Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.
Ale stosuje sie do jego zalecen
. Leki pozapisywane w ciemno, także mała modyfikacja chyba nie zaszkodzi, opieram się na wynikach, które poznałam już po wizycie u niego. Miałam brać clo 1 tabletkę standardowo, ale ostrożnie wzięłam tylko pól i z wyników progesteronu wychodzi na to, że wystarczy. Co innego jakbym była prowadzona z monitoringiem itp, wtedy myślę,że jak najbardziej warto trzymac sie zaleceń.
czy bede w ciazy... Czytam tylko w necie, kiedy powinna nastapic implantacja zarodka
Glupia jestem, bo pewnie i tak nic nie wyszlo z naszych staran w tym cyklu... Dzis jestem tydzien po owulacji, a musze czekac jeszcze tydzien na zrobienie testu (lekarz kazal zrobic test w 13 dniu przyjmowania luteiny. Wczesniej i tak nie ma sensu, bo 8 dni temu dostalam zastrzyk Ovitrelle, a na ulotce jest napisane, ze testy wykonane do 10 dni po zastrzyku daja mylacy wynik). Chyba oszaleje do tego czasu
Nakrecam sie niepotrzebnie
Przestalam mierzyc temp. w tym cyklu, bo lekarz powiedzial, ze to nie ma sensu jak biore encorton, bo on zakloca temp. Pozniej zaczelam brac luteine, wiec tym bardziej nie ma sensu mierzyc temp., bo lutka podnosi ja. A ja dzisiaj jednak, pomimo jakiejkolwiek logiki zmierzylam sobie temp., zeby sprawdzic czy jest wyzsza. Owszem jest wyzsza, ale to sprawka luteiny. I jaka jest w tym logika???!!!
Masakra jakas
Ale moze uda sie w kolejnym cyklu
Glowa do gory. W koncu kiedys kazda z Nas zajdzie w ciaze. Musimy sie tylko uzbroic w cierpliwosc
(i to mowi kobieta, ktora przebiera nogami, zeby sie przetestowac
)

.