Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na razie nic nie czuje, ale mam nadzieje, ze za kilka dni jajniki sie odezwa i zobacze pozytyw na tescie owu. Zaczynam robic od poniedzialku chyba, 12 dc, ostatnio wyszedl 14. Wtedy mam tez wizyte u ginekolog, to mam nadzieje, dowiem sie, czy cos sie szykuje i jak tam moje endo.
, ale skoro to nie pierwszy cykl stymulowany to pewnie wie co robi.
Byłam dziś na usg kontrolnym (16dc), w 10dc nic nie wyszło. Załamałam się totalnie. Podwójna dawka clo + steryd encorton nie zadziałały. Lekarz kazał przyjechać na wszelki wypadek na ponowne usg w 16dc. No i jest;-) W końcu wyhodowałam
Co prawda tylko jeden pęcherzyk, ale najważniejsze, że coś ruszyło w końcu. Pęcherzyk 16 mm, endometrium 7,1mm. Ginekolog powiedziała, że będzie owulacja. Najprawdopodobniej jutro
We wtorek usg kontrolne czy pękł. A już spisałam na straty ten cykl, a tu proszę. Dosyć późna owulacja
Nieważne czy uda nam się w tym mies., najbardziej cieszy mnie fakt, że organizm (przy pcos) powoli zaczyna w końcu reagować na leki
Dobrze, że tu do nas wpadasz, dodajesz nam otuchy!
. Ja idę do gin w poniedziałek, mam nadzieję, że też jakiś pęcherzyk będzie. Na razie nic nie czuję, 10 dc, wczoraj ostatnia dawka clo w cyklu i tylko delikatnie pikanie prawego jajnika. Dziś cisza.

To się dogadałyśmy
! Chodziło mi o testy owu.
.
). Clo może źle wpływać na śluz, dlatego pij dużo wody. Poprzednio nie miałam wcale tego bj, tylko taki wodnisty. A w tym pojawił się właśnie tak bardziej płodny, ale dużo go wcale nie ma. Ważne, żeby w środku był - nie musisz widzieć na zewnątrz.
. Ale to ewentualnie od następnego cyklu, bo nie zdąża go dostarczyć, a ciężko dostać w aptekach. Stosowała któraś z Was?

. Tylko ten zalinkowany na allegro wygląda inaczej niż ten co ja znam, ale może to importowany z USA.

co Wy na to?