bedziesz pod obserwacja lekarza .